Pokon

Pokon is een bekend merk dat gespecialiseerd is in plantenvoeding en andere producten voor de verzorging van planten. Het bedrijf is opgericht in 1929 en sindsdien uitgegroeid tot één van de meest bekende merken op het gebied van plantenvoeding. Het assortiment van Pokon bestaat uit verschillende soorten plantenvoeding, waaronder vloeibare voeding, korrels en meststoffen. Daarnaast biedt Pokon ook producten aan voor bijvoorbeeld het bestrijden van ongedierte en het verbeteren van de grond waarin planten groeien. Pokon is een merk dat zich richt op het helpen van mensen bij het verzorgen van hun kamerplanten en tuinplanten, door middel van hoogwaardige plantenvoeding en andere producten die bijdragen aan de gezondheid en groei van planten. Wie wilt er nu niet gezonde planten? Bij Tuincentrum De Schouw in Houten vind je een ruim assortiment van Pokon!

Gezonde moestuin met Pokon

Als je van moestuinieren houdt, dan zijn de producten van Pokon absoluut een must-have! Pokon biedt een breed scala aan producten die je kunnen helpen bij het kweken van gezonde en smakelijke groenten en fruit. Met Pokon moestuinvoeding kun je ervoor zorgen dat je planten alle essentiële voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben om te groeien en te gedijen. Dit zorgt niet alleen voor grotere opbrengsten, maar ook voor grotere en gezondere groenten en fruit. Bovendien zijn veel van de Pokon-producten speciaal ontwikkeld voor de biologische teelt, waardoor je op een milieuvriendelijke manier kunt tuinieren. Als je een fanatieke moestuinier bent, dan zijn de producten van Pokon absoluut de moeite waard om te proberen. Met deze hoogwaardige producten kun je de gezondheid en opbrengst van je planten verbeteren, terwijl je op een milieuvriendelijke manier tuiniert. Met Pokon wordt je moestuin gegarandeerd een succes!

Ken je Pokon Gazon Revolutie?

De Gazon Revolutie van Pokon is echt een fantastisch product voor iedereen die een groen en gezond gazon wil hebben! Dit innovatieve product is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jouw gazon er het hele jaar door prachtig uitziet.

Het aanbrengen van de Gazon Revolutie is bovendien heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar het product gelijkmatig over je gazon te verspreiden en vervolgens lichtjes in te harken. Vervolgens hoef je alleen maar te wachten tot het gras begint te groeien en te genieten van een groen en gezond gazon! Dit product biedt een unieke mix van graszaad en meststof, waarmee je gazon er gezonder uitziet en beter bestand is tegen droogte en vorst.

Wat zijn potgrondvliegjes?

Potgrondvliegjes, ook wel rouwmuggen genoemd, zijn kleine vliegjes die vaak voorkomen in potgrond. Ze kunnen erg vervelend zijn voor mensen die kamerplanten hebben, omdat ze zich snel kunnen vermenigvuldigen en overal in huis kunnen rondvliegen.

De vrouwtjesmuggen leggen hun eitjes in vochtige potgrond, waar de larven zich voeden met organisch materiaal. Wanneer de larven volwassen worden, veranderen ze in vliegjes en kunnen ze zich snel verspreiden naar andere planten in de buurt.

Hoewel potgrondvliegjes niet direct schadelijk zijn voor planten, kunnen ze wel voor overlast zorgen en in grote aantallen de groei van planten belemmeren. Bovendien kunnen de larven van de vliegjes soms wortels van planten beschadigen, wat kan leiden tot verzwakte planten.

Pokon kopen bij Tuincentrum De Schouw

Als je op zoek bent naar hoogwaardige en betrouwbare producten voor jouw tuin, dan is Tuincentrum De Schouw de perfecte plek om te winkelen. Hier vind je een breed assortiment van Pokon producten die jouw planten gezond en mooi maken. Je vindt in het assortiment van Pokon alles wat je nodig hebt voor gezonde planten.

Bovendien staat het team van Tuincentrum De Schouw altijd klaar om jou te adviseren en te helpen bij het vinden van de beste producten voor jouw specifieke behoeften. Of je nu een beginnende of ervaren tuinier bent, je kunt er zeker van zijn dat je de juiste producten en informatie krijgt.

Openingstijden Tuincentrum De Schouw