• het Tuincafé momenteel gesloten

    het Tuincafé momenteel gesloten

    In verband met de maatregelen tegen het coronavirus is

Tuincafé

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus is ons Tuincafé tijdelijk gesloten.

Brengt u een bezoekje aan ons mooie tuincentrum in Houten? Dan bent u in ons sfeervolle Tuincafé van harte welkom! U kunt hier heerlijke broodjes eten of genieten van een lekkere kop koffie met een gebakje. Komt u langs, dan kunt u meteen de laatste planten trends zien van onze kamerplanten en tuinplanten.

Lunchen in Houten? Kom naar Tuincentrum De Schouw

Wij hebben ons Tuincafé sfeervol ingericht, zodat u heerlijk kunt genieten van uw kopje koffie. Bij ons bent u elke dag welkom voor een complete lunch, maar ook voor een drankje en een gebakje. Wij hebben een heerlijke menukaart waar vast en zeker voor iedereen wat lekkers op staat. Kom eens langs in ons Tuincafé bij Tuincentrum De Schouw in Houten en laat u verrassen!

Genieten van een high tea in Houten

Bij Tuincentrum De Schouw kunt u ook genieten van een heerlijke high tea! Laat uzelf eens verwennen door alle heerlijke lekkernijen uit onze keuken. Bij deze high tea kunt u genieten van diverse hartige en zoete hapjes én van vele soorten thee die perfect bij alle hapjes passen. Breng dus snel eens een bezoekje aan ons tuincentrum en maak er een compleet dagje uit van met deze high tea.

 

High tea reserveren

Tuincafé bij Tuincentrum de Schouw in Houten