Tuincafé

Breng je een bezoekje aan ons mooie tuincentrum in Houten? Dan ben je in ons sfeervolle Tuincafé van harte welkom! Je kan hier heerlijke broodjes eten of genieten van een lekkere kop koffie met een gebakje. Kom je langs, dan kan je meteen de laatste planten trends zien van onze kamerplanten en tuinplanten.

Lunchen in Houten? Kom naar Tuincentrum De Schouw

Wij hebben ons Tuincafé sfeervol ingericht, zodat je heerlijk kunt genieten van jouw kopje koffie. Bij ons ben je elke dag welkom voor een complete lunch, maar ook voor een drankje en een gebakje. Wij hebben een heerlijke menukaart waar vast en zeker voor iedereen wat lekkers op staat. Kom eens langs in ons Tuincafé bij Tuincentrum De Schouw in Houten en laat je verrassen!

Broodjes bestellen in ons Tuincafé

Wil je genieten van een vers belegd broodje? Het is bij ons ook mogelijk om broodjes te bestellen en deze af te halen voor thuis of op het werk. Wil je broodjes bestellen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 030-6371402.

Bekijk de menukaart


Genieten van een high tea in Houten

Bij Tuincentrum De Schouw kan je ook genieten van een heerlijke high tea! Laat jezelf eens verwennen door alle heerlijke lekkernijen uit onze keuken. Bij deze high tea kan je genieten van diverse hartige en zoete hapjes én van vele soorten thee die perfect bij alle hapjes passen. Breng dus snel eens een bezoekje aan ons tuincentrum en maak er een compleet dagje uit van met deze high tea.

High tea

Tuincafé bij Tuincentrum de Schouw in Houten