Woonaccessoires

Mooie, voordelige en luxe woonaccessoires koop je bij Tuincentrum De Schouw in Houten. Onze ruime aanbod woonaccessoires vind je op onze sfeer en cadeau afdeling. Hier vind je onder andere het volgende:

  • Praktische woonaccessoires
  • Fotolijstjes
  • Spiegels
  • Beeldjes en Buddha's
  • Geurstokjes

Praktische en luxe woonaccessoires

Sfeer in huis is erg belangrijk, zonder bepaalde sfeerartikelen wordt het namelijk al snel een kale boel in huis. Maar naast artikelen die alleen maar sfeer creëren, verkopen wij ook praktische woonaccessoires. Deze praktische artikelen bestaan bijvoorbeeld uit gieters in allerlei kleuren, deurmatten met leuke teksten of zelfs kapstokken. De praktische woonartikelen uit ons assortiment zijn ook goed geschikt als cadeau voor een housewarming! 

Woonaccessoires - Tuincentrum De Schouw - Houten - Luxe woonaccessoires

Trendy woonaccessoires

Met de trendy woonaccessoires uit ons assortiment wordt jouw huis gegarandeerd sfeervoller. De fotolijstjes uit ons assortiment zijn leuk voor in huis, maar ook gepast als cadeau. Je kan er een persoonlijke foto of kaart indoen zodat het een persoonlijk cadeau wordt. Mensen vinden het leuk om persoonlijke cadeau's te ontvangen! Spiegels zijn natuurlijk ideaal om lege muren of kastdeuren op te vullen, ook deze woonaccessoires creëren ze sfeer in huis. Geurstokjes of zelfs kaarsen zien er natuurlijk leuk uit en ruiken heerlijk. Bij ons tuincentrum in Houten zijn allerlei geurstokjes en geurkaarsen te koop in veel verschillende kleuren. De beeldjes en buddha's die wij verkopen gaan met de trends mee, zo heb je altijd veel keuze uit verschillende soorten. 

Het groene altaar: de trend op het gebied van woonaccessoires en planten

Wat op dit moment erg populair is, zijn de groene altaren voor in huis. Dit is een plek in huis waar kamerplanten bij elkaar staan. Deze kamerplanten worden omringd door sfeervolle fotolijstjes, (geur)kaarsen, beeldjes en spiegels. Je kan zelf beslissen welke planten en woonaccessoires je uitkiest, zo wordt het groene altaar een persoonlijk plekje in huis. Wil je een groen altaar maken op een donkere plek in huis? Bedenk dan dat je het beste ervoor kunt kiezen om planten te gebruiken die niet veel licht nodig hebben!

Woonaccessoires - Tuincentrum De Schouw - Houten - Luxe woonaccessoires

Woonaccessoires kopen bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Voor voordelige en mooie woonaccessoires kom je dus naar Tuincentrum De Schouw in Houten nabij Schalkwijk, 't Goy, Odijk en Nieuwegein. Onze medewerkers staan hier zeven dagen per week voor je klaar. Heb je vragen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wanneer je bij ons langskomt, is het zeker de moeite waard om ook een kijkje te nemen op onze kamerplanten afdeling. Zoals we het hierboven al benoemde: woonaccessoires zijn perfect te combineren met kamerplanten. Heb je tijdens jouw bezoek zin in een kopje koffie? Neem dan even een stop bij ons Tuincafé. Hier kan je namelijk genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Zin in iets lekkers? Kies dan één van onze taartjes of vers belegde broodjes. Wil je jouw bezoek aan Tuincentrum De Schouw helemaal compleet maken? Reserveer dan een high tea bij ons! Met onze high tea kan je onbeperkt genieten van verschillende soorten thee en bijpassende hapjes. Bekijk hieronder alvast de route naar onze winkel en dan hopen we je snel te zien, bij Tuincentrum De Schouw!

Meer over kaarsen

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer en cadeau