Regenton

Bij Tuincentrum De Schouw in Houten vind je een ruim regenton assortiment. De varianten die wij verkopen zijn gemaakt van kunststof en gemakkelijk in je tuin te plaatsen. Met een eigen regenton in de tuin ben je super goed bezig: je vangt namelijk het regenwater op, waardoor je dit gemakkelijk kunt hergebruiken. Benieuwd wat nog meer voordelen zijn van een regenton? Lees dan snel verder!

Kunststof regentonnen van diverse merken: Capi, Elho en Outside Living

Bij Tuincentrum De Schouw kun je terecht voor

  • Capi regenton
  • Elho regenton
  • Outside Living regenton

Wij verkopen alle kunststof regentonnen van bovenstaande merken. De kunststof regentonnen hebben een stijlvolle look: rieten of rotan. Door de vormgeving en de uitstraling passen deze regentonnen in elke tuin. De kunststof regenton is gemakkelijk in onderhoud en gemakkelijk aan te sluiten. Kom eens langs in ons tuincentrum in Houten en bekijk de diverse soorten.

Tuincentrum De Schouw | Regenton | Regenton kopen | Capi

De voordelen van een regenton

Twijfel je misschien nog om voor een regenton te kiezen? Wij hebben enkele voordelen voor jou op een rij gezet:

  • Met een regenton vang je het regenwater op, wat je vervolgens weer kunt hergebruiken door de tuinplanten water te geven. Regenwater is gratis en daardoor bespaar je dus kraanwater en houd je de kosten laag. De kosten bij het aankopen van een regenton heb je dan ook binnen no time terugverdiend.
  • Planten voorzien van regenwater in plaats van drinkwater is ook nog eens een stuk beter voor de tuinplanten. Drinkwater is zo schoon dat het eigenlijk zonde is om aan je planten te geven. In drinkwater zit vaak ook nog een klein beetje kalk en daar houden de planten niet zo van. 
  • Het weer verandert steeds meer wat betekent dat we al steeds meer te maken hebben met langere periodes van droogte en veel zon. Hierdoor kan het zo zijn dat er een waterschaarste ontstaat. Door het regenwater op te vangen in een regenton, heb je in tijden van droogte altijd water bij de hand voor je planten.
  • Een laatste tip: was je auto of de ramen met water uit de regenton. Weinig kalk in het water zorgt voor geen strepen op je ramen of auto!

Kunststof regenton kopen doe je natuurlijk in Houten bij Tuincentrum De Schouw

Woon je dus in de buurt van Schalkwijk, 't Goy, Odijk, Nieuwegein of Bunnik en ben je op zoek naar een regenton? Zoek dan niet verder en kom langs bij Tuincentrum De Schouw in Houten. In ons tuincentrum helpen onze medewerkers je graag bij het kiezen van jouw mooiste regenton. Zij geven je graag tips en advies hoe je de regenton moet aansluiten. Kom langs en bekijk ook meteen onze ruime afdeling met tuingereedschap! Bekijk de actuele openingstijden van onze winkel en dan hopen we u snel een keer te zien in Houten!

 

Tuingereedschap

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment