Een Capi bloempot is altijd een goede keuze, dit merk staat bekend om de prachtige binnen-en buitenpotten in allerlei soorten maten. De collecties van Capi bestaan uit prachtige design potten in verschillende stijlen. Zo vind je altijd een binnen- of buitenpot die perfect bij jouw past. Het maakt niet uit of jouw stijl meer stoer, klassiek of luxe is; bij Capi vind je gegarandeerd de beste plantenbak die bij jouw past. Bij Tuincentrum De Schouw in Houten vind je ook bloempotten van Capi, dus kom gerust eens een keer langs of neem direct contact met ons op!

Capi bloempotten | Tuincentrum De Schouw

DE VERSCHILLENDE COLLECTIES VAN CAPI

Op dit moment heeft Capi de volgende bloempot-collecties:

 • Capi Urban - Deze Capi Urban serie is eigenlijk gebaseerd op het stadsleven. Het wordt namelijk steeds belangrijker én leuker om veel groen in de stad te zien. Dit wordt gecreëerd door middel van stadstuinen, balkons, dakterrassen, maar ook door kleine tuintjes. De Capi Urban serie past perfect bij deze trend. De potten hebben een moderne en stoere look.
 • Capi Classic - De serie van de Capi Classic zijn voornamelijk sierlijke bloempotten. Deze potten hebben een Romaanse stijl en geven hiermee antiek een hele nieuwe dimensie. De kleur van deze bloempotten is ivoor wat deze potten tijdloos maken.
 • Capi Lux - De Capi Lux potten serie is een strakke, maar vooral moderne serie. Naast de bekende ronde en vierkante bloembakken, heeft de Lux serie ook grote bloempotten in hoge en smalle modellen.
 • Capi Nature - Capi is telkens op zoek naar nieuwe designs. De Capi Nature serie is geïnspireerd op de natuur. Dit zien we terug in de bloempotten, want het nabootsen van gebarsten klei op de bloempotten komt goed tot zijn recht. De bloempotten die onder de Capi Nature collectie vallen zijn te verkrijgen in drie kleuren: zwart, ivoor en bruin.

Je bent bij Tuincentrum De Schouw in Houten van harte welkom om ons meest actuele Capi binnen- en buitenpotten serie te bekijken. Laat je eens inspireren door deze prachtige bloempotten!

VOORDELEN VAN EEN CAPI BLOEMPOT

Waarom kiezen voor Capi? Schaf je een echte made in holland Capi bloempot aan, dan heb je goede kwaliteit in handen! Hieronder de voordelen om Capi binnen- en/of buitenpotten te kopen:

 • 3 of 10 jaar garantie
 • Isolatielaag
 • Vorstbestendig
 • UV-bestendig
 • Breukbestendig
 • Lichtgewicht
 • Recyclebaar

CAPI BLOEMPOT SALE BIJ TUINCENTRUM DE SCHOUW NABIJ UTRECHT

Kom langs bij Tuincentrum De Schouw in Houten. Wij zijn goed bereikbaar vanuit onder anderen ‘T Goy, Utrecht, Bunnik en Werkhoven. Wij hebben diverse bloempotten in het assortiment, zo hebben wij ook voor u een mooie Capi bloempot in de aanbieding! Bij Tuincentrum De Schouw kunt u zes dagen per week Capi bloempotten kopen. Als je er toch bent, neem dan meteen een kijkje op onze tuinplanten of kamerplanten afdeling om de bloempotten te vullen met een sfeervolle plant. De medewerkers van ons tuincentrum kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste bloempot bij die ene plant. Plan hieronder de route naar ons tuincentrum en dan zien we hopelijk snel!

Lees meer over onze bloempotten