Vuurwerk

Om het nieuwe jaar knallend in te luiden kan dat natuurlijk niet zonder vuurwerk. Het is veel spannender en leuker om zelf vuurwerk af te steken. Bij Tuincentrum De Schouw in Houten kun je eind december terecht voor allerlei soorten vuurwerk. Natuurlijk hebben wij ook aan de kleintjes gedacht, want wij hebben onder andere sterretjes, trektouwtjes en knalerwten. In onze webshop kun je ieder jaar uw favoriete vuurwerk alvast bestellen, zodat je jouw bestelling tijdens de ophaaldagen kunt afhalen.

Bestel hier in onze vuurwerk webshop!

Tips voor het kopen en afsteken van vuurwerk

Voor de één spreekt het kopen van vuurwerk voor zich, maar voor iemand die voor het eerst vuurwerk gaat kopen, kan het zijn dat je met veel vragen zit. Waar moet je rekening mee houden bij het kopen van vuurwerk? Allereerst moet vuurwerk kopen bij de officiële verkooppunten. Het is levensgevaarlijk om te gaan experimenteren met zelfgemaakt vuurwerk of illegaal vuurwerk. Verdiep je van tevoren in de verschillende soorten vuurwerk, want er zijn zo ontzettend veel soorten. Wil je siervuurwerk of ben je meer een liefhebber van de harde knallen? Tevens vind je in onze webshop ook pakketten waar diverse soorten vuurwerk in zitten. Vuurwerk mag afgestoken worden vanaf 31 december 18.00 uur tot 1 januari 02.00 uur. Is het eindelijk tijd om het vuurwerk af te steken, dan hebben wij hier enkele tips voor je. Waar moet je rekening mee houden?

 • Trek geen nylon kleding aan tijdens het afsteken van vuurwerk. Deze stof is super brandbaar en wordt dan ook afgeraden.
 • Zet het vuurwerk stevig neer. Gebruik bijvoorbeeld een fles met zand om de vuurpijl af te steken.
 • Gebruik bij het afsteken altijd een aansteeklont. Dit is veel veiliger dan een aansteker of een lucifer.
 • Heb je het vuurwerk aangestoken met de aansteeklont? Houd dan altijd afstand! Ga niet te dicht bij het vuurwerk staan.
 • Het kan gebeuren dat je vuurwerk aansteekt, maar dat er helemaal niets gebeurt. Steek het dan nooit opnieuw aan! Doe je dit wel, dan is de kans groot dat het vuurwerk meteen afgaat, met alle gevolgen van dien...
 • Gebruik bij het afsteken ook altijd een speciale vuurwerkbril. Zo voorkom je oogletsel door vuurwerk.

Vuurwerk online bestellen bij Tuincentrum De Schouw

Vuurwerk online bestellen

Naast onze eigen website hebben wij speciaal voor het vuurwerk een andere website: Vuurwerkexpert. In deze webshop kun je allerlei soorten vuurwerk bestellen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Vuurpijlen
 • Knalvuurwerk
 • Grondvuurwerk
 • Cakeboxen
 • Vuurwerkpakketten
 • Fonteinen
 • Kindervuurwerk

Plaats in de webshop uw bestellen, dan kun je jouw bestelling tijdens de afhaaldagen ophalen. Ben je niet zo'n vuurwerkkenner en wil je meer informatie over het vuurwerk? Dat kan! Je kunt contact opnemen met ons tuincentrum in Houten. Onze vuurwerk experts kunnen je alles vertellen over het vuurwerk assortiment.

Vuurwerk online bestellen bij Tuincentrum De Schouw

Vuurwerk afhaaldagen in Houten

Heb je jouw vuurwerk online besteld via onze webshop? Dan kun je jouw bestelling op de afhalen bij Tuincentrum De Schouw in Houten. Wij hebben nog een kleinigheidje voor je! Heb je een bestelling geplaatst met pijlen? Dan krijg je een gratis lont, een gratis veiligheidsbril en een gratis pijlenstandaard! Zodra de afhaaldagen bekend zijn, zullen wij dit op onze website laten weten.

Vuurwerk kopen bij Tuincentrum De Schouw

Bij Tuincentrum De Schouw ben je dus op het juiste adres voor vuurwerk. Bestel gemakkelijk online en haal jouw bestelling op tijdens de afhaaldagen. De rest van het jaar ben je bij ons aan het juiste adres voor onder andere kamerplanten, tuinplanten en sfeerartikelen. Bekijk onze openingstijden en dan zien we je hopelijk snel in Houten!

Bekijk hier onze vuurwerk webshop!

Online vuurwerk bestellen in Houten 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment