Gazon

Iedereen wordt toch blij van een mooi en groen gazon? Bij Tuincentrum De Schouw vlakbij Utrecht ben je op het juiste adres om een mooi gazon te creëren in jouw tuin. In ons tuincentrum vind je dan ook graszaad om te zaaien of graszoden om te leggen voor een snel resultaat.

Graszoden bestellen

De graszoden zijn weer leverbaar! Bestellen kan tot dinsdag 18:00 uur. Vervolgens kun je de bestelde graszoden op vrijdag afhalen in ons tuincentrum. Graszoden kosten €4.50 per m2. Bezorgen is ook mogelijk, maar alleen op zaterdagochtend. Bezorgkosten voor Houten zijn €15,- en de bezorgkosten voor Schalkwijk, 't Goy en Tull en 't Waal zijn €20,-. Wil je graszoden bestellen? Kom dan langs in onze winkel of geef jouw bestelling telefonisch aan ons door.

Bel ons!Graszoden leggen of gras zaaien?

Voor een mooi gazon zijn er eigenlijk twee mogelijkheden: het leggen van graszoden of gras zaaien door middel van graszaad. Beide opties hebben voor- en nadelen. Wanneer je snel een mooi, vol en groen gazon wilt, kun je het best voor graszoden kiezen. Wanneer je graszaad gaat zaaien, duurt het een tijdje voordat er een vol en groen gazon ontstaat. Kies je toch voor het zaaien? Dan is de beste periode om dit te doen tussen mei en augustus. Het ligt een beetje aan de temperatuur, want wanneer het eerder warm is, kan er ook al eerder gezaaid worden. Het leggen van graszoden kan in principe het hele jaar door. Vriest het of is het een droge zomer? Dan raden wij je aan om in deze periodes geen graszoden te leggen. De allerbeste periode is rond mei, omdat dan het groeiseizoen begint.

Alles voor een mooi en groen gazon vindt u bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Bestel speelgazon bij Tuincentrum De Schouw

Gras is altijd groen, maar er zit toch echt een verschil in gras. Bij ons kunt u speelgazon bestellen. Speelgras is natuurlijk zeer geschikt wanneer kinderen op het gazon spelen. Er kan gevoetbald worden en er kan gestoeid worden, het gras kan prima tegen een stootje en herstelt zichzelf snel. Graszoden bestellen? Geef jouw bestelling telefonisch aan ons door!

Bel ons!

 

Gazon | Tuincentrum De Schouw | Houten | Utrecht

Kom voor een mooi gazon naar Houten

Bij Tuincentrum De Schouw in Houten ben je bij dé gazon-specialist op het goede adres. Tevens verkopen wij in ons tuincentrum ook producten om het gazon te kunnen onderhouden. Zo hebben wij bijvoorbeeld grasmachines en grastrimmers van Gardena. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 030-6371402. Of je kunt natuurlijk in ons tuincentrum langskomen. Wij zijn zeven dagen per week geopend! Plan hieronder jouw route en dan zien we je hopelijk snel! 

Lees meer over gazon onderhoud

 

Gazon | Tuincentrum De Schouw | Houten | Utrecht