Tuinplanten Odijk

Voor de mooiste tuinplanten in de regio Odijk gaat u naar Tuincentrum De Schouw. Wij bieden een ruime keuze in diverse soorten tuinplanten. Bij onze tuinplanten afdeling vindt u vaste planten, klimplanten, éénjarigen en rozen. Daarnaast kunt u op deze afdeling terecht voor bomen, heesters, coniferen, bloembollen en zaden. Voor iedere tuinliefhebber zijn er geschikte tuinplanten te vinden, of u nu graag bezig bent met tuinonderhoud of iets minder groene vingers heeft, uw favoriete tuinplanten vindt u bij Tuincentrum De Schouw in Houten! 

Tuinplanten kopen in Houten

Een tuin zonder mooie planten is al snel erg kaal. Voor meer leven in de tuin en een mooi sfeervol geheel kunt u verschillende tuinplanten combineren. Zo kunt u denken aan:

Iedereen heeft andere voorkeuren, daarom zorgen wij voor een groot en divers aanbod aan tuinplanten zodat u zelf een mooi geheel kunt samenstellen in de tuin. Het is mooi om een combinatie te maken van wintergroene planten en seizoensplanten, zodat u ieder seizoen weer kunt genieten van de tuin. Uiteraard vindt u bij ons ook bollen en zaden, waarmee u zelf aan de slag kunt. Wilt u liever planten op pot? Dan bent u op onze potterie afdeling aan het juiste adres! 

Kamerplanten kopen nabij Odijk

Naast tuinplanten vindt u in ons tuincentrum nabij Odijk ook voor binnen een mooi assortiment aan kamerplanten. Zo zijn er groene en bloeiende kamerplanten te vinden, maar ook cactussen, vetplanten en speciaal samengestelde arrangementen. Wilt u meer weten over de verschillende soorten planten? Bekijk dan de informatie over de kamerplanten en tuinplanten die u in ons tuincentrum kunt vinden.

Tuinplanten, gereedschap en tuininrichting

Bij Tuincentrum De Schouw in Houten, nabij Odijk kunt u op uw gemak ons complete assortiment aan tuinplanten bekijken. Dus kom snel langs! Mocht u vragen hebben dan kunt u onze medewerkers uiteraard om meer informatie vragen, wij adviseren u graag! Ook op het gebied van tuinonderhoud helpen wij u graag verder, zodat u uw nieuwe tuinplanten goed kunt onderhouden. U vindt bij ons alle benodigdheden voor het onderhoud aan de tuin, zoals bewatering en tuingereedschap. Na al het tuinieren even ontspannen in de tuin? Ook tuinmeubelen en aanverwante artikelen op het gebied van tuininrichting vindt u in ons tuincentrum. Binnenkort geniet u van een prachtige complete tuin, helemaal naar uw eigen smaak!

Tot ziens bij De Schouw nabij Odijk

U bent van harte welkom bij Tuincentrum De Schouw voor tuinplanten en diverse andere tuinartikelen. U vindt alles voor een mooie en goed onderhouden tuin. Van maandag tot en met zondag kunt u bij ons terecht en voorzien wij u indien nodig van advies en aanvullende informatie. Heeft u vragen? U kunt gerust contact met ons opnemen, dan helpen wij u graag verder! Wilt u niet alleen meer groen in de tuin, maar ook in huis? Ook voor kamerplanten kunt u bij ons terecht, bekijk het volledige aanbod online of in ons tuincentrum in Houten, nabij Odijk!