Vissen

Tuincentrum De Schouw

Alles voor vissen en andere huisdieren vind je bij Tuincentrum De Schouw! Op onze afdeling met dierbenodigdheden ben je aan het juiste adres om de juiste verzorgingsbenodigdheden te vinden voor jouw huisdieren, waaronder vissen. Of je nu vissen hebt in de vijver, of in een vissenkom of aquarium; je vindt bij ons de diverse benodigdheden om deze vissen zo goed mogelijk te verzorgen!

Bezoek onze dierenafdeling voor de verzorging van jouw vissen

Voor het verzorgen van vissen heb je het een en ander nodig. Dat vind je bij ons in het tuincentrum op de dierenafdeling, zo kun je denken aan: 

  • Vissenkommen en aquaria
  • Pompen en filters
  • Plantjes en grind
  • Voer
  • Benodigdheden voor het verschonen van de kom 

Enzovoort! Ook bij vragen over het verzorgen van jouw vissen kun je ons uiteraard om hulp vragen, dan helpen wij je graag verder! Op onze dierenafdeling lopen gespecialiseerde medewerkers rond die je hier alles over kunnen vertellen. 

Vissen en verzorging tuincentrum de Schouw

Alles voor de verzorging van jouw goudvis

De goudvis is de meest voorkomende vis die men thuis heeft. Belangrijk wanneer je kiest voor een goudvis, is dat de bak ruim genoeg dient te zijn en op een rustige plek uit de zon staat. Zorg ervoor dat de goudvis voldoende water heeft. Verder is het belangrijk dat de bak is voorzien van grind en waterplanten. Verschonen is eenmaal per 2 weken voldoende, waarbij je gebruik kunt maken van een netje die je bij ons kunt vinden. Geef jouw goudvis dagelijks te eten en let er hierbij op dat het voer wordt opgegeten voordat het de bodem heeft bereikt. Goudvissen eten graag gedroogde of diepgevroren watervlooien, muggenlarven of tubifex en bepaalde waterplanten zoals waterpest. 

Kies je voor vijvervissen? Ook dan kun je bij ons terecht!

Uiteraard kun je niet alleen voor goudvissen bij ons terecht, maar ook voor vijvervissen. Voor speciale vissenvoer en voldoende onderhoud van jouw vijver ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen jou indien nodig ook adviseren over het houden van vissen in jouw vijver, bijvoorbeeld afhankelijk van de grootte van jouw vijver. Zo zijn koikarpers erg groot voor de gemiddelde vijver en zijn goudwindes erg populair voor de doorsnee vijver. Verder hebben wij verschillende artikelen waarmee je jouw vijver een gezonde omgeving maakt voor vijvervissen, zoals een ijsvrijhouder of een beluchtingsset. Bezoek onze vissenafdeling voor het volledige aanbod! 
Vissen Tuincentrum De Schouw Houten

Tot ziens bij Tuincentrum De Schouw!

Je bent van harte welkom in ons tuincentrum in Houten, waar je al jouw dierenbenodigdheden en vissen verzorging kunt vinden. Indien nodig helpen wij je uiteraard graag. Niet alleen voor vissen, maar ook voor andere huisdieren, tuinbenodigdheden, planten, gereedschappen en vijverartikelen kun je bij ons terecht. Het zal jouw tuin aan niets meer ontbreken na een bezoekje aan Tuincentrum De Schouw in Houten. Ons tuincentrum is zeven dagen per week geopend en je vindt de snelste route via de kaart hieronder. Heb je vragen, of wil je contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 030-6371402, of door een mail te sturen naar info@tcdeschouw.nl. Hopelijk tot snel bij Tuincentrum De Schouw! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierbenodigdheden