Katten

Bij Tuincentrum De Schouw in Houten vindt u een mooie dierenafdeling waar u terecht kunt voor alles voor uw kat of poes. Van krabpalen tot de lekkerste mandjes voor uw kat of poes staan op onze dierenafdeling. Handige draagmandjes, leuke eetbakjes, maar ook vlooienbandjes, speeltjes en een groot assortiment voeding en vitaminepreparaten. Keuze genoeg om uw kat of poes te verwennen. In ons tuincentrum vindt u merken van Royal Canin en Prins. Benieuwd geworden naar ons hele assortiment? Kom gerust een langs!

Dierenwinkel: krabpalen, kattenvoer en kattenspeeltjes

Wij hebben bij Tuincentrum De Schouw een mooie, nette en overzichtelijke afdeling met allerlei producten speciaal voor katten. Het verzorgen van uw huisdier is natuurlijk erg belangrijk. Een kat moet eten, houdt van spelen, maar ook zeker van ontspanning. Wat kunt u zoal bij ons vinden?

 • Diverse soorten krabpalen en kattenmanden. Katten vinden het heerlijk om hun nageltjes in de krabpaal te zetten en zich lekker uit te rekken. Omdat katten ook veel van slapen houden, hebben ze ook een heerlijk zacht mandje nodig.
 • Kattenvoer van diverse merken. Wanneer u vragen heeft over het voer, helpen wij u graag. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de diverse soorten kattenvoer en welk soort voer geschikt is voor uw kat.
 • Kattenspeeltjes, zoals balletjes, speelmuizen en speelhengels.
 • Alles op het gebied van verzorging voor uw kat. Denk dan bijvoorbeeld aan vlooienbandjes, kattenbakkorrels, borstels en shampoo.

Naast onze artikelen voor katten, vindt u bij ons in Houten uiteraard ook dierbenodigdheden voor honden, knaagdieren, vogels en vissen. Eigenlijk alles voor uw huisdier vindt u op onze dierenafdeling in Houten.

Dierenbenodigdheden voor katten vindt u bij Tuincentrum De Schouw, nabij Utrecht

Leuke weetjes over katten

Katten zijn lieve beesten. Vooral kleine kinderen zijn dol op een kat of poes als huisdier. Wij hebben enkele leuke weetjes over katten en poezen voor u op een rijtje gezet. Wist het al?

 • Katten kunnen alleen zweten door de kussentjes aan de onderkant van hun poten.
 • Katten kunnen natuurlijk kopjes geven. Waarom doen ze dat? Om hun territorium af te bakenen.
 • Wist je dat katten geen zoete dingen kunnen proeven?
 • Wanneer het hoofd van de kat ergens doorheen past, past de rest van het lichaam er ook doorheen.
 • De neus van een kat is te vergelijken met een vingerafdruk. Het patroon is namelijk bij iedere kat uniek.
 • Een kat of een poes slaapt ongeveer 16 uur per dag.
 • Katten of poezen kunnen maar liefst 100 verschillende geluiden maken.

Dierenbenodigdheden voor katten vindt u bij Tuincentrum De Schouw, nabij Utrecht

Dierenafdeling bij Tuincentrum De Schouw, nabij Utrecht

Woont u in de buurt van Utrecht en Nieuwegein? Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij Tuincentrum De Schouw in Houten. Dan kunt u meteen een kijkje nemen op onze andere afdelingen met tuinplanten, kamerplanten en sfeerartikelen. Bij ons kunt u ook terecht voor een heerlijk kopje koffie of een lekker broodje in ons Tuincafé. Dat is genieten toch? Ook leuk om te weten: ons tuincentrum is duurzaam gebouwd! Zo vangen wij bijvoorbeeld het water op en hergebruiken wij dat water weer. Kortom, kom gerust eens een keer bij ons langs in Houten. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierbenodigdheden