Eénjarigen, kuipplanten en kruiden

Een tuin zonder planten is natuurlijk niet compleet. Om van uw tuin een vrolijk en sfeervol geheel te maken, kunt u kiezen uit verschillende soorten tuinplanten in ons assortiment. Eénjarigen, kuipplanten en kruiden zijn verschillende soorten planten die in iedere tuin prachtig zullen staan. Kom naar Tuincentrum De Schouw in Houten en vul uw tuin met prachtige planten!

Verschillende soorten éénjarige tuinplanten

Eénjarige tuinplanten zijn planten die veelal een zomerdag bloeien in een prachtige balkonbak of in de tuin zelf. Eénjarige tuinplanten kunnen dus op het balkon, in de tuin of zelfs op het terras. Deze planten met veel kleuren zullen in de zomer prachtig bloeien, maar in de winter weer afsterven. Als u deze tuinplanten in een balkonbak neerzet, is het van belang dat de planten wat extra voeding krijgen. Bij Tuincentrum De Schouw bent u op het juiste adres voor éénjarige planten. Populaire éénjarige tuinplanten zijn:

  • Afrikaantjes
  • Begonia
  • Viooltjes
  • En nog veel meer...

Kom gauw langs om ons complete aanbod éénjarige tuinplanten te bekijken en zorg ervoor dat uw tuin er prachtig en kleurrijk uit ziet deze zomer!

tuinplanten-de-schouw

Kuipplanten kopen bij Tuincentrum De Schouw

Kuipplanten zijn vaak kleurrijke planten die gedurende de zomer uw tuin sieren. Deze prachtige planten komen oorspronkelijk uit warmere gebieden, waardoor deze tuinplanten het in Nederland alleen 's zomers overleven. In de winter is het dan ook belangrijk om kuipplanten weer naar binnen te halen en op een iets warmer plekje te zetten. In de winter hoeft u deze kuipplanten amper water te geven en in het voorjaar het jaar erop kunt u er weer van genieten! Voordat u deze planten weer buiten zet, kunt u bijvoorbeeld de Fuchsia of Oleander verpotten en terugsnoeien. Zo kunt u er nog langer van genieten!

Kruiden uit eigen tuin in Nederland: het kan!

Wist u dat bepaalde kruiden in Nederland de winter kunnen overleven in de tuin? Voorbeelden hiervan zijn Bieslook en Munt. Deze twee kruiden kunt u dus gewoon laten groeien uit eigen tuin! Bij ons tuincentrum in Houten koopt u zaden van verschillende soorten kruiden, maar kunt u ook terecht voor kruiden in pot. Deze kant-en-klare potten gevuld met heerlijke kruiden kunt u gemakkelijk in de tuin plaatsen. Op deze manier kunt u nog sneller genieten van kruiden uit eigen tuin! 

Tuinplanten kopen in Utrecht? Kom naar Tuincentrum De Schouw in Houten!

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons assortiment tuinplanten, waaronder kuipplanten, éénjarige en kruiden? Kom dan langs bij ons tuincentrum gelegen in Houten. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte planten voor in uw tuin of voor op uw balkon. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Tijdens een bezoek aan Tuincentrum De Schouw nabij Utrecht kunt u ook genieten van lekkernijen in ons tuincafé. Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum De Schouw!

Meer over vaste planten

 

Tuincentrum De Schouw | Tuinplanten | Perkgoed

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten