Gewasbescherming

Om ervoor te zorgen dat je geen last van hebt van vervelende plagen in de tuin, kun je producten voor gewasbescherming gebruiken. Grote of kleine dieren kunnen in jouw tuin schade aanrichten. Dat is zonde! Gelukkig kun je hiervoor goede maatregelen treffen. Bij gewasbescherming hoef je niet meteen te denken aan agressieve, schadelijke middelen. Tegenwoordig zijn er ook producten voor gewasbescherming te koop die geen schade aanrichten. Kom langs bij Tuincentrum De Schouw in Houten voor diverse producten. Wij geven je graag advies om jouw tuin mooi te houden en houden de plagen graag buiten de deur.

Gewasbescherming: kies de juiste producten

Tegenwoordig zijn er ontzettend bestrijdingsmiddelen te koop. Wellicht is het een idee om vooraf te bekijken of er geen andere oorzaken zijn voor het probleem. Het kan natuurlijk zo zijn dat een bepaalde plant in de tuin op de verkeerde plek staat. Daarnaast kan het ook zo zijn dat een plant teveel water krijgt of juist te weinig. Heeft de plant wel voldoende licht of is het juist te donker? Bekende voorbeelden van vervelende plagen zijn:

Met de diverse bestrijdingsmiddelen kun je deze vervelende plagen te lijf gaan. Laat je wel goed informeren door de medewerkers van Tuincentrum De Schouw in Utrecht en lees daarnaast de gebruiksaanwijzing zeer zorgvuldig door. Wij adviseren je om eerst aan de slag te gaan met de milde varianten van gewasbescherming. Ook deze soort van gewasbescherming kan al heel veel helpen en de kleine plaag voorkomen. Het kan natuurlijk zo zijn dat een vervelende plaag groter en groter wordt en dat je er alles aan wilt doen om jouw planten te redden. Vraag gerust aan onze medewerkers om advies.

Producten voor gewasbescherming kunt u kopen bij Tuincentrum De Schouw

Gewasbescherming voor grotere soorten ongedierte

Naast de kleine beestjes, zoals luizen en rupsen, kunnen ook grotere dieren voor overlast zorgen in jouw tuin. Denk dan bijvoorbeeld aan muizen of mollen. Of wat dacht je van katten en honden die in jouw tuin vervelende sporen achterlaten. Wij kunnen ons wel voorstellen dat je niet wilt dat deze dieren in uw tuin komen. Je hoeft dan echt niet meteen agressieve bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Je kunt het ook op makkelijkere manieren oplossen door bijvoorbeeld een net te gebruiken en deze over jouw planten of moestuin leggen. Op deze manier kun je de gewassen al beschermen. Daarnaast kun je ook gebruik maken van bijvoorbeeld producten die een bepaalde geur afgeven die de dieren niet lekker vinden of geluidssignalen waar de dieren niet tegen kunnen. Deze voorbeelden zijn niet schadelijk voor de dieren, maar werken wel. Onze medewerkers van Tuincentrum De Schouw in Houten helpen je graag om vervelende plagen te voorkomen of verwijderen. Ze geven je graag advies en tips!

Kom langs bij Tuincentrum De Schouw voor diverse gewasbeschermingsproducten

Heb je last van vervelende plagen in de tuin? Of denk je dat er een beginnende plaag is? Kom dan snel langs bij Tuincentrum De Schouw nabij Utrecht. Wij kunnen je adviseren en informatie geven wat je het best kunt doen om de gewassen in de tuin te beschermen en natuurlijk ook verder te verzorgen. Wil je langskomen in Houten? Bekijk de openingstijden, plan jouw route naar ons tuincentrum en dan zien we je hopelijk snel!