Vuurwerk

Om het nieuwe jaar knallend in te luiden kan dat natuurlijk niet zonder vuurwerk. Het is veel spannender en leuker om zelf vuurwerk af te steken. Bij Tuincentrum De Schouw in Houten kunt u eind december terecht voor allerlei soorten vuurwerk. Natuurlijk hebben wij ook aan de kleintjes gedacht, want wij hebben onder andere sterretjes, trektouwtjes en knalerwten. In onze webshop kunt u ieder jaar uw favoriete vuurwerk alvast bestellen, zodat u uw bestelling tijdens de ophaaldagen kunt afhalen.

Tips voor het kopen en afsteken van vuurwerk

Voor de één spreekt het kopen van vuurwerk voorzich, maar voor iemand die voor het eerst vuurwerk gaat kopen, kan het zijn dat u met veel vragen zit. Waar moet u rekening mee houden bij het kopen van vuurwerk? Allereerst moet vuurwerk kopen bij de officiële verkooppunten. Het is levensgevaarlijk om te gaan experimenteren met zelfgemaakt vuurwerk of illegaal vuurwerk. Verdiep u van tevoren in de verschillende soorten vuurwerk, want er zijn zo ontzettend veel soorten. Wilt u siervuurwerk of bent u meer een liefhebber van de harde knallen? Tevens vindt u in onze webshop ook pakketten waar diverse soorten vuurwerk in zitten. Vuurwerk mag afgestoken worden vanaf 31 december 18.00 uur tot 1 januari 02.00 uur. Is het eindelijk tijd om het vuurwerk af te steken, dan hebben wij hier enkele tips voor u. Waar moet u rekening mee houden?

 • Trek geen nylon kleding aan tijdens het afsteken van vuurwerk. Deze stof is super brandbaar en wordt dan ook afgeraden.
 • Zet het vuurwerk stevig neer. Gebruik bijvoorbeeld een fles met zand om de vuurpijl af te steken.
 • Gebruik bij het afsteken altijd een aansteeklont. Dit is veel veiliger dan een aansteker of een lucifer.
 • Heeft u het vuurwerk aangestoken met de aansteeklont? Houd dan altijd afstand! Ga niet te dicht bij het vuurwerk staan.
 • Het kan gebeuren dat u vuurwerk aansteekt, maar dat er helemaal niets gebeurt. Steek het dan nooit opnieuw aan! Doet u dit wel, dan is de kans groot dat het vuurwerk meteen afgaat, met alle gevolgen van dien...
 • Gebruik bij het afsteken ook altijd een speciale vuurwerkbril. Zo voorkomt u oogletsel door vuurwerk.

Vuurwerk online bestellen bij Tuincentrum De Schouw

Vuurwerk online bestellen

Naast onze eigen website hebben wij speciaal voor het vuurwerk een andere website: Vuurwerkexpert. In deze webshop kunt u allerlei soorten vuurwerk bestellen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Vuurpijlen
 • Knalvuurwerk
 • Grondvuurwerk
 • Cakeboxen
 • Vuurwerkpakketten
 • Fonteinen
 • Kindervuurwerk

Plaats in de webshop uw bestellen, dan kunt u uw bestelling tijdens de afhaaldagen ophalen. Bent u niet zo'n vuurwerkkenner en wilt u meer informatie over het vuurwerk? Dat kan! U kunt contact opnemen met ons tuincentrum in Houten. Onze vuurwerk experts kunnen u alles vertellen over het vuurwerk assortiment.

Vuurwerk online bestellen bij Tuincentrum De Schouw

Vuurwerk afhaaldagen in Houten

Heeft u uw vuurwerk online besteld via onze webshop? Dan kunt u uw bestelling op de afhalen bij Tuincentrum De Schouw in Houten. Wij hebben nog een kleinigheidje voor u! Heeft u een bestelling geplaatst met pijlen? Dan krijgt u een gratis lont, een gratis veiligheidsbril en een gratis pijlenstandaard! Zodra de afhaaldagen bekend zijn, zullen wij dit op onze website laten weten.

Vuurwerk kopen bij Tuincentrum De Schouw

Bij Tuincentrum De Schouw bent u dus op het juiste adres voor vuurwerk. Bestel gemakkelijk online en haal uw bestelling op tijdens de afhaaldagen. De rest van het jaar bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere kamerplanten, tuinplanten en sfeerartikelen. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel in Houten!

Online vuurwerk bestellen in Houten 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment