Sfeer en cadeau

Met de artikelen uit onze afdeling sfeer en cadeau maakt u van uw huis een sfeervolle plek. In ons tuincentrum in Houten verkopen wij onder andere de volgende producten:

Steek wat kaarsen aan in huis

Kaarsen zijn een must-have als het gaat om sfeer in huis. Wij verkopen verschillende soorten kaarsen voor binnen en buiten. Een romantisch diner zonder flikkerend kaarslicht is natuurlijk niet compleet. Ook verkopen wij geurkaarsen die ervoor zorgen dat u geen last heeft van nare geurtjes in huis. U kunt uw kaarsen voor in huis combineren met één van de vele schalen of dienbladen om een geheel te maken op bijvoorbeeld een bijzettafel. Voor buiten verkopen wij veelal fakkels, lantaarns en citronella kaarsen. Deze zijn allemaal ideaal om een warme zomeravond door te komen. De fakkels en lantaarns zorgen voor sfeer en licht, terwijl de citronella kaarsen insecten op een goede afstand houden. 

Sfeer en cadeau artikelen koopt u bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Geen groene vingers? Neem dan foam- en zijdebloemen

Foam- en zijdebloemen zijn ideaal om dat lege donkere hoekje in huis op te vullen. De laatste tijd is de kwaliteit van de foam- en zijdebloemen die wij verkopen zo goed, dat deze vrijwel niet meer van echt te onderscheiden zijn. Een donker hoekje is zo opgevuld, want de foam- en zijdebloemen hebben natuurlijk geen licht nodig! Ook voor bijvoorbeeld in de badkamer of op een donkere zolder zijn deze uiterst geschikt. Kom langs in ons tuincentrum voor het gehele aanbod foam- en zijdebloemen en laat u verassen door ons ruime aanbod!

Maak het gezellig in huis met onze woonaccessoires

Woonaccessoires in huis zijn onmisbaar. Zonder woonaccessoires heeft uw huis al snel weinig sfeer. Het gaat allemaal om de details! Op onze afdeling sfeer en cadeau vindt u verschillende soorten woonaccessoires, van fotolijsten tot buddha's. Ook de meer praktische artikelen zoals gieters en deurmatten zijn bij ons te vinden. Bent u op zoek naar mooie potten, vazen of manden om uw kamerplant of tuinplant in te doen? Ook hiervoor kunt u bij onze afdeling sfeer en cadeau terecht. U vindt hier mooie potten, vazen en manden in verschillende maten en allerlei kleuren. 

Cadeau nodig? Komt langs in Houten

Voor de mooiste cadeau's kunt u ook terecht bij Tuincentrum De Schouw. Kent u de persoon niet goed of weet u niet zo goed wat de persoon wenst? Ga dan voor onze kadokaart. Het tegoed van onze kadokaart kan variëren tussen de 10 en 150 euro. Dit tegoed is onbeperkt geldig! Ook kunt u natuurlijk altijd kiezen voor één van onze prachtige artikelen van onze afdeling sfeer en cadeau. U kunt vast en zeker een bijpassend en mooi cadeau vinden voor de ontvanger. 

Sfeer en cadeau artikelen koopt u bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Sfeer en cadeau artikelen koopt u natuurlijk bij Tuincentrum De Schouw

Voor de mooiste sfeer en cadeau artikelen komt u naar Tuincentrum De Schouw in Houten nabij Everdingen, Culemborg en Nieuwegein. Voor vragen kunt u contact opnemen of langskomen in ons tuincentrum. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van dat ene perfecte cadeau of mooie schaal met kaarsen voor thuis. Wist u trouwens dat onze woonaccessoires ook perfect te combineren zijn met bijvoorbeeld kamerplanten. Neem daarom meteen een kijkje op onze kamerplanten afdeling! Wij zijn zeven dagen per week geopend! Bekijk hieronder alvast uw route naar onze winkel en dan zien we u hopelijk snel bij Tuincentrum De Schouw!