Bloemen

Heeft u al een bezoek gebracht aan onze bloemist waar elke dag verse bloemen te vinden zijn? Bij Tuincentrum De Schouw in Houten staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken. Op onze website kunt u ook heel gemakkelijk bloemen bestellen in onze webshop. Bekijk eens ons assortiment!

Direct bloemen bestellen

Boeket bloemen bestellen nabij Utrecht

In de webshop vindt u verschillende boeketten die regelmatig verwisseld worden met bloemen van het seizoen. Zo blijft het leuk om bij Tuincentrum De Schouw uw boeket bloemen te bestellen. Bij het bestellen van een prachtig boeket uit de webshop kunt u kiezen uit drie verschillende formaten. Als u het juiste formaat heeft gekozen, kiest u het aantal boeketten dat u wenst te ontvangen. Ook is het bij het bestellen van uw boeket mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen door middel van een kaartje. In ons assortiment vindt u op dit moment de volgende boeketten:

  • Seizoensgebonden boeketten bestellen
  • Luxe boeketten bestellen
  • Tulpen bestellen

Bloemen kopen of online bestellen bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Assortiment bloemen: van bruidsboeketten tot rouwarrangementen

Niet elke bloem is het hele jaar te verkrijgen. Is het de tijd van de pioenrozen? Dan ziet u in onze boeketten natuurlijk veel pioenrozen terugkomen. Zijn de tulpen weer mooi in bloei? Dan kunt u bij ons tulpen kopen. Naast de prachtige, kleurrijke bloemen vindt u bij ons ook vazen, manden en potten om het geheel helemaal af te maken. Tevens bezorgen wij tegen een kleine vergoeding de bloemen ook aan huis. Naast de boeketten die u online kunt bestellen of in ons tuincentrum kunt kopen, kunt u bij ons ook terecht voor bruidsboeketten. Op de mooiste dag van uw leven hoort natuurlijk ook een prachtig bruidsboeket. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u uw wensen met onze bloembindster bespreken. Zij kan weer advies geven en creatieve ideeën met u delen. Vergeet naast het bruidsboeket ook de corsages en andere bloemversieringen niet. Naast de bruidsboeketten kunt u bij ons ook terecht voor rouwarrangementen. Onze medewerkers van Tuincentrum De Schouw denken met u mee en maken rouwarrangementen naar uw wensen en kleuren, met of zonder lint. Ook op sombere dagen kan een boeket veel verschil maken. 

Tuincentrum De Schouw | Bloemen | Bloemen bestellen

Bloemen kopen bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Wilt u dus graag bloemen kopen? Dan bent u bij Tuincentrum De Schouw nabij Utrecht van harte welkom. Voor een verjaardag of zomaar een bloemetje kunt u gemakkelijk in onze bloemen webshop mooie boeketten bestellen. Heeft u vragen of wilt u wensen doorgeven voor een bloemstuk? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 030-6371402 of stuur een mail naar: [email protected]. Wij helpen u graag!

Direct bloemen bestellen

Tuincentrum De Schouw | Bloemen | Bloemen bestellen