Kunstkerstbomen

Heeft u dit jaar écht geen zin in uitgevallen naalden? Of heeft u geen zin in het gesleep van een echte kerstboom? Dan is een kunstkerstboom dé perfecte oplossing voor u! Jaren geleden zagen kunstkerstbomen er nog erg nep uit. Tegenwoordig is dat heel anders, want kunstkerstbomen zijn eigenlijk niet meer van echt te onderscheiden. Dat is natuurlijk ideaal! Bij Tuincentrum De Schouw in Houten verkopen wij verschillende soorten kunstkerstbomen in allerlei prijsklassen. Kom gerust eens een kijkje nemen in ons tuincentrum, dan kunt u met eigen ogen zien dat kunstkerstbomen eruit zien als echte kerstbomen! Al geruime tijd voor kerst bent u bij ons aan het juiste adres om al uw inspiratie op te doen op het gebied van kerstdecoratie. Ervaar het zelf, bij Tuincentrum De Schouw! 

Voordelen van een kunstkerstboom

Een kerstboom heeft voordelen, maar het hebben van een kunstkerstboom heeft ook zeker zijn voordelen. Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat een kunstkerstboom van alle gemakken is voorzien. We hebben de voordelen van een kunstkerstboom voor u op een rijtje gezet:

  • Een kunstkerstboom is erg gemakkelijk op te tuigen en in model te brengen.
  • Er zijn soorten kunstkerstbomen waar de verlichting al in de takken zijn verwerkt. Dat is natuurlijk ideaal, want zo hoeft u geen snoer met kerstverlichting aan te schaffen.
  • Kunstkerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Weet u waar u de boom in huis wilt hebben? Dan kunt u de perfecte kunstkerstboom hiervoor uitzoeken.
  • Kunstkerstbomen zitten altijd verpakt in een handige doos. Zo kunt u gemakkelijk na de feestdagen de kunstkerstboom opruimen en opbergen.
  • Er zijn kunstkerstbomen te verkrijgen die 2 meter of hoger zijn.
  • Kunstkerstbomen zijn er ook in verschillende kleuren. Denk daarbij aan een rode kunstkerstboom, een witte kunstkerstboom of zelfs een zwarte kunstkerstboom.

Wilt u misschien advies over kunstkerstbomen? Dat kan! De medewerkers van ons tuincentrum in Houten helpen u graag bij het kiezen van de juiste kunstkerstboom.

Kunstkerstboom kopen in Houten, nabij Utrecht en Nieuwegein

Decoratie en verlichting voor uw nieuwe kunstkerstboom

Een boom is natuurlijk de eerste stap, maar er zijn nog vele andere kerstartikelen die u helpen bij het versieren van uw huis, zodat u volledig in de kerststemming komt. Zo vindt u bij ons ook de nodige kerstversiering en kerstverlichting waarmee u uw nieuwe boom prachtig kunt versieren! Er zijn ook kunstkerstbomen die al voorzien zijn van sneeuw en verlichting, zodat u hier de laatste hand aan kunt leggen om deze geheel naar eigen stijl te versieren. Ieder jaar vindt u bij ons prachtige decoraties en de laatste kerst trends!  

Kunstkerstboom kopen in Houten, nabij Utrecht en Nieuwegein

Kunstkerstbomen kopen in Houten? Tot ziens bij De Schouw!

Woont u in de buurt van Nieuwegein, Odijk of Utrecht en bent u dus op zoek naar mooie kunstkerstbomen? U bent bij Tuincentrum De Schouw van harte welkom om ons assortiment te komen bekijken. Dan kunt u meteen inspiratie opdoen op onze kerstafdeling met sfeervolle kerstverlichting en kerstversiering. U kunt zeven dagen per week bij ons terecht en wij helpen u uiteraard graag indien nodig. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 030-6371402, of door een mail te sturen naar [email protected]. Hopelijk tot snel bij Tuincentrum De Schouw! 

Bekijk de rest van ons kerstassortiment

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen