Kunstkerstbomen

Heeft u dit jaar écht geen zin in uitgevallen naalden? Of heeft u geen zin in het gesleep van een echte kerstboom? Dan is een kunstkerstboom dé perfecte oplossing voor u! Jaren geleden zagen kunstkerstbomen er nog erg nep uit. Tegenwoordig is dat heel anders, want kunstkerstbomen zijn eigenlijk niet meer van echt te onderscheiden. Dat is natuurlijk ideaal! Bij Tuincentrum De Schouw in Houten verkopen wij verschillende soorten kunstkerstbomen in allerlei prijsklassen. Kom gerust eens een kijkje nemen in ons tuincentrum, dan kunt u met eigen ogen zien dat kunstkerstbomen eruit zien als echte kerstbomen!

Voordelen van een kunstkerstboom

Een kerstboom heeft voordelen, maar het hebben van een kunstkerstboom heeft ook zeker zijn voordelen. Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat een kunstkerstboom van alle gemakken is voorzien. We hebben de voordelen van een kunstkerstboom voor u op een rijtje gezet:

  • Een kunstkerstboom is erg gemakkelijk op te tuigen en in model te brengen.
  • Er zijn soorten kunstkerstbomen waar de verlichting al in de takken zijn verwerkt. Dat is natuurlijk ideaal, want zo hoeft u geen snoer met kerstverlichting aan te schaffen.
  • Kunstkerstbomen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Weet u waar u de boom in huis wilt hebben? Dan kunt u de perfecte kunstkerstboom hiervoor uitzoeken.
  • Kunstkerstbomen zitten altijd verpakt in een handige doos. Zo kunt u gemakkelijk na de feestdagen de kunstkerstboom opruimen en opbergen.
  • Er zijn kunstkerstbomen te verkrijgen die 2 meter of hoger zijn.
  • Kunstkerstbomen zijn er ook in verschillende kleuren. Denk daarbij aan een rode kunstkerstboom, een witte kunstkerstboom of zelfs een zwarte kunstkerstboom.

Wilt u misschien advies over kunstkerstbomen? Dat kan! De medewerkers van ons tuincentrum in Houten helpen u graag bij het kiezen van de juiste kunstkerstboom.

Kunstkerstbomen te koop bij Tuincentrum De Schouw

Kunstkerstbomen kopen in Houten

Woont u in de buurt van Nieuwegein, Odijk of Utrecht en bent u dus op zoek naar mooie kunstkerstbomen? U bent bij Tuincentrum De Schouw van harte welkom om ons assortiment te komen bekijken. Dan kunt u meteen inspiratie opdoen op onze kerstafdeling met sfeervolle kerstverlichting en kerstversiering. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum. Hopelijk tot snel bij Tuincentrum De Schouw! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen