Potterie

Op onze potterie afdeling kunt u terecht voor prachtige potten in allerlei vormen en maten voor uw planten! Wij verkopen potten gemaakt van de volgende materialen:

  • Glas
  • Keramiek
  • Kunststof
  • Mandwerk
  • Zink

Glazen potten

Bloemen staan natuurlijk prachtig in een glazen vaas of pot, maar heeft u er wel eens aan gedacht om planten in glazen potten te doen? Planten die weinig grond nodig hebben zoals de Orchidee zijn hiervoor goed geschikt. U kunt bij ons tuincentrum in Houten terecht voor verschillende soorten glaswerk. Zo verkopen wij het heldere glas wat luxe uitstraalt. Ook hebben wij een ruim assortiment aan groen gerecycled glaswerk. 

Keramische potten

Keramiek is één van de klassieker als het om plantenpotten en bloembakken gaat. De terracotta potten zijn al jaren populair in de Nederlandse tuinen en woonkamers. Deze zijn voordelig en in allerlei maten te koop. De hard gebakken terracotta plantenbakken zijn vaak wintervast, zodat u deze in de winter gewoon kunt laten staan. Geglazuurde keramische potten zijn weerbestendig en het water verdampt minder snel in de pot. De keramische potten uit ons assortiment zijn altijd een goed idee voor in uw tuin of huiskamer en raken nooit uit de mode!

Potterie kopen bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Kunststof potten

Kunststof potten hebben veel voordelen. In ons assortiment hebben wij een ruim aanbod aan kunststof potten in allerlei maten en kleuren. Kunststof potten zijn ideaal voor grote zware planten, de potten zijn namelijk erg licht. Zo kunt u de zware planten in uw tuin of woonkamer gemakkelijk verplaatsen! Ook zijn de kunststof bloempotten en plantenbakken gemakkelijk schoon te maken, dit kan met vrijwel elk schoonmaakmiddel. Ten slotte zijn kunststof potten goedkoop, onbreekbaar en vorstbestendig. 

Mandwerk als bloempot of plantenbak

Mandwerk gevoerd met plastic is ideaal als bloembak of plantenbak voor binnen en buiten. Mandwerk heeft een natuurlijke en landelijke uitstraling waardoor uw tuin of woning al snel meer sfeer heeft. De manden die wij verkopen zijn meer en deel gemaakt van wilgentenen. Kom naar Tuincentrum De Schouw in Houten voor een breed assortiment aan mandwerk! 

Zinken potten

Zinken potten geven een stoere uitstraling aan uw tuin of huiskamer. Door een bloeiende kamerplant in een zinken pot te plaatsen krijgt deze een stoere maar vrolijke look. Een nadeel van een mooie zinken pot is dat de wortels van uw plant in de winter kunnen bevriezen. Dit kunt u echter voorkomen door wat noppenfolie aan de binnenkant van de zinken pot te plaatsen. 

Potten en plantenbakken kopen bij Tuincentrum De Schouw 

De mooiste potten en plantenbakken koopt u bij Tuincentrum De Schouw. Wij verkopen onder ander het merk Capi. Wij hebben een ruim assortiment aan voordelige bloempotten en plantenbakken, er zit vast iets voor u tussen. Kunt u geen keuze maken uit onze bloempotten en plantenbakken? Onze medewerkers staan zeven dagen per week voor u klaar in ons tuincentrum in Houten nabij Hagestein, Nieuwegein en Culemborg om u te helpen met het maken van een keuze. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen. Naast onze potterie afdeling kunt u ook eens een kijkje nemen bij onze tuinplanten, zo kunt u de potten mooi vullen!