Kerstartikelen

Woont u in de buurt van Nieuwegein, Odijk of Utrecht en bent u op zoek naar een ruim assortiment met verschillende kerstartikelen? Dan bent u bij Tuincentrum De Schouw in Houten op het juiste adres! Wij willen dat u kunt gaan genieten van een sfeervolle Kerst. Bij ons tuincentrum kunt u bij wijze van een compleet kerst interieur vinden; alles om die ultieme kerstsfeer in huis te krijgen. Wie houdt er nu niet van gezellige kaarsen en een mooi opgetuigde kerstboom in huis tijdens de feestdagen?

Verschillende soorten kerstartikelen

Ons tuincentrum in Houten is omgetoverd tot een echt kerstparadijs. Onze kerstafdeling is mooi ingericht met prachtige kerstversiering van de laatste trends. Ieder jaar zijn er bepaalde kleuren die altijd terug komen in het assortiment. Denk daarbij aan: wit, zilver, goud en rood. Daarnaast zijn er ieder jaar verschillende nieuwe kleuren te zien. Kleurentrends die dit jaar veel te zien zijn, zijn blauw, bruin, paars en pastelkleuren. Eigenlijk is er voor ieder wat wils te vinden. Ons kerstassortiment is verdeeld in de volgende categorieën:

Heeft u al een keuze gemaakt of u een echte kerstboom wilt of een kunstkerstboom? Anders kunt u zich altijd nog laten adviseren door onze medewerkers. Kerstbomen en kunstkerstbomen hebben beide voor- en nadelen. Tevens verkopen wij in ons tuincentrum kerstartikelen voor zowel binnen als buiten. Wij hebben bijvoorbeeld prachtige kerstverlichting voor buiten. Hang bijvoorbeeld kerstverlichting aan de dakgoot. Dat geeft gelijk sfeer in de tuin. Zo kunt u dus buiten ook die kerstsfeer creëren. Of wat dacht u van die leuke kerstfiguren voor in de tuin. Tegenwoordig is dat namelijk helemaal in! U kunt het zo gek niet bedenken of er zijn zoveel manieren om de Kerst in huis te halen.

Kerstartikelen kopen in Houten

In ons tuincentrum in Houten bent u van harte welkom om te komen genieten van de gezelligheid en inspiratie op te doen voor het versieren van uw huis en tuin. Heeft u vragen over de kerstartikelen? De medewerkers van ons tuincentrum staan klaar om u te helpen. Bekijk de openingstijden van Tuincentrum De Schouw en dan zien we u hopelijk snel!