Foam- en zijdebloemen

Je bent echt niet de enige wanneer je het lastig vindt om bloemen en planten goed te laten bloeien en groeien. Gelukkig is daar een oplossing voor: foam- en zijdebloemen! Kunstplanten en kunstbloemen hebben een beetje het imago dat het er 'nep' uitziet, maar tegenwoordig is dat echt niet meer zo. De planten en bloemen wordt van materialen gemaakt die ervoor zorgen dat je net een echte bos bloemen in huis heeft staan of dat er net een echte grote, groene plant in de woonkamer staat. Ben je benieuwd? Bij Tuincentrum De Schouw in Houten verkopen wij diverse foam- en zijdebloemen, maar ook super hippe droogbloemen!

Wat zijn de voordelen van foam- en zijdebloemen?

Uiteraard vind je bij ons een mooie afdeling met kamerplanten, tuinplanten en bloemen, maar vergeet ook de afdeling met foam- en zijdebloemen niet. De kunstbloemen en kunstplanten kun je combineren met een mooie pot. Tegenwoordig zijn de kunstplanten en kunstbloemen niet meer van echt te onderscheiden. Maar er zijn nog veel meer voordelen:

  • Foam- en zijdebloemen hebben geen water nodig. Dat is natuurlijk ideaal, want zo heb je er geen omkijken meer naar.
  • Foam- en zijdebloemen zijn onderhoudsvriendelijk. Het enige wat belangrijk is, is dat er ze zo af en toe afgestoft moeten worden. Zo houd je de kunstbloemen en kunstplanten stofvrij.
  • Met de foam- en zijdebloemen heb je heel lang plezier. Ze verwelken namelijk nooit!
  • Kunstbloemen zijn er in zoveel verschillende soorten, kleuren, vormen en hoogtes. Zo kun je in ons tuincentrum ook een heel boeket samenstellen!

Foam- en zijdebloemen kopen bij TC De Schouw in Houten, nabij Utrecht

Wist je dat kunstplanten super hip zijn?

Naast de foam- en zijdebloemen zijn kunstplanten ook echt wel hip én niet van echt te onderscheiden. Sommige mensen hebben geen groene vingers en vinden het lastig om kamerplanten goed te verzorgen. Maak het uzelf niet te moeilijk en kies voor kunstplanten. Ook met kunstplanten kun je die urban jungle creëren. Heb je een lege hoek in de woonkamer? Plaats er een mooie, grote kunst-kamerplant in een mooie bloempot en het oogt meteen een stuk sfeervoller. Of wat dacht je van wat kleinere kunstplanten bij elkaar. In combinatie met andere woonaccessoires van onze sfeerafdeling ziet dit er meteen een stuk gezelliger uit.

Foam- en zijdebloemen kopen bij Tuincentrum De Schouw in Houten, nabij Utrecht

Dé trend van dit moment zijn droogbloemen

Heb je ze al gezien in ons tuincentrum? Momenteel zijn droogbloemen super populair. Je kunt jouw huis stijlen met een droogboeket of wat losse droogbloemen. Een mooi droogboeket kan weken in een vaas staan én water geven is natuurlijk niet nodig. Overigens kunnen droogbloemen ook prima gecombineerd worden met echte bloemen. Bij Tuincentrum De Schouw kun je jouw eigen boeket samen stellen. Kom je snel langs?

Tuincentrum De Schouw | Droogbloemen | Houten | Utrecht

Foam- en zijdebloemen kopen nabij Utrecht? Kom dan naar Tuincentrum De Schouw

Woon je in de buurt van Utrecht? Dan ben je ook vlakbij Tuincentrum De Schouw in Houten! Kom dan eens een keer langs in ons tuincentrum om onze foam- en zijdebloem creaties te bekijken. Bij ons kun je inspiratie opdoen. Heb je hulp nodig met het samenstellen van de foam- en zijdebloemen? Geen probleem! Onze medewerkers helpen je graag! Zij weten alles van de laatste trends en welke bloemen er perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden. In ons tuincentrum vind je ook een Tuincafé waar je kunt genieten van een lekker kopje koffie of een vers broodje. Ons tuincentrum is iedere dag geopend. Maak er dan ook een uitje van! Plan hieronder alvast de route naar onze winkel, bekijk de openingstijden en dan zien we je  graag bij Tuincentrum De Schouw in Houten!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau