Mandwerk

U kunt het zo gek niet bedenken en het wordt van mandwerk gemaakt. Mooie woonaccessoires, prachtige potterie en nog vele andere artikelen. Bij Tuincentrum De Schouw bent u hiervoor aan het juiste adres en vindt u prachtige accessoires die uw interieur een verfijnde en natuurlijke sfeer meegeven. Er zijn verschillende combinaties van materialen waardoor er verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar zijn, zo zijn er voor iedereen mooie mandwerk accessoires te vinden. 

Verschillende combinaties mandwerk

U vindt bij ons vele maten en materialen mandwerk, verwerkt in een grote verscheidenheid aan artikelen.. De meeste manden zijn gemaakt van wilgentenen en zijn vaak gevoerd met plastic. Naast de traditionele modellen zijn er ook wand- en hengselmanden. Een nieuw toegepast materiaal is salim en zeegras vaak versterkt door een metalen frame en als zodanig toe te passen als een woonmeubel zoals zitelementen, wasmanden en kubussen als bijzettafeltjes.

Mandwerk potterie Tuincentrum De Schouw

Hippe mandwerk hanging baskets, een mandwerk dienblad, of een mandwerk plantenbak?

Wellicht weet u al precies wat u zoekt, of misschien bent u erg nieuwsgierig naar de producten waar mandwerk in verwerkt wordt. Het is duidelijk te zien dat mandwerk echt een materiaal van deze tijd is. Zo wordt het in veel verschillende artikelen verwerkt om een mooie rustgevende uitstraling te creëren en een beetje natuur in huis te halen. Het is bijvoorbeeld een erg mooi effect om verschillende manden te gebruiken met een stevige bloempot er in. Varieer bijvoorbeeld met prachtige kamerplanten, manden in verschillende hoogtes en eventueel zelfs verschillende kleuren en u heeft een prachtig geheel! Er zijn manden die voor een deel geschilderd zijn, of waar verschillende kleuren mandwerk gebruikt zijn, waardoor er mooie patronen ontstaan.

Een mand gebruiken als bloempot: de woontrend van dit moment

De natuurlijke tinten en mooie natuurlijke materialen blijven telkens terugkomen in de woon trends. Uiteraard is dat een zeer mooie combinatie met mooie groene kamerplanten. Om de manden mooi te houden gebruikt u een stevige bloempot, of een zwarte pot die er bij de aanschaf om de plant zit en deze zet u in zijn geheel in de mand. Een mooie lage mand kan ook dienen als een mooie schaal waar u kleine cactusjes en vetplanten in zet. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos! Of wat dacht u van een mooie grote mand met een bosje lavendel er in? U zult zien dat uw interieur een fijne rustgevende uitstraling krijgt en de planten zeer goed tot hun recht komen! 

Mandwerk bloempotten Tuincentrum De Schouw

Kom langs bij Tuincentrum De Schouw in Houten voor mooie manden en nog veel meer!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Houten, waar u verschillende mandwerk artikelen kunt vinden. Van krukjes en hanging baskets tot aan tuinmeubelen en natuurlijk plantenbakken. Tuincentrum De Schouw is zeven dagen per week geopend en zeer gemakkelijk te bereiken. Hieronder vindt u de snelste route naar ons tuincentrum. Vraag onze medewerkers gerust om hulp indien nodig, of neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bellen op  030-6371402, of een mail sturen naar info@tcdeschouw.nl, dan helpen wij u graag verder!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie