Bloemen

Onze bloemenshop in Houten wordt dagelijks aangevuld met verse bloemen. Bij Tuincentrum De Schouw kunt u op uw verzoek een boeket laten samenstellen, of kunt u een prachtig kant-en-klaar boeket kopen. Onze bloemisten doen iedere dag weer hun best om de mooiste boeketten samen te stellen. Kom langs bij Tuincentrum de Schouw en bekijk ons aanbod bloemen! Bij onze bloemist kunt u terecht voor de volgende bloemen:

  • Seizoensgebonden boeket bloemen
  • Luxe boeket bloemen
  • Tulpen/pioenrozen

Boeket bloemen kopen

Ontzettend veel verschillende kleuren bloemen samengesteld met groene takken, of juist alleen maar witte bloemen met groene bladeren? Bij Tuincentrum De Schouw is het allemaal mogelijk. Wist u dat het ook mogelijk is om een boeket bloemen online te bestellen? U kunt in onze webshop verschillende boeketten bekijken. Als u eenmaal een boeket heeft uitgekozen, kiest u het formaat. De volgende stap is het aantal boeketten kiezen wat u wenst te ontvangen. Tot slot kunt u het boeket ook nog voorzien van een kaartje met een persoonlijke boodschap!

Bestel direct uw bloemen

bloemen-bestellen-houten

Het verzorgen van uw boeket bloemen

Het beste kunt u de bloemen direct bij thuiskomst of bij ontvangst in het water neerzetten. Iedere dag zult u het water moeten aanvullen met vers water om zo lang mogelijk te kunnen genieten. Door de voeding die bij de bloemen geleverd wordt toe te voegen aan het water, blijven de bloemen langer mooi en de voeding houdt ook de bladeren frisgroen. De boeketten in onze webshop zijn voorzien van een zeven dagen vers garantie. Met de juiste verzorging kunt u dus ontzettend lang genieten van een prachtige bos bloemen in huis. 

Meer informatie over bloemen kopen bij Tuincentrum De Schouw

Wilt u meer informatie over het aanbod bloemen bij ons tuincentrum in Houten? Kom dan langs of neem contact met ons op. Ook voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft kunt u boeketten laten samenstellen. Een bruidsboeket is stap één, maar de versiering van de locatie kan ook met bloemen gebeuren. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum De Schouw in Houten! 

Bestel nu uw boeket bloemen

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemen