Boeketten

Mooie boeketten kunnen voor diverse gelegenheden een zeer gepast cadeautje zijn. of u nu iemand succes wilt wensen, een hart onder de riem wilt steken, of gewoon een mooi cadeautje voor uzelf wilt kopen, boeketten zijn altijd een goede keuze. Onder bloembindsters maken iedere dag verse boeketten die passen bij het jaargetijde. Uiteraard kunnen wij deze ook naar uw wens maken op basis van persoonlijke voorkeuren en een prijsindicatie. Indien gewenst bezorgen wij tegen een kleine vergoeding ook in de regio. U kunt zelfs in onze webshop online boeketten bestellen, dan zorgen wij ervoor dat deze op de gewenste locatie wordt afgeleverd.

Boeketten voor iedere gelegenheid

U vindt in onze bloemenwinkel de mooiste verse bloemen voor iedere gelegenheid. Voor vele gelegenheden is een boeket een mooi en passend gebaar. Dit kan gaan om de meest feestelijke momenten, maar ook bij beterschapswensen of condoleances zijn boeketten zeer geschikt. Zo vindt u bij ons onder andere:

De boeketten die wij maken zijn afgestemd op de seizoenen en kleuren van het moment. U kunt kiezen voor een reeds gemaakt boeket, of zelf een boeket samenstellen naar eigen voorkeur. Voor speciale stukken zoals een rouwarrangement of een bruidsboeket maken wij graag een afspraak met u, zodat wij uw wensen en onze mogelijkheden kunnen doornemen om zo tot een geschikt boeket te komen dat helemaal past bij de gelegenheid en voldoet aan uw wensen. 

Boeketten online bestellen in onze webshop

In onze online bloemenwinkel vindt u diverse boeketten die u kunt bestellen. Dan zorgen wij ervoor dat deze bij u, of de ontvanger, worden afgeleverd. De boeketten zijn met zorg samengesteld en worden door middel van een afbeelding getoond in de webshop. U kunt dan nog de keuze maken voor het formaat (Small, Medium, of Large) en eventueel een tekst invullen die op het kaartje komt te staan. Zo kunt u ook een geliefde verrassen met een mooi boeket! 

Boeketten Tuincentrum de Schouw

Boeketten samenstellen naar wens in onze bloemenwinkel

In ons tuincentrum in Houten is een grote bloemenafdeling, waar onze bloemistes graag een boeket samenstellen dat voldoet aan uw wensen. Tevens vindt u vazen, potten en mooie accessoires om de bloemen geheel naar wens mee te combineren. Verwen uzelf eens met een prachtig boeket! Wij zorgen ervoor dat wij werken met kwalitatieve en verse bloemen, zodat u hier zo lang mogelijk van kunt genieten. 

Tot ziens bij onze bloemenwinkel in Tuincentrum de Schouw in Houten

Tuincentrum de Schouw in Houten is een zeer ruim opgezet tuincentrum, met een mooie bloemenwinkel. Bezoek ons tuincentrum en laat u verrassen door ons diverse aanbod aan bloemen en boeketten. Voor speciale stukken kunt u het beste contact met ons opnemen, zodat wij kunnen zorgen dat dit op tijd gereed is. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 030-6371402, of door een mail te sturen naar info@tcdeschouw.nl, dan helpen wij u graag verder! Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend en u bent van harte welkom. Buiten openingstijden kunt u natuurlijk ook altijd terecht in onze online bloemenshop!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloemen