Kerstbomen

Houdt u ook zo van de frisse, dennennaalden geur in huis tijdens de feestdagen? Dan bent u een echte kerstbomen liefhebber! Voor de mooiste kerstbomen bent u bij Tuincentrum De Schouw in Houten op het goede adres. Wij zorgen ieder jaar voor de beste en mooiste kerstbomen. De kerstbomen zijn vanaf eind november weer te koop in ons tuincentrum in Houten.

Kerstbomen in veel verschillende soorten

Woont u in de buurt van Houten, Nieuwegein of Utrecht en bent u voor de feestdagen op zoek naar de perfecte kerstboom? Breng dan eens een bezoekje aan ons tuincentrum in Houten. Wij verkopen tijdens de periode voor Kerst veel verschillende soorten kerstbomen; grote kerstbomen, kleine kerstbomen, hoge kerstbomen enzovoort. Weet u al welke soort kerstboom uw voorkeur heeft? U kunt overigens ook nog kiezen uit een kerstboom met of zonder kluit. De meest bekende kerstbomen hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • Nordmann
  • Fijnspar
  • Blauwspar
  • Servische spar

Kom in december gerust bij ons langs om onze kerstbomen te bekijken en kerst inspiratie op te doen.

Kerstbomen koopt u bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Verzorging van de kerstboom

Wij willen natuurlijk dat u lang kunt genieten van uw kerstboom. Daarom is het belangrijk om de kerstboom goed te verzorgen. Het beste is om de kerstboom een dagje te laten acclimatiseren. Het zijn nogal wat temperatuursverschillen: van de winkel naar buiten en dan naar uw woonkamer. Zet de kerstboom bijvoorbeeld eerst een dag in de hal of bij-keuken. Heeft u een kerstboom met kluit? Dan is het belangrijk om deze meteen een paar liter water te geven. Heeft u een kerstboom zonder kluit? Zaag dan eerst een stukje van de stam en zet de kerstboom in een emmer met water of in een kerstboomhouder met water. De kerstboom kan zich op deze manier volzuigen met water en is de onderkant weer helemaal vers. Na 24 uur kan de kerstboom de huiskamer in, maar let op dat de boom niet bij de verwarming staat. Zorg zeker voor minimaal 2 meter afstand. Heeft u de kerstboom versierd met mooie kerstdecoratie en kerstverlichting, dan kunt u nu echt gaan genieten van de kerstboom. Let er op dat de boom dagelijks water nodig heeft om uitdroging te voorkomen en dus ook uitvallende naalden. Een tip van ons: universele plantenvoeding houdt de boom langer en beter in conditie en helpt tegen het uitvallen van naalden. Wilt u toch nog wat meer informatie over het verzorgen van de kerstboom? Vraag het de medewerkers van ons tuincentrum in Houten. Zij kunnen u allerlei tips geven voor de beste verzorging van uw kerstboom.

Kerstbomen kopen bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Kerstbomen kopen in Houten, nabij Utrecht

Bent u in de buurt van Houten op zoek naar een mooie kerstboom die perfect bij u in huis past? Kom dan langs bij Tuincentrum De Schouw in Houten en laat u verrassen door al die verschillende soorten kerstbomen. Vanaf eind november zijn de kerstbomen te koop in ons tuincentrum. Dan kunt u meteen ook een kijkje nemen op onze kerstafdeling met onder andere kerstversiering en kerstverlichting. Kies een mooie kerstboom uit en geniet van de feestdagen in december. Wilt u graag langskomen? Bekijk de openingstijden en dan zien we u graag in ons tuincentrum!

Lees hier meer over kerst bij Tuincentrum De Schouw!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen