Kerstverlichting en kerstversiering

Het is eindelijk zover... de kerstboom of kunstkerstboom staat in huis, dan is het nu tijd om deze te versieren met sfeervolle kerstverlichting en prachtige kerstversiering. Wat is uw favoriete kleur? Bij Tuincentrum De Schouw in Houten hebben wij kerstdecoratie in veel verschillende kleuren: rood, groen, blauw, roze enzovoort. Wij hebben ook dit jaar weer flink uitgepakt met onze kerstshow. U bent van harte welkom om onze kerstafdeling te komen bekijken en inspiratie op te doen.

Kerstversiering

Als het om kerstdecoratie gaat, dan is de keuze erg groot bij Tuincentrum De Schouw in Houten. Wij steken ieder jaar erg veel tijd en energie in onze kerstshow. Wij willen dat de kerstafdeling er perfect uitziet en dan u met onze kerstversiering een onvergetelijke Kerst heeft. Wij hebben de kerstthema's van dit jaar bij elkaar voor u gepresenteerd. Zo ziet u gemakkelijk welke kleuren en materialen u bijvoorbeeld goed met elkaar kunt combineren. Wat kunt u onder andere in ons tuincentrum vinden:

  • Kerstballen
  • Kerstslingers
  • Pieken
  • Houten kersthangers
  • Kerstkransen

Steun het goede doel: KiKa Kerstballen

Dit jaar kunt u uw kerstboom met een goed doel versieren. De KiKa Kerstballen zijn namelijk verkrijgbaar in ons tuincentrum in Houten. KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) vecht al ruim 15 jaar tegen kinderkanker. In samenwerking met Tuinbranche Nederland, Tuinzaken, Edelman en Stichting Kinderen Kankervrij zijn er vier KiKa Kerstballen gemaakt door vier KiKa helden. Femke (10 jaar), Judith (6 jaar), Roos (14 jaar) en Vera (5 jaar) vertaalden hun eigen persoonlijke verhaal in een tekening. Deze tekeningen staan als opdruk op de KiKa Kerstbal. De KiKa Kerstballen kosten €4,95 per stuk. Van iedere kerstbal gaat €2,50 direct naar de strijd tegen kinderkanker. De stichting zamelt geld in om onderzoek te doen naar activiteiten op het gebied van kinderkanker, onder andere gericht op minder pijn tijdens de behandelingen en meer genezing. Kom dus langs bij Tuincentrum De Schouw, koop één van de vier KiKa Kerstballen en steun het goede doel!

KiKa Kerstballen te koop bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Binnen kerstverlichting

Voor de echte sfeer in huis is kerstverlichting natuurlijk dé oplossing. Het is meteen een stuk knusser en gezelliger wanneer het sfeerlicht aan kan of wanneer u de kerstboomverlichting aan kunt zetten. Tegenwoordig is eigenlijk alle verlichting LED. LED kerstverlichting gebruikt een stuk minder energie dan gewone verlichting. Daarnaast is het milieuvriendelijk, gaat het veel langer mee en is het dus een stuk duurzamer. Naast de bekende lichtsnoeren voor bijvoorbeeld in de kerstboom hebben wij in ons tuincentrum in Houten ook bijvoorbeeld kleine, houten verlichte kerstbomen. Dit staat natuurlijk erg leuk in de vensterbank of op tafel. Genoeg keuze in ieder geval bij Tuincentrum De Schouw!

Buiten kerstverlichting

Heeft u binnenshuis alles sfeervol ingericht voor de kerst? Dan kan wat kerstverlichting voor buiten natuurlijk niet ontbreken! Het maakt niet uit wat u wilt; uitbundig of juist wat meer ingetogen. Bij Tuincentrum De Schouw in Houten hebben wij onder andere ijspegelverlichting, lichtgordijnen en lichtfiguren voor in uw tuin. Wilt u advies van onze medewerkers? Dat kan natuurlijk. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de kerstverlichting voor buiten.

Kerstdecoratie kopen in Houten

Woont u dus in de buurt van Nieuwegein, Odijk of Utrecht en bent u op zoek naar kerstverlichting en kerstversiering? De deur van ons tuincentrum in Houten staat voor u open! U bent bij ons van harte welkom om onze kerstafdeling te bekijken en inspiratie op te doen. Bekijk de openingstijden van ons Tuincentrum De Schouw en dan zien we u hopelijk snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen