Meststoffen Houten

Ontdek verschillende soorten meststoffen bij ons tuincentrum in HoutenBij Tuincentrum De Schouw in Houten vindt u een ruim assortiment aan grond- en meststoffen. U kunt bij ons terecht voor samengestelde en enkelvoudige meststoffen. Samengestelde meststoffen zijn speciaal geschikt voor gazon en siertuin en enkelvoudige meststoffen kunt u gebruiken als u extra groei wilt stimuleren. Gedurende het voorjaar gaan planten zich steeds meer ontwikkelen, maar daar kunnen ze wel wat extra hulp bij gebruiken! Meststoffen zijn een goede ondersteuning voor gezonde en mooie planten. Bij De Schouw vindt u altijd diverse soorten meststoffen voor uw tuinplanten! 

Verschillende soorten meststoffen bij De Schouw in Houten

De voedingsstoffen uit meststoffen helpen de planten om gezond te groeien, zodat deze niet snel ziek zullen worden. Het voorjaar is de juiste periode om de planten te bemesten, zodat de groei bevorderd kan worden. U vindt bij ons verschillende soorten meststoffen, namelijk:

  • Organische mest: het mengsel organisch mest is gemaakt van grondstoffen die uit de natuur komen. Organisch mest wordt niet direct door de planten opgenomen, omdat dit eerst moet worden afgebroken tot mineralen. Vervolgens nemen de planten de goede voedingsstoffen langzaam op. 
  • Kunstmest: in tegenstelling tot organisch mest, wordt kunstmest volledig gemaakt van stoffen op kunstmatige basis. Het voordeel hiervan is dat de voedingsstoffen direct door de planten worden opgenomen. Daardoor worden ze sneller een stuk sterker en dit mest werkt tevens langer dan organisch mest. Echter kan te veel gebruik van kunstmest schade aan de wortels toebrengen, dus raadpleeg altijd de handleiding voordat u te werk gaat. 

Heeft u naast meststoffen ook grondstoffen nodig? Ook deze vindt u in diverse soorten en maten in ons tuincentrum, met onder andere speciale grondstoffen voor specifieke planten, zodat de concentratie precies voldoet aan de wensen van de plant in kwestie. Voor meer informatie over het gebruik hiervan kunt u ons uiteraard om meer informatie vragen, dan voorzien wij u graag van adviezen! 

Gespecialiseerde meststoffen in Houten

Verder vindt u bij ons tuincentrum in Houten groei- en bloeipaketten voor druiven, buxus, rozen, orchideeën, hagen, coniferen, hortensia's, klimplanten en fuchsia's. In deze meststoffen zit de juiste samenstelling aan voedingsmiddelen en mineralen om de planten optimaal te laten groeien en bloeien. Ook zijn er speciale meststoffen die in de zomermaanden het gazon goed op kleur houden en onkruid tegenhoudt. Naast meststoffen vindt u bij ons in Houten ook compost en diverse grondsoorten. Wilt u uw tuin meteen grondig aanpakken? U vindt bij ons uiteraard ook tuingereedschap en aanverwante artikelen om meteen groot tuin onderhoud uit te kunnen voeren. 

Tot ziens bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Kom langs in ons tuincentrum in Houten. Het assortiment aan meststoffen is zeer uitgebreid, vraag advies aan onze medewerkers in ons tuincentrum of neem contact met ons op. Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend en wij voorzien u met veel plezier van advies en informatie indien nodig. Kom gezellig langs in het tuincentrum en u vindt al uw benodigdheden voor een mooie en gezonde tuin, leuke cadeautjes, en fijne interieur accessoires. Graag tot ziens bij Tuincentrum De Schouw in Houten!