Gardena

Voor tuingereedschap van Gardena komt u natuurlijk naar Tuincentrum De Schouw! Wij hebben populaire Gardena producten in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld een Gardena pomp, een Gardena koppeling of een Gardena haspel. Hopelijk zien we u snel in ons tuincentrum, wij zijn goed te bereiken vanuit Houten, Schalkwijk, T’ Goy en Bunnik. U kunt ook terecht in onze bloemen webshop of op onze site voor meer informatie. Als u vragen heeft of graag advies wil, kunt u altijd even contact met ons opnemen!

Gardena tuingereedschap kopen

Wanneer u in de tuin gereedschap nodig heeft, bijvoorbeeld voor het snoeien van planten of het maaien van het gras, is Gardena een goede optie. Bij Tuincentrum De Schouw verkopen wij diverse Gardena onderdelen of een volledige tuingereedschap set. In het tuincentrum verkopen wij enkel producten van de beste merken op het gebied van tuinaccessoires, zoals Gardena. Een greep uit ons assortiment:

  • Gardena tuinslang;
  • Gardena sproeier;
  • Gardena slanghaspel;
  • Gardena grasmaaier.

Tuin volledig onderhouden met Gardena tuingereedschap

Als u ervan houdt om het hele jaar lang de tuin netjes te hebben, is het gereedschap van Gardena echt een ideale uitkomst. Gardena is al jaren een van de meest geprezen merken in de tuinbranche. Bij Tuincentrum De Schouw vindt u handige producten voor tuinonderhoud, zoals bijvoorbeeld een Gardena snoeischaar of een Gardena zwenksproeier. Door te werken met de Gardena snoeischaar kunt u de planten in de tuin en binnenshuis mooi houden en zorgt u ervoor dat deze weer te kans krijgen om mooi te bloeien. Om het gras het hele jaar door mooi groen te houden kunt u wel een zwenksproeier gebruiken. Deze laat u voor langere tijd aan staan, waarbij de sproeier als vanzelf het gazon irrigeert. Kom vandaag nog langs in ons tuincentrum en bekijk het volledige aanbod Gardena producten. Wij verkopen ook accessoires voor gereedschap voor in de tuin, zoals haken waaraan u tuingereedschap ophangen kunt. Op die manier maken we tuinieren samen een stuk efficiënter!

Tuingereedschap van Gardena bij Tuincentrum De Schouw

Tuincentrum De Schouw is zes dagen per week geopend, dus u kunt langskomen wanneer het voor u uitkomt. In het tuincentrum hebben wij een breed assortiment gereedschap van de beste tuinmerken. Graag tot snel bij de Gardena tuingereedschap bij Tuincentrum De Schouw!