Bloemen

Heb je al een bezoek gebracht aan onze bloemist waar elke dag verse bloemen te vinden zijn? Bij Tuincentrum De Schouw in Houten staan boeketten klaar die je direct mee kunt nemen, maar je kunt ook naar eigen keuze een boeket samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken. Op onze website kun je ook heel gemakkelijk bloemen bestellen in onze webshop. Bekijk eens ons assortiment!

Direct bloemen bestellen

Boeket bloemen bestellen nabij Utrecht

In de webshop vind je verschillende boeketten die regelmatig verwisseld worden met bloemen van het seizoen. Zo blijft het leuk om bij Tuincentrum De Schouw jouw boeket bloemen te bestellen. Bij het bestellen van een prachtig boeket uit de webshop kun je kiezen uit drie verschillende formaten. Als je het juiste formaat hebt gekozen, kies je het aantal boeketten dat je wenst te ontvangen. Ook is het bij het bestellen van jouw boeket mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen door middel van een kaartje. In ons assortiment vind je op dit moment de volgende boeketten:

  • Seizoensgebonden boeketten bestellen
  • Luxe boeketten bestellen
  • Tulpen bestellen

Bloemen kopen of online bestellen bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Assortiment bloemen: van bruidsboeketten tot rouwarrangementen

Niet elke bloem is het hele jaar te verkrijgen. Is het de tijd van de pioenrozen? Dan zie je in onze boeketten natuurlijk veel pioenrozen terugkomen. Zijn de tulpen weer mooi in bloei? Dan kun je bij ons tulpen kopen. Naast de prachtige, kleurrijke bloemen vind je bij ons ook vazen, manden en potten om het geheel helemaal af te maken. Tevens bezorgen wij tegen een kleine vergoeding de bloemen ook aan huis. Naast de boeketten die je online kunt bestellen of in ons tuincentrum kunt kopen, kun je bij ons ook terecht voor bruidsboeketten. Op de mooiste dag van jouw leven hoort natuurlijk ook een prachtig bruidsboeket. Onder het genot van een kop koffie of thee kun je jouw wensen met onze bloembindster bespreken. Zij kan weer advies geven en creatieve ideeën met je delen. Vergeet naast het bruidsboeket ook de corsages en andere bloemversieringen niet. Naast de bruidsboeketten kun je bij ons ook terecht voor rouwarrangementen. Onze medewerkers van Tuincentrum De Schouw denken met je mee en maken rouwarrangementen naar jouw wensen en kleuren, met of zonder lint. Ook op sombere dagen kan een boeket veel verschil maken. 

Tuincentrum De Schouw | Bloemen | Bloemen bestellen

Bloemen kopen bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Wil je dus graag bloemen kopen? Dan ben je bij Tuincentrum De Schouw nabij Utrecht van harte welkom. Voor een verjaardag of zomaar een bloemetje kun je gemakkelijk in onze bloemen webshop mooie boeketten bestellen. Heb je vragen of wil je jouw wensen doorgeven voor een bloemstuk? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 030-6371402 of stuur een mail naar: info@tcdeschouw.nl. Wij helpen je graag!

Direct bloemen bestellen

Tuincentrum De Schouw | Bloemen | Bloemen bestellen