Honden

Wie wordt er nu niet blij van honden? Honden zijn nu eenmaal beste vrienden van de mens en we willen natuurlijk dat deze trouwe viervoeters zo fit en gezond blijven. Bij Tuincentrum De Schouw vindt u dan ook producten die uw hond gezond houden. Of wat dacht u van speeltjes om uw hond te kunnen vermaken. Bij ons vindt u het allemaal!

Gezond en goed hondenvoer kopen?

Niet elke hond is hetzelfde. Er zit een groot verschil in het ras van de hond, maar ook zeker in de leeftijd. Heeft u namelijk een kleine pup, dan heeft deze een hele andere soort voeding nodig dan een volwassen hond. Bij Tuincentrum De Schouw vindt u daarom ook hondenvoeding voor jonge honden, maar ook voor oudere honden. Door uw hond de juiste voeding te geven, zult u zien dat de vacht er beter uit gaat zien en zal de hond minder last hebben van gezondheidskwaaltjes. Van blije honden worden wij zelf ook blij! Naast het voer vindt u in ons tuincentrum ook diverse kluiven voor honden en hondensnoepjes. Wij houden zelf namelijk zo af en toe van iets lekkers, maar honden zeker ook! Daarom kunt u uw hond best wel zo af en toe verwennen.

Voor diverse honden producten bent u bij Tuincentrum De Schouw in Houten op het goede adres

Hondenspeeltjes en een bench voor de hond

Naast goed en gezond voer voor uw hond vindt u bij Tuincentrum De Schouw in Houten ook andere producten voor honden, zoals hondenspeeltjes en een bench voor uw hond. Naast de welbekende ballen, zijn er uiteraard ook nieuwe hondenspeeltjes te vinden, zoals speeltjes om de intelligentie van uw hond te trainen. Of wat dacht u van een snuffelmat. Hier kunt u snoepjes in verstoppen en uw hond zal zijn best doen om de snoepjes te vinden. Tegenwoordig is er ook speciaal speelgoed voor puppy's. Deze speeltjes zijn vaak gemaakt van zachtere materialen en is het natuurlijk erg leuk om met een puppy te spelen. Bij ons vindt u ook hondenspeelgoed speciaal voor in het water of touwen om mee te spelen. 

Welke merken vindt u bij Tuincentrum De Schouw?

Op onze dierenafdeling vindt u diverse, bekende merken voor huisdieren. Welke merken voor uw hond vindt u in ons tuincentrum in Houten?

  • Royal Canin
  • Prins
  • Fokker
  • Nature & Science
  • Euro Premium
  • Boony

Wilt u meer weten over deze merken met producten speciaal voor uw hond? Kom dan eens langs in ons tuincentrum. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen!

Honden | Dierenwinkel | Tuincentrum De Schouw | Houten

Kom voor allerlei honden producten naar Tuincentrum De Schouw in Houten

Bent u dus op zoek naar producten voor uw hond? Breng dan zeker eens een bezoekje aan ons tuincentrum in Houten. Ook wanneer u in Utrecht woont, kunt u gemakkelijk langskomen bij Tuincentrum De Schouw. Naast een assortiment met honden artikelen vindt u bij ons ook artikelen voor katten, vissen, knaagdieren en vogels. Heeft u vragen over het assortiment? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers. Zij weten alles over de juiste voeding voor uw huisdier. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel!

Lees meer over onze dierenwinkel

 

Honden | Dierenwinkel | Tuincentrum De Schouw | Houten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierbenodigdheden