Honden

Wie wordt er nu niet blij van honden? Honden zijn nu eenmaal beste vrienden van de mens en we willen natuurlijk dat deze trouwe viervoeters zo fit en gezond blijven. Bij Tuincentrum De Schouw vind je dan ook producten die jouw hond gezond houden. Of wat dacht je van speeltjes om jouw hond te kunnen vermaken. Bij ons vind je het allemaal!

Gezond en goed hondenvoer kopen?

Niet elke hond is hetzelfde. Er zit een groot verschil in het ras van de hond, maar ook zeker in de leeftijd. Heb je namelijk een kleine pup, dan heeft deze een hele andere soort voeding nodig dan een volwassen hond. Bij Tuincentrum De Schouw vind je daarom ook hondenvoeding voor jonge honden, maar ook voor oudere honden. Door jouw hond de juiste voeding te geven, zal je zien dat de vacht er beter uit gaat zien en zal de hond minder last hebben van gezondheidskwaaltjes. Van blije honden worden wij zelf ook blij! Naast het voer vind je in ons tuincentrum ook diverse kluiven voor honden en hondensnoepjes. Wij houden zelf namelijk zo af en toe van iets lekkers, maar honden zeker ook! Daarom kan je jouw hond best wel zo af en toe verwennen.

Voor diverse honden producten bent u bij Tuincentrum De Schouw in Houten op het goede adres

Hondenspeeltjes en een bench voor de hond

Naast goed en gezond voer voor jouw hond vind je bij Tuincentrum De Schouw in Houten ook andere producten voor honden, zoals hondenspeeltjes en een bench voor jouw hond. Naast de welbekende ballen, zijn er uiteraard ook nieuwe hondenspeeltjes te vinden, zoals speeltjes om de intelligentie van jouw hond te trainen. Of wat dacht je van een snuffelmat. Hier kan je snoepjes in verstoppen en jouw hond zal zijn best doen om de snoepjes te vinden. Tegenwoordig is er ook speciaal speelgoed voor puppy's. Deze speeltjes zijn vaak gemaakt van zachtere materialen en is het natuurlijk erg leuk om met een puppy te spelen. Bij ons vind je ook hondenspeelgoed speciaal voor in het water of touwen om mee te spelen. 

Welke merken vind je bij Tuincentrum De Schouw?

Op onze dierenafdeling vind je diverse, bekende merken voor huisdieren. Welke merken voor jouw hond vind je in ons tuincentrum in Houten?

  • Royal Canin
  • Prins
  • Fokker
  • Nature & Science
  • Euro Premium
  • Boony

Wil je meer weten over deze merken met producten speciaal voor jouw hond? Kom dan eens langs in ons tuincentrum. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen!

Honden | Dierenwinkel | Tuincentrum De Schouw | Houten

Kom voor allerlei honden producten naar Tuincentrum De Schouw in Houten

Ben je dus op zoek naar producten voor jouw hond? Breng dan zeker eens een bezoekje aan ons tuincentrum in Houten. Ook wanneer je in Utrecht woont, kun je gemakkelijk langskomen bij Tuincentrum De Schouw. Naast een assortiment met honden artikelen vind je bij ons ook artikelen voor katten, vissen, knaagdieren en vogels. Heb je vragen over het assortiment? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers. Zij weten alles over de juiste voeding voor jouw huisdier. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum en dan zien we je hopelijk snel!

Lees meer over onze dierenwinkel

 

Honden | Dierenwinkel | Tuincentrum De Schouw | Houten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierbenodigdheden