Sfeer en cadeau

Met de artikelen uit onze afdeling sfeer en cadeau maak je van jouw huis een sfeervolle plek. In ons tuincentrum in Houten verkopen wij onder andere de volgende producten:

Steek wat kaarsen aan in huis

Kaarsen zijn een must-have als het gaat om sfeer in huis. Wij verkopen verschillende soorten kaarsen voor binnen en buiten. Een romantisch diner zonder flikkerend kaarslicht is natuurlijk niet compleet. Ook verkopen wij geurkaarsen die ervoor zorgen dat je geen last heeft van nare geurtjes in huis. Je kunt jouw kaarsen voor in huis combineren met één van de vele schalen of dienbladen om een geheel te maken op bijvoorbeeld een bijzettafel. Voor buiten verkopen wij veelal fakkels, lantaarns en citronella kaarsen. Deze zijn allemaal ideaal om een warme zomeravond door te komen. De fakkels en lantaarns zorgen voor sfeer en licht, terwijl de citronella kaarsen insecten op een goede afstand houden. 

Sfeer en cadeau artikelen koopt u bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Geen groene vingers? Neem dan foam- en zijdebloemen

Foam- en zijdebloemen zijn ideaal om dat lege donkere hoekje in huis op te vullen. De laatste tijd is de kwaliteit van de foam- en zijdebloemen die wij verkopen zo goed, dat deze vrijwel niet meer van echt te onderscheiden zijn. Een donker hoekje is zo opgevuld, want de foam- en zijdebloemen hebben natuurlijk geen licht nodig! Ook voor bijvoorbeeld in de badkamer of op een donkere zolder zijn deze uiterst geschikt. Kom langs in ons tuincentrum voor het gehele aanbod foam- en zijdebloemen en laat je verassen door ons ruime aanbod!

Maak het gezellig in huis met onze woonaccessoires

Woonaccessoires in huis zijn onmisbaar. Zonder woonaccessoires heeft jouw huis al snel weinig sfeer. Het gaat allemaal om de details! Op onze afdeling sfeer en cadeau vind je verschillende soorten woonaccessoires, van fotolijsten tot buddha's. Ook de meer praktische artikelen zoals gieters en deurmatten zijn bij ons te vinden. Ben je op zoek naar mooie potten, vazen of manden om jouw kamerplant of tuinplant in te doen? Ook hiervoor kun je bij onze afdeling sfeer en cadeau terecht. Je vindt hier mooie potten, vazen en manden in verschillende maten en allerlei kleuren. 

Tuincentrum De Schouw | Sfeer & Cadeau | Woonaccessoires

Terug van weggeweest: droogbloemen

Weer helemaal terug van weggeweest zijn de droogbloemen. Wil je niet elke keer verse bloemen kopen, maar wil je daarentegen wel wat gezelligs in huis hebben? Dan zijn droogbloemen dé oplossing. Bij Tuincentrum De Schouw vind je nu dan ook diverse droogbloemen: als boeket of los. Benieuwd naar deze droogbloemen?

Cadeau nodig? Komt langs in Houten

Voor de mooiste cadeau's kun je ook terecht bij Tuincentrum De Schouw. Ken je de persoon niet goed of weet je niet zo goed wat de persoon wenst? Ga dan voor onze kadokaart. Het tegoed van onze kadokaart kan variëren tussen de 10 en 150 euro. Dit tegoed is onbeperkt geldig! Ook kun je natuurlijk altijd kiezen voor één van onze prachtige artikelen van onze afdeling sfeer en cadeau. Je kunt vast en zeker een bijpassend en mooi cadeau vinden voor de ontvanger. 

Sfeer en cadeau artikelen koopt u bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Sfeer en cadeau artikelen koop je natuurlijk bij Tuincentrum De Schouw

Voor de mooiste sfeer en cadeau artikelen kom je naar Tuincentrum De Schouw in Houten nabij Everdingen, Culemborg en Nieuwegein. Voor vragen kun je contact opnemen of langskomen in ons tuincentrum. Onze medewerkers helpen je graag met het uitzoeken van dat ene perfecte cadeau of mooie schaal met kaarsen voor thuis. Wist je trouwens dat onze woonaccessoires ook perfect te combineren zijn met bijvoorbeeld kamerplanten. Neem daarom meteen een kijkje op onze kamerplanten afdeling! Wij zijn zeven dagen per week geopend! Bekijk hieronder alvast jouw route naar onze winkel en dan zien we je hopelijk snel bij Tuincentrum De Schouw!

Meer over kaarsen