Bloemen

Heeft u al een bezoek gebracht aan onze bloemist waar elke dag verse bloemen te vinden zijn? Bij Tuincentrum De Schouw in Houten staan boeketten klaar die u direct mee kunt nemen, maar u kunt ook naar eigen keuze een boeket samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken. Op onze website kunt u ook heel gemakkelijk bloemen bestellen in onze webshop. Bekijk eens ons assortiment!

Bloemen bestellen nabij Utrecht

Op onze website vindt u een bloemen webshop waar u gemakkelijk mooie boeketten kunt bestellen. Heeft u een mooi boeket gevonden? Dan kunt u ook nog kiezen of u dit boeket in een groter formaat wilt bestellen. Welke boekketen vindt u onder andere in onze webshop:

  • Boeket 'Zoete lente'
  • Boeket 'Roze wolk'
  • Boeket 'Pluk de dag'

Het assortiment met boeketten wat u online kunt bestellen wordt regelmatig verwisseld met bloemen van het seizoen. Bekijk snel in onze webshop de rest van de prachtige boeketten. Klik hier!

Bloemen kopen of online bestellen bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Bloemen: van bruidsboeketten tot rouwarrangementen

Niet elke bloem is het hele jaar te verkrijgen. Is het de tijd van de pioenrozen? Dan ziet u in onze boeketten natuurlijk pioenrozen. Zijn de tulpen weer mooi in bloei? Dan kunt u bij ons tulpen kopen. Naast de prachtige, kleurrijke bloemen vindt u bij ons ook vazen, manden en potten om het geheel helemaal af te maken. Tevens bezorgen wij tegen een kleine vergoeding de bloemen ook aan huis. Naast de boeketten die u online kunt bestellen of in ons tuincentrum kunt kopen, kunt u bij ons ook terecht voor bruidsboeketten. Op de mooiste dag van uw leven hoort natuurlijk ook een prachtig bruidsboeket. Onder het genot van een kop koffie of thee kunt u uw wensen met onze bloembindster bespreken. Zij kan weer advies geven en creatieve ideeën met u delen. Vergeet naast het bruidsboeket ook de corsages en andere bloemversieringen niet. Naast de bruidsboeketten kunt u bij ons ook terecht voor rouwarrangementen. Onze medewerkers van Tuincentrum De Schouw kunnen met u meedenken en maken rouwarrangementen naar uw wensen en kleuren, met of zonder lint.

Bloemen kopen bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Wilt u dus graag bloemen kopen? Dan bent u bij Tuincentrum De Schouw nabij Utrecht van harte welkom. Voor een verjaardag of zomaar een bloemetje kunt u gemakkelijk in onze bloemen webshop mooie boeketten bestellen. Heeft u vragen of wilt u wensen doorgeven voor een bloemstuk? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 030-6371402 of stuur een mail naar: [email protected]. Wij helpen u graag!