Kerstverlichting

Het is eindelijk zover... de kerstboom of kunstkerstboom staat in huis, dan is het nu tijd om deze te versieren met sfeervolle kerstverlichting. Wat is jouw favoriete kleur? Bij Tuincentrum De Schouw in Houten hebben wij kerstdecoratie in veel verschillende kleuren: rood, groen, blauw, roze enzovoort. Wij hebben ook dit jaar weer flink uitgepakt met onze kerstshow. Je bent van harte welkom om onze kerstafdeling te komen bekijken en inspiratie op te doen.

Binnen kerstverlichting

Voor de echte sfeer in huis is kerstverlichting natuurlijk dé oplossing. Het is meteen een stuk knusser en gezelliger wanneer het sfeerlicht aan kan of wanneer je de kerstboomverlichting aan kunt zetten. Tegenwoordig is eigenlijk alle verlichting LED. LED kerstverlichting verbruikt een stuk minder energie dan gewone verlichting. Daarnaast is het milieuvriendelijk, gaat het veel langer mee en is het dus een stuk duurzamer. Naast de bekende lichtsnoeren voor bijvoorbeeld in de kerstboom hebben wij in ons tuincentrum in Houten ook bijvoorbeeld kleine, houten verlichte kerstbomen. Dit staat natuurlijk erg leuk in de vensterbank of op tafel. Genoeg keuze in ieder geval bij Tuincentrum De Schouw!

Buiten kerstverlichting

Heb je binnenshuis alles sfeervol ingericht voor de kerst? Dan kan wat kerstverlichting voor buiten natuurlijk niet ontbreken! Het maakt niet uit wat je wil; uitbundig of juist wat meer ingetogen. Bij tuincentrum De Schouw in Houten hebben wij onder andere ijspegelverlichting, lichtgordijnen en lichtfiguren voor in jouw tuin. Wil je advies van onze medewerkers? Dat kan natuurlijk. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over de kerstverlichting voor buiten.

Kerstverlichting kopen bij Tuincentrum De Schouw, nabij Utrecht

Kerstdecoratie kopen bij tuincentrum De Schouw in Houten

Woon je dus in de buurt van Nieuwegein, Odijk of Utrecht en ben je op zoek naar kerstverlichting? De deur van ons tuincentrum in Houten staat voor je open! Je bent bij ons van harte welkom om onze kerstafdeling te bekijken en inspiratie op te doen. Laat je verrassen door alle kleuren, stijlen en trends van aankomende kerst. Kom naar tuincentrum De Schouw en maak er een uitje van! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder jouw route naar onze winkel en dan zien we je hopelijk snel!

Meer over kerstversiering

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen