Kersttrends 2020

Kersttrends 2020

De kerstdagen komen steeds dichterbij en het wordt al weer bijna tijd om de kerstversieringen van zolder te halen! Koop jij ieder jaar allerlei nieuwe versieringen? Of versier jij jouw kerstboom elk jaar met dezelfde kerstballen, maar ben je wel op zoek naar nieuwe extra's? Het is altijd een goed idee om een bezoekje te brengen aan de kerstshow in ons tuincentrum in Houten. Om alvast inspiratie op te doen voordat je een bezoek brengt aan onze kerstshow, hebben onze experts alle kersttrends van 2020 voor jou op een rijtje gezet zodat het dit jaar nog makkelijker en leuker wordt om jouw huis deze kerst te versieren. Inspiratie op doen voor het versieren van jouw kerstboom is nog nooit zo leuk geweest. 

kerstshow-houten

Kersttrends 2020: complete thema's voor jouw huis

Kerstversiering anno 2020 bestaat veel uit glitter, warme kleuren en romantiek. Om alle kersttrends overzichtelijk te houden, hebben wij hier alvast een rijtje gemaakt met alle kersttrends die je dit jaar kunt verwachten:

  • Winters warm: Waan je in een gezellige berghut vol met sfeer! Met deze hippe kersttrend kun je jouw woonkamer omtoveren tot een luxe berghut gevuld met warme, maar toch winterse kleuren. 
  • Romantisch landelijk: Pasteltinten aangevuld met vergrijsde tinten en groene accenten: dat is wat je van dit thema kunt verwachten. 
  • Klassiek kerst: Natuurlijk mag de klassieke, traditionele kerst niet ontbreken in het rijtje met kersttrends. Deze terugkerende trend is er ook dit jaar weer bij met de typische kerstkleuren en kerstaccessoires. Wel in een nieuw jasje gestoken natuurlijk!
  • Dierenprintjes en glitters: Dit thema is luxueus en bevat veel glamour. De combinatie van hippe dierenprintjes, warme kleuren en glitters zorgen voor een luxe uitstraling.

Bekijk onze gehele kerstcollectie en de overige thema's in ons tuincentrum. Doe inspiratie op of koop direct al jouw nieuwe kerstversiering!

kerstartikelen-kopen

Kersttrends 2020: accessoires voor elk thema

Iedereen heeft een andere stijl en wij van Tuincentrum De Schouw begrijpen dat; daarom hebben wij zoveel verschillende thema's in ons kerstassortiment. Wel hebben wij een paar accessoires die bij ieder thema passen en zo ook bij jou thuis niet mogen ontbreken. Het gaat hier om velvet, sneeuw en geometrische elementen. Velvet kun je combineren met de kerstballen en kerstversieringen die je al in huis hebt, maar je kunt er ook voor kiezen om een kerstboom compleet met velvet kerstballen te vullen; hoe meer hoe beter! Naast velvetkerstballen speelt sneeuw dit jaar weer een grote rol. Dromen van een witte kerst hoeft niet meer; je kunt een witte kerst zelf creëren in de huiskamer! Gebruik sneeuwpoeder of koop een besneeuwde kerstboom om het kerstgevoel in huis te halen. Geometrische elementen zijn een must-have dit kerstseizoen. Deze kerstversieringen staan prachtig bij een modern interieur. 

Bezoek de kerstshow in Houten

Bezoek binnenkort onze compleet nieuwe kerstshow, waarbij alle thema's naar voren komen. Wij zijn ervan verzekerd dat er prachtige artikelen voor jou tussen zitten. Rust halverwege de kerstshow uit bij ons tuincafé en maak er een compleet uitje van. Wij hopen je snel terug te zien bij onze kerstshow in Houten! 

Bezoek de kerstshow