Vissen

Alles voor vissen en andere huisdieren vind je bij Tuincentrum De Schouw! Op onze afdeling met dierbenodigdheden ben je aan het juiste adres om de juiste verzorgingsbenodigdheden te vinden voor jouw huisdieren, waaronder vissen. Of je nu vissen hebt in de vijver, of in een vissenkom of aquarium; je vindt bij ons de diverse benodigdheden om deze vissen zo goed mogelijk te verzorgen!

Bezoek onze dierenafdeling voor de verzorging van jouw vissen

Voor het verzorgen van vissen heb je het een en ander nodig. Dat vind je bij ons in het tuincentrum op de dierenafdeling, zo kun je denken aan: 

  • Vissenkommen en aquaria
  • Pompen en filters
  • Plantjes en grind
  • Voer
  • Benodigdheden voor het verschonen van de kom 

Enzovoort! Ook bij vragen over het verzorgen van jouw vissen kun je ons uiteraard om hulp vragen, dan helpen wij je graag verder! Op onze dierenafdeling lopen gespecialiseerde medewerkers rond die je hier alles over kunnen vertellen. 

Vissen en verzorging tuincentrum de Schouw

Alles voor de verzorging van jouw goudvis

De goudvis is de meest voorkomende vis die men thuis heeft. Belangrijk wanneer je kiest voor een goudvis, is dat de bak ruim genoeg dient te zijn en op een rustige plek uit de zon staat. Zorg ervoor dat de goudvis voldoende water heeft. Verder is het belangrijk dat de bak is voorzien van grind en waterplanten. Verschonen is eenmaal per 2 weken voldoende, waarbij je gebruik kunt maken van een netje die je bij ons kunt vinden. Geef jouw goudvis dagelijks te eten en let er hierbij op dat het voer wordt opgegeten voordat het de bodem heeft bereikt. Goudvissen eten graag gedroogde of diepgevroren watervlooien, muggenlarven of tubifex en bepaalde waterplanten zoals waterpest. 

Sluierstaartjes in je Aquarium

Zorg voor een ruim aquarium met voldoende zwemruimte. Houd het water schoon en test regelmatig de waterkwaliteit. Voer een gebalanceerd dieet van hoogwaardig visvoer. Let op de watertemperatuur en zorg voor goede beluchting. Creëer een veilige omgeving met schuilplaatsen. Let op de sociale behoeften van je sluierstaartje. Geniet van hun schoonheid en observeer eventuele tekenen van ziekte of stress. Met de juiste verzorging en aandacht kunnen ze gedijen in je aquarium.

Ontdek de Betoverende Wereld van Aquaria bij Tuincentrum De Schouw

Bij Tuincentrum De Schouw begrijpen we de fascinatie en schoonheid van aquaria. Als je op zoek bent naar een prachtig aquarium voor je huis, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn trots op ons assortiment van het gerenommeerde merk Aquadistri, dat bekend staat om zijn hoogwaardige aquaria, vissen in alle soorten en maten en een uitgebreide selectie aan aquarium toebehoren.

Hoogwaardige aquaria: een thuis voor je vissen

Bij Tuincentrum De Schouw vind je een uitgebreide selectie aquaria. Deze aquaria zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en bieden een veilige en comfortabele omgeving voor je vissen. Of je nu kiest voor een klein nano-aquarium of een indrukwekkend groot exemplaar, elk aquarium is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Met een aquarium creëer je een prachtig stukje natuur in je eigen huis.

Compleet assortiment aan toebehoren

Naast aquaria bieden we ook een compleet assortiment aan toebehoren van voor diverse soorten aquariai. Van filtersystemen en verlichting tot verwarmingselementen en decoratieve ornamenten, we hebben alles wat je nodig hebt om je aquarium perfect in te richten. Met de hoogwaardige producten van Aquadistri zorg je ervoor dat je vissen en planten de ideale leefomgeving hebben.

Deskundig advies op maat

Bij Tuincentrum De Schouw staan onze deskundige medewerkers klaar om je te voorzien van advies op maat. Of je nu een beginnende aquariumliefhebber bent of een doorgewinterde expert, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes voor je aquarium. We delen graag onze kennis en ervaring, zodat je het meeste plezier kunt halen uit je aquariumhobby.

Ondersteuning bij onderhoud en verzorging

Een goed onderhoud van je aquarium is essentieel voor het welzijn van je vissen en planten. Bij Tuincentrum De Schouw bieden we niet alleen hoogwaardige aquaria en toebehoren, maar ook ondersteuning bij het onderhoud en de verzorging van je aquarium. We voorzien je van tips en advies over waterkwaliteit, voeding, en het schoonhouden van je aquarium. Met onze hulp blijft je aquarium in optimale conditie.

Betoverende aquariumervaring

Stel je voor: een prachtig ingericht aquarium in je huis, gevuld met kleurrijke vissen die elegant door het water zwemmen. Een aquarium is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een bron van ontspanning en rust. Het observeren van je vissen kan stress verminderen en een gevoel van sereniteit creëren. Met een aquarium haal je een betoverende ervaring in huis.

Kies je voor vijvervissen? Ook dan kun je bij ons terecht!

Uiteraard kun je niet alleen voor goudvissen bij ons terecht, maar ook voor vijvervissen. Voor speciale vissenvoer en voldoende onderhoud van jouw vijver ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen jou indien nodig ook adviseren over het houden van vissen in jouw vijver, bijvoorbeeld afhankelijk van de grootte van jouw vijver. Zo zijn koikarpers erg groot voor de gemiddelde vijver en zijn goudwindes erg populair voor de doorsnee vijver. Verder hebben wij verschillende artikelen waarmee je jouw vijver een gezonde omgeving maakt voor vijvervissen, zoals een ijsvrijhouder of een beluchtingsset. Bezoek onze vissenafdeling voor het volledige aanbod! 


Vissen Tuincentrum De Schouw Houten

Tot ziens bij Tuincentrum De Schouw!

Je bent van harte welkom in ons tuincentrum in Houten, waar je al jouw dierenbenodigdheden en vissen verzorging kunt vinden. Indien nodig helpen wij je uiteraard graag. Niet alleen voor vissen, maar ook voor andere huisdieren, tuinbenodigdheden, planten, gereedschappen en vijverartikelen kun je bij ons terecht. Het zal jouw tuin aan niets meer ontbreken na een bezoekje aan Tuincentrum De Schouw in Houten. Ons tuincentrum is zeven dagen per week geopend en je vindt de snelste route via de kaart hieronder. Heb je vragen, of wil je contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 030-6371402, of door een mail te sturen naar info@tcdeschouw.nl. Hopelijk tot snel bij Tuincentrum De Schouw! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierbenodigdheden