Woonaccessoires

Mooie en voordelige woonaccessoires koopt u bij Tuincentrum De Schouw. Onze ruime aanbod woonaccessoires vindt u op onze sfeer en cadeau afdeling. Hier vindt u onder andere het volgende:

  • Praktische woonaccessoires
  • Fotolijstjes
  • Spiegels
  • Beeldjes/buddha's
  • Geurstokjes

Praktische woonaccessoires

Sfeer in huis is erg belangrijk, zonder bepaalde sfeerartikelen wordt het namelijk al snel een kale boel in huis. Maar naast artikelen die alleen maar sfeer creëren, verkopen wij ook praktische woonaccessoires. Deze praktische artikelen bestaan bijvoorbeeld uit gieters in allerlei kleuren, deurmatten met leuke teksten of zelfs kapstokken. De praktische woonartikelen uit ons assortiment zijn ook goed geschikt als cadeau voor een house warming! 

Woonaccessoires kopen bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Trendy woonaccessoires

Met de trendy woonaccessoires uit ons assortiment wordt uw huis gegarandeerd sfeervoller. De fotolijstjes uit ons assortiment zijn leuk voor in huis, maar ook gepast als cadeau. U kunt er een persoonlijke foto of kaart indoen zodat het een persoonlijk cadeau wordt. Mensen vinden het leuk om persoonlijke cadeau's te ontvangen! Spiegels zijn natuurlijk ideaal om lege muren of kastdeuren op te vullen, ook creëren ze sfeer in huis. Geurstokjes of zelfs kaarsen zien er natuurlijk leuk uit en ruiken heerlijk. Bij ons tuincentrum in Houten zijn allerlei geurstokjes en geurkaarsen te koop in veel verschillende kleuren. De beeldjes en buddha's die wij verkopen gaan met de trends mee, zo heeft u altijd veel keuze uit verschillende soorten. 

Het groene altaar: de trend op het gebied van woonaccessoires en planten

Wat op dit moment erg populair is, zijn de groene altaren voor in huis. Dit is een plek in huis waar kamerplanten bij elkaar staan. Deze kamerplanten worden omringd door sfeervolle fotolijstjes, (geur)kaarsen, beeldjes en spiegels. U kunt zelf beslissen welke planten en woonaccessoires u uitkiest, zo wordt het groene altaar een persoonlijk plekje in huis. Wilt u een groen altaar maken op een donkere plek in huis? Bedenk dan dat u het beste ervoor kunt kiezen om planten te gebruiken die niet veel licht nodig hebben!

Woonaccessoires kopen bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Voor voordelige en mooie woonaccessoires komt u dus naar Tuincentrum De Schouw in Houten nabij Werkhoven, Dwarsdijk en Culemborg. Onze medewerkers staan hier zeven dagen per week voor u klaar. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau