Vijver

Een vijver is een sieraad in jouw tuin waarvan je elke dag kunt genieten. Bij Tuincentrum De Schouw ben je aan het juiste adres voor advies om zelf jouw vijver aan te leggen en het onderhoud van jouw vijver. Een mooie vijver aanleggen is de eerste stap, maar daarna komt er nog het één en ander bij kijken om de vijver ook zo mooi en helder mogelijk te houden én om eventueel een goede leefomgeving te creëren voor vissen. Wij kunnen je hier natuurlijk uitgebreid over adviseren, dus vraag onze medewerkers gerust om advies, zodat je een prachtige vijver kunt aanleggen en onderhouden, precies naar jouw wensen! In ons tuincentrum vind je producten van Velda en VijverTechniek.

Vijverbenodigdheden kopen in Houten

Bij het aanleggen en onderhouden van een vijver komt het één en ander kijken. Bij ons vind je onder andere informatie over:

Of je nu een vijver wilt aanleggen of op zoek bent naar iets extra's voor jouw huidige vijver; je bent bij ons aan het juiste adres!

Vijverbenodigdheden kopen in Houten | Tuincentrum De Schouw

De mogelijkheden voor vijveraanleg in Houten

Voor een nieuwe vijver kun je kiezen voor voorgevormde kunststofvijvers en vijvers die je bekleedt met vijverfolie. Deze folie is in verschillende breedtes verkrijgbaar. De pompen en filters zijn afhankelijk van de grootte van jouw vijver, maar ook verschillend als je bijvoorbeeld kiest voor vissen in de vijver. Daarom adviseren wij je graag hierover, zodat je precies weet welke pompen en filters geschikt zijn voor de grootte van de vijver en jouw wensen. 

Velda vijveronderhoud en benodigdheden

Voor kwalitatief onderhoud van de vijver en een optimale waterkwaliteit, vind je bij ons een divers assortiment van het merk Velda en VijverTechniek. Dit zijn een gerenommeerde merken op het gebied van vijveronderhoud, met zeer kwalitatieve producten en technieken. Velda is een merk dat constant innoveert op het gebied van technieken die de waterkwaliteit zo hoog mogelijk houden. De innovaties op het gebied van vijvertechniek zijn er op gericht om van iedere vijver een mooie vijver te maken met een gezonde waterkwaliteit. VijverTechniek staat voor betaalbare, technische oplossingen voor de vijver.

Tuincentrum De Schouw in Houten | Vijver | Vijverbenodigdheden

Vijverornamenten en verlichting voor een prachtig pronkstuk in de tuin

De techniek voor de waterkwaliteit is uiteraard erg belangrijk, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Er zijn nog vele extra's die je kunt kiezen om van jouw vijver een echt sieraad te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verlichting, ornamenten en mooie fonteinen, zodat je jouw vijver nét dat beetje extra geeft waar je veel plezier van zult beleven! Een kabbelend fonteintje, een prachtig verlicht beeld, of stijlvol drijvende verlichting. Er zijn vele opties om jouw vijver helemaal aan te sluiten op jouw wensen en stijl, waardoor je hier nog meer plezier van zult hebben! Vergeet ook zeker niet de waterplanten die een belangrijke functie hebben in de vijver. 

Tuincentrum De Schouw in Houten | Vijver | Vijverbenodigdheden

Bezoek Tuincentrum De Schouw voor al jouw vijverbenodigdheden!

Voor zowel de aanleg als het onderhoud van jouw vijver ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk ons uitgebreide assortiment met veel producten van het innovatieve vijvermerk Velda en VijverTechniek. Wij geven je graag advies bij het aanleggen en het onderhouden van een prachtige vijver, dus vraag onze medewerkers gerust om advies. Wij denken graag met je mee! Bekijk de openingstijden van onze winkel en dan zien we je graag bij Tuincentrum De Schouw!

Bekijk onze openingstijden