Elho

Wanneer u aan bloempotten denkt, dan denkt u waarschijnlijk ook aan Elho. Bij Tuincentrum De Schouw in Houten verkopen wij dit bekende bloempotten en plantenbakken merk. Elho brengt iedere seizoen nieuwe kleuren bloempotten en plantenbakken in het assortiment. Met Elho bloempotten brengt u net even wat meer sfeer op uw balkon of in uw tuin.

Collectie van Elho

Elho is geen onbekende als het gaat om het produceren van bloempotten. Het bedrijft bestaat als sinds 1964 en heeft inmiddels al meer dan 50 jaar ervaring met de kunststof bloempotten en plantenbakken. Alle producten van Elho worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. In de collectie van Elho vindt u onder andere producten voor binnen, buiten, balkon, om te kunnen kweken, maar ook diverse accessoires. Kom gerust eens langs in ons tuincentrum in Houten voor bloempotten van Elho!

Elho bloempotten en plantenbakken kopen bij TC De Schouw in Houten, nabij Utrecht

De Elho collectie met diverse thema's

Elho wisselt regelmatig hun collectie met diverse producten. De collectie van Elho bestaat uit diverse thema's, met onder andere:

  • Zomer must haves - Bij dit thema vindt u alles voor uw balkon of tuin met een vrolijk, zomers thema.
  • Grow your own - Houdt u van het kweken van zaden, groenten of stekjes? Dan past dit thema daar goed bij. Hier vindt u vanalles om het kweken zo makkelijk mogelijk te maken.
  • Winter wannahaves - Ook tijdens de donkere dagen wilt u het huis gezellig maken. Met deze collectie komt dat gegarandeerd helemaal goed!
  • Buitenleven - Van bloempotten tot plantenbakken; alles om het buitenleven zo aangenaam mogelijk te maken.
  • Tuinverlichting - Tegenwoordig zijn er zelfs bloempotten met verlichting! Dit staat natuurlijk heel sfeervol in uw tuin of op het terras.

Voor het meest actuele Elho assortiment bent u in ons tuincentrum natuurlijk van harte welkom!

Elho bloempotten kopen nabij Utrecht

Bent u op zoek naar bloempotten van Elho? Of bent u benieuwd geworden naar deze producten? Dan bent u natuurlijk in ons tuincentrum van harte welkom om inspiratie op te doen. Dan kunt u meteen onze afdelingen met kamerplanten en tuinplanten zien. Maak bijvoorbeeld een leuke pot met plant combinatie! Tuincentrum De Schouw is zeven dagen per week geopend. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel een keer in ons mooie tuincentrum.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie