Kerstartikelen

Woon je in de buurt van Nieuwegein, Odijk of Utrecht en ben je op zoek naar een ruim assortiment met verschillende kerstartikelen? Dan ben je bij Tuincentrum De Schouw in Houten op het juiste adres! Wij willen dat je kunt gaan genieten van een sfeervolle kerst. Bij ons tuincentrum kun je bij wijze van spreken een compleet kerst interieur vinden; alles om die ultieme kerstsfeer in huis te krijgen. Wie houdt er nu niet van gezellige kaarsen en een mooi opgetuigde kerstboom in huis tijdens de feestdagen? Laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod aan kerstartikelen en bezoek vanaf begin november onze kerstshow!

Verschillende soorten kerstartikelen

Ons tuincentrum in Houten is vanaf begin november helemaal omgetoverd tot een echt kerstparadijs. Onze kerstafdeling is mooi ingericht met prachtige kerstversiering van de laatste trends. Ieder jaar zijn er bepaalde kleuren die altijd terug komen in het assortiment. Denk daarbij aan: wit, zilver, goud en rood. Daarnaast zijn er ieder jaar verschillende nieuwe kleuren te zien. Kleurentrends die dit jaar veel te zien zijn, zijn blauw, bruin, paars en pastelkleuren. Eigenlijk is er voor ieder wat wils te vinden. Ons kerstassortiment is verdeeld in de volgende categorieën:

Heb je al een keuze gemaakt of je een echte kerstboom wilt of een kunstkerstboom? Anders kun je je altijd nog laten adviseren door onze medewerkers. Kerstbomen en kunstkerstbomen hebben beide voor- en nadelen. Tevens verkopen wij in ons tuincentrum kerstartikelen voor zowel binnen als buiten. Wij hebben bijvoorbeeld prachtige kerstverlichting voor buiten. Hang bijvoorbeeld kerstverlichting aan de dakgoot. Dat geeft gelijk sfeer in de tuin. Zo kun je dus buiten ook die kerstsfeer creëren. Of wat dacht je van die leuke kerstfiguren voor in de tuin. Tegenwoordig is dat namelijk helemaal in! Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn zoveel manieren om de Kerst in huis te halen.

Kerstartikelen kopen bij Tuincentrum De Schouw

Kerstartikelen volgens de laatste kerst trends

In ons tuincentrum vind je ieder jaar weer de laatste kerst trends. Kleuren, stijlen en materialen zijn helemaal aangepast op de trends van het seizoen. Een bezoek aan ons tuincentrum zorgt ervoor dat je voldoende inspiratie hebt om er een prachtige kerst van te maken! Het begint vaak bij het uitkiezen van een kerstboom, maar daarna volgt natuurlijk nog de decoratie en verlichting. Uiteraard verdient ook de rest van het huis een sfeervolle kerst aankleding, en zoek je wellicht nog geschikte cadeautjes. Hoe dan ook ben je bij Tuincentrum De Schouw aan het juiste adres! 

kerstartikelen kopen bij Tuincentrum De Schouw

Tot ziens bij Tuincentrum De Schouw!

In ons tuincentrum in Houten ben je van harte welkom om te komen genieten van de gezelligheid en inspiratie op te doen voor het versieren van jouw huis en tuin. Heb je vragen over de kerstartikelen? De medewerkers van ons tuincentrum staan klaar om je te helpen. We zijn 7 dagen per week geopend en verwelkomen je graag! Bekijk hieronder de snelste route naar ons tuincentrum. Wil je contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 030-6371402, of door een mail te sturen naar info@tcdeschouw.nl. Hopelijk tot snel bij Tuincentrum De Schouw! 

Meer over kerstbomen