Vissen

Alles voor vissen en andere huisdieren vindt u bij Tuincentrum De Schouw! Op onze afdeling met dierbenodigdheden bent u aan het juiste adres om de juiste verzorgingsbenodigdheden te vinden voor uw huisdieren, waaronder vissen. Of u nu vissen heeft in de vijver, of in een vissenkom of aquarium; u vindt bij ons de diverse benodigdheden om deze vissen zo goed mogelijk te verzorgen!

Bezoek onze dierenafdeling voor de verzorging van uw vissen

Voor het verzorgen van vissen heeft u het een en ander nodig. Dat vindt u bij ons in het tuincentrum op de dierenafdeling, zo kunt u denken aan: 

  • Vissenkommen en aquaria
  • Pompen en filters
  • Plantjes en grind
  • Voer
  • Benodigdheden voor het verschonen van de kom 

Enzovoort! Ook bij vragen over het verzorgen van uw vissen kunt u ons uiteraard om hulp vragen, dan helpen wij u graag verder! Op onze dierenafdeling lopen gespecialiseerde medewerkers rond die u hier alles over kunnen vertellen. 

Vissen en verzorging tuincentrum de Schouw

Alles voor de verzorging van uw goudvis

De goudvis is de meest voorkomende vis die men thuis heeft. Belangrijk wanneer u kiest voor een goudvis, is dat de bak ruim genoeg dient te zijn en op een rustige plek uit de zon staat. Zorg ervoor dat de goudvis voldoende water heeft. Verder is het belangrijk dat de bak is voorzien van grind en waterplanten. Verschonen is eenmaal per 2 weken voldoende, waarbij u gebruik kunt maken van een netje die u bij ons kunt vinden. Geef uw goudvis dagelijks te eten en let er hierbij op dat het voer wordt opgegeten voordat het de bodem heeft bereikt. Goudvissen eten graag gedroogde of diepgevroren watervlooien, muggenlarven of tubifex en bepaalde waterplanten zoals waterpest. 

Kiest u voor vijvervissen? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Uiteraard kunt u niet alleen voor goudvissen bij ons terecht, maar ook voor vijvervissen. Voor speciale vissenvoer en voldoende onderhoud van uw vijver bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u indien nodig ook adviseren over het houden van vissen in uw vijver, bijvoorbeeld afhankelijk van de grootte van uw vijver. Zo zijn koikarpers erg groot voor de gemiddelde vijver en zijn goudwindes erg populair voor de doorsnee vijver. Verder hebben wij verschillende artikelen waarmee u uw vijver een gezonde omgeving maakt voor vijvervissen, zoals een ijsvrijhouder of een beluchtingsset. Bezoek onze vissenafdeling voor het volledige aanbod! 
Vissen Tuincentrum De Schouw Houten

Tot ziens bij Tuincentrum De Schouw!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Houten, waar u al uw dierenbenodigdheden en vissen verzorging kunt vinden. Indien nodig helpen wij u uiteraard graag. Niet alleen voor vissen, maar ook voor andere huisdieren, tuinbenodigdheden, planten, gereedschappen en vijverartikelen kunt u bij ons terecht. Het zal uw tuin aan niets meer ontbreken na een bezoekje aan Tuincentrum De Schouw in Houten. Ons tuincentrum is zeven dagen per week geopend en u vindt de snelste route via de kaart hieronder. Heeft u vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 030-6371402, of door een mail te sturen naar info@tcdeschouw.nl. Hopelijk tot snel bij Tuincentrum De Schouw! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierbenodigdheden