Foam- en zijdebloemen

U bent echt niet de enige wanneer u het lastig vindt om bloemen en planten goed te laten bloeien en groeien. Gelukkig is daar een oplossing voor: foam- en zijdebloemen! Kunstplanten en kunstbloemen hebben een beetje het imago dat het er 'nep' uitziet, maar tegenwoordig is dat echt niet meer zo. De planten en bloemen wordt van materialen gemaakt die ervoor zorgen dat u net een echte bos bloemen in huis heeft staan of dat er net een echte grote, groene plant in de woonkamer staat. Bent u benieuwd? Bij Tuincentrum De Schouw in Houten verkopen wij diverse foam- en zijdebloemen.

Wat zijn de voordelen van foam- en zijdebloemen?

Uiteraard vindt u bij ons een mooie afdeling met kamerplanten, tuinplanten en bloemen, maar vergeet ook de afdeling met foam- en zijdebloemen niet. De kunstbloemen en kunstplanten kunt u combineren met een mooie pot. Tegenwoordig zijn de kunstplanten en kunstbloemen niet meer van echt te onderscheiden. Maar er zijn nog veel meer voordelen:

  • Foam- en zijdebloemen hebben geen water nodig. Dat is natuurlijk ideaal, want zo heeft u er geen omkijken meer naar.
  • Foam- en zijdebloemen zijn onderhoudsvriendelijk. Het enige wat belangrijk is, is dat er ze zo af en toe afgestoft moeten worden. Zo houdt u de kunstbloemen en kunstplanten stofvrij.
  • Met de foam- en zijdebloemen heeft u heel lang plezier. Ze verwelken namelijk nooit!
  • Kunstbloemen zijn er in zoveel verschillende soorten, kleuren, vormen en hoogtes. Zo kunt u in ons tuincentrum ook een heel boeket samenstellen!

Foam- en zijdebloemen kopen bij TC De Schouw in Houten, nabij Utrecht

Wist u dat kunstplanten super hip zijn?

Naast de foam- en zijdebloemen zijn kunstplanten ook echt wel hip én niet van echt te onderscheiden. Sommige mensen hebben geen groene vingers en vinden het lastig om kamerplanten goed te verzorgen. Maak het uzelf niet te moeilijk en kies voor kunstplanten. Ook met kunstplanten kunt u die urban jungle creëren. Heeft u een lege hoek in de woonkamer? Plaats er een mooie, grote kunst-kamerplant in een mooie bloempot en het oogt meteen een stuk sfeervoller. Of wat dacht u van wat kleinere kunstplanten bij elkaar. In combinatie met andere woonaccessoires van onze sfeerafdeling ziet dit er meteen een stuk gezelliger uit.

Foam- en zijdebloemen kopen bij Tuincentrum De Schouw in Houten, nabij Utrecht

Foam- en zijdebloemen kopen nabij Utrecht? Kom dan naar Tuincentrum De Schouw

Woont u in de buurt van Utrecht? Dan bent u ook vlakbij Tuincentrum De Schouw in Houten! Kom dan eens een keer langs in ons tuincentrum om onze foam- en zijdebloem creaties te bekijken. Bij ons kunt u inspiratie opdoen. Heeft u hulp nodig met het samenstellen van de foam- en zijdebloemen? Geen probleem! Onze medewerkers helpen u graag! Zij weten alles van de laatste trends en welke bloemen er perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden. In ons tuincentrum vindt u ook een Tuincafé waar u kunt genieten van een lekker kopje koffie of een vers broodje. Ons tuincentrum is iedere dag geopend. Maak er dan ook een uitje van! Plan hieronder alvast uw route naar onze winkel, bekijk de openingstijden en dan zien we u graag bij Tuincentrum De Schouw in Houten!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau