Handgereedschap

Tuincentrum De Schouw

Voor het onderhouden van uw tuin kan handgereedschap natuurlijk niet ontbreken. Ook wanneer u een balkon of terras heeft, kan het erg handig zijn wanneer u enkele soorten handgereedschap binnen handbereik heeft. Bij Tuincentrum De Schouw in Houten vindt u dan ook diverse handgereedschappen. Naast het basis gereedschap hebben wij ook ander handgereedschap voor wat specifiekere tuinklussen. Onze tip is vooral: zorg dat u een basis set handgereedschap heeft, dan komt u al een heel eind!

Gebruik handgereedschap als basis voor in de tuin

Handgereedschap hoeft tegenwoordig echt niet duur te zijn. Met handgereedschap zorgt u ervoor dat u de tuin goed kunt onderhouden en zorgt voor een gezonde tuin. Maar aan wat voor basis handgereedschap moet u denken?

  • Plantenschepje - Plantenschepjes zijn in diverse maten te koop in ons tuincentrum in Houten. Een plantenschepje gebruikt u natuurlijk om bijvoorbeeld bollen te planten of voor het planten van perkgoed.
  • Snoeischaar - Voor het snoeien van planten in de tuin, kunt u een snoeischaar gebruiken. Krijgt u een bos bloemen? Met een snoeischaar kunt u gemakkelijk een stukje van de bloemen afhalen.
  • Greep - Een greep gebruikt om door de zware grond te spitten en de grond los te maken.
  • Drietandkrabber - De naam zegt het eigenlijk al: de drietandkrabber heeft drie haken die u door de grond kunt halen. Op deze manier komt de aarde los en kunt u gemakkelijk tussen de planten werken.

Wij kunnen ons voorstellen dat u wellicht wat vragen heeft over het handgereedschap. Kom gerust langs en vraag het aan onze medewerkers!

Handgereedschap koopt u bij Tuincentrum De Schouw in Houten, nabij Utrecht

Ons tuingereedschap gebruikt u voor iedere klus

Naast het basis handgereedschap kunt u bij ons in Houten ook terecht voor tuingereedschap voor andere klussen. Heeft u bijvoorbeeld een mooi gazon? Ook die moet u goed verzorgen. Verwijder bijvoorbeeld het mos door middel van een verticuteerhark. Daarnaast kan het ook zo dat het gras over de randen gaat groeien. Gebruik dan een kantensteker en vergeet ook zeker niet om regelmatig het gras te maaien. Eigenlijk zijn er zoveel soorten tuingereedschap om uw tuin goed te kunnen onderhouden. Wanneer u de tuin goed blijft onderhouden, zult u zien dat de planten goed groeien en bloeien. Heeft u een eigen moestuintje? Ook daar voor vindt u in ons tuincentrum verschillende gereedschappen. Voor elke tuinliefhebber hebben wij geschikte tuingereedschap. Vragen over het gereedschap? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers!

Handgereedschap | Tuincentrum De Schouw | Houten

Handgereedschap kopen in de buurt van Utrecht? Kom naar Tuincentrum De Schouw

Wanneer u in de buurt van Utrecht woont en op zoek bent naar handgereedschap, is het zeker de moeite waard om eens langs te komen bij Tuincentrum De Schouw in Houten. Ons tuincentrum heeft een ruime parkeerplaats én u vindt in onze winkel ook een Tuincafé. Hier kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of een een lekker broodje. In ons tuincentrum vindt u uiteraard ook ruime afdelingen met onder andere kamerplanten, tuinplanten en sfeerartikelen. Kom gerust eens langs om inspiratie op te doen in ons mooie tuincentrum. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder uw route en dan zien we u hopelijk snel bij Tuincentrum De Schouw.

Meer over tuingereedschap

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gereedschap