Verse bloemen bij bloemenwinkel tuincentrum De Schouw in Houten

Heb je al een bezoek gebracht aan onze bloemenwinkel waar elke dag verse bloemen te vinden zijn? Bij Tuincentrum De Schouw in Houten staan boeketten klaar die je direct mee kunt nemen, maar je kunt ook naar eigen keuze een boeket samenstellen of een mooi bloemstuk laten opmaken. Op onze website kun je ook heel gemakkelijk bloemen bestellen in onze webshop. Bekijk eens ons assortiment!

Routebeschrijving

Tuincentrum de Schouw ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Assortiment bloemen: Van bruidsboeketten tot rouwarrangementen

Niet elke bloem is het hele jaar te verkrijgen. Is het de tijd van de pioenrozen? Dan zie je in onze boeketten natuurlijk veel pioenrozen terugkomen. Zijn de tulpen weer mooi in bloei? Dan kun je bij ons tulpen kopen. Naast de prachtige, kleurrijke bloemen vind je bij ons ook vazen, manden en potten om het geheel helemaal af te maken. Tevens bezorgen wij tegen een kleine vergoeding de bloemen ook aan huis. Naast de boeketten die je online kunt bestellen of in ons tuincentrum kunt kopen, kun je bij ons ook terecht voor bruidsboeketten. Op de mooiste dag van jouw leven hoort natuurlijk ook een prachtig bruidsboeket. Onder het genot van een kop koffie of thee kun je jouw wensen met onze bloembindster bespreken. Zij kan weer advies geven en creatieve ideeën met je delen. Vergeet naast het bruidsboeket ook de corsages en andere bloemversieringen niet. Naast de bruidsboeketten kun je bij ons ook terecht voor rouwarrangementen. Onze medewerkers van Tuincentrum De Schouw denken met je mee en maken rouwarrangementen naar jouw wensen en kleuren, met of zonder lint. Ook op sombere dagen kan een boeket veel verschil maken.

Bloemen kopen bij bloemenwinkel tuincentrum De Schouw in Houten

Wil je dus graag bloemen kopen? Dan ben je bij bloemenwinkel Tuincentrum De Schouw nabij Utrecht van harte welkom. Voor een verjaardag of zomaar een bloemetje kun je gemakkelijk in onze bloemen webshop mooie boeketten bestellen. Heb je vragen of wil je jouw wensen doorgeven voor een bloemstuk? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 030-6371402 of stuur een mail naar: info@tcdeschouw.nl. Wij helpen je graag!

Boeket bloemen bestellen in Houten

In de webshop van onze bloemenwinkel vind je verschillende boeketten die regelmatig verwisseld worden met bloemen van het seizoen. Zo blijft het leuk om bij Tuincentrum De Schouw jouw boeket bloemen te bestellen. Bij het bestellen van een prachtig boeket uit de webshop kun je kiezen uit drie verschillende formaten. Als je het juiste formaat hebt gekozen, kies je het aantal boeketten dat je wenst te ontvangen. Ook is het bij het bestellen van jouw boeket mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen door middel van een kaartje. In ons assortiment vind je op dit moment de volgende boeketten:

Bezoek onze bloemenwinkel in Houten

Bezoek onze bloemenwinkel in Houten voor inspiratie en deskundig advies. Onze bloemisten staan altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte boeket of bloemstuk. Of je nu bloemen nodig hebt voor een speciale gelegenheid of gewoon om je huis op te fleuren, bij Tuincentrum De Schouw vind je altijd de mooiste bloemen.

Contact en bestellen

Kom langs bij bloemenwinkel Tuincentrum De Schouw in Houten of bestel eenvoudig online via onze webshop. Voor vragen of speciale verzoeken staan onze medewerkers altijd voor je klaar. Bel ons op 030-6371402 of stuur een e-mail naar info@tcdeschouw.nl.

Maak vandaag nog iemand blij met een prachtig boeket van Tuincentrum De Schouw - jouw bloemenwinkel in Houten en omgeving!

Routebeschrijving