Capi

Het merk Capi staat bekend om de prachtige binnen-en buitenpotten in allerlei soorten maten. De collecties van Capi bestaan uit prachtige design potten in verschillende stijlen. Zo vindt u altijd een binnen- of buitenpot die perfect bij u past. Het maakt niet uit of uw stijl meer stoer, klassiek of luxe is; bij Capi vindt u gegarandeerd de beste plantenbak die bij u past. Bij Tuincentrum De Schouw in Houten vindt u ook bloempotten van Capi, dus kom gerust eens een keer langs.

De verschillende collecties van Capi

Op dit moment heeft Capi de volgende collecties:

 • Capi Urban - Deze Capi Urban serie is eigenlijk gebaseerd op het stadsleven. Het wordt namelijk steeds belangrijker én leuker om veel groen in de stad te zien. Dit wordt gecreëerd door middel van stadstuinen, balkons, dakterrassen, maar ook door kleine tuintjes. De Capi Urban serie past perfect bij deze trend. De potten hebben een moderne en stoere look.
 • Capi Nature - Capi is telkens op zoek naar nieuwe designs. De Capi Nature serie is geïnspireerd op de natuur. Dit zien we terug in de bloempotten, want het nabootsen van gebarsten klei op de bloempotten komt goed tot zijn recht. De bloempotten die onder de Capi Nature collectie vallen zijn te verkrijgen in drie kleuren: zwart, ivoor en bruin.
 • Capi Lux - De Capi Lux potten serie is een strakke, maar vooral moderne serie. Naast de bekende ronde en vierkante bloembakken, heeft de Lux serie ook grote bloempotten in hoge en smalle modellen.
 • Capi Classic - De serie van de Capi Classic zijn voornamelijk sierlijke bloempotten. Deze potten hebben een Romaanse stijl en geven hiermee antiek een hele nieuwe dimensie. De kleur van deze bloempotten is ivoor wat deze potten tijdloos maken.

U bent bij Tuincentrum De Schouw in Houten van harte welkom om ons meest actuele Capi binnen- en buitenpotten serie te bekijken. Laat u eens inspireren door deze prachtige bloempotten!

Capi binnen-en buitenpotten kopen bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Voordelen van een Capi bloempot

Schaft u een echte made in holland Capi bloempot aan? Dan heeft u goede kwaliteit in handen! De Capi binnen- en buitenpotten hebben veel voordelen:

 • 3 of 10 jaar garantie
 • Isolatielaag
 • Vorstbestendig
 • UV-bestendig
 • Breukbestendig
 • Lichtgewicht
 • Recyclebaar

Capi bloempotten kopen nabij Utrecht

Kom dus gerust eens langs bij Tuincentrum De Schouw in Houten voor een mooie collectie met Capi binnen- en buitenpotten. Dan kunt u meteen een kijkje nemen op onze tuinplanten of kamerplanten afdeling om de bloempotten te vullen met een sfeervolle plant. De medewerkers van ons tuincentrum kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste bloempot bij die ene plant. Plan hieronder uw route naar ons tuincentrum en dan zien we hopelijk snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie