Kerstverlichting en kerstversiering

Het is eindelijk zover... de kerstboom of kunstkerstboom staat in huis, dan is het nu tijd om deze te versieren met sfeervolle kerstverlichting en prachtige kerstversiering. Wat is uw favoriete kleur? Bij Tuincentrum De Schouw in Houten hebben wij kerstdecoratie in veel verschillende kleuren: rood, groen, blauw, roze enzovoort. Wij hebben ook dit jaar weer flink uitgepakt met onze kerstshow. U bent van harte welkom om onze kerstafdeling te komen bekijken en inspiratie op te doen.

Kerstversiering: allerlei kleuren, stijlen en trends

Als het om kerstdecoratie gaat, dan is de keuze erg groot bij Tuincentrum De Schouw in Houten. Wij steken ieder jaar erg veel tijd en energie in onze kerstshow. Wij willen dat de kerstafdeling er perfect uitziet en dan u met onze kerstversiering een onvergetelijke Kerst heeft. Wij hebben de kerstthema's van dit jaar bij elkaar voor u gepresenteerd. Zo ziet u gemakkelijk welke kleuren en materialen u bijvoorbeeld goed met elkaar kunt combineren. Wat kunt u onder andere in ons tuincentrum vinden:

  • Kerstballen
  • Kerstslingers
  • Pieken
  • Houten kersthangers
  • Kerstkransen

In ons tuincentrum vindt u ook mooie kerststukjes voor op tafel. Wilt u iets speciaals laten maken, dan doen wij dat graag voor u natuurlijk. Vraag het aan één van onze medewerkers!

Kerstverlichting en kerstversiering kopen bij Tuincentrum De Schouw, nabij Utrecht

Binnen kerstverlichting

Voor de echte sfeer in huis is kerstverlichting natuurlijk dé oplossing. Het is meteen een stuk knusser en gezelliger wanneer het sfeerlicht aan kan of wanneer u de kerstboomverlichting aan kunt zetten. Tegenwoordig is eigenlijk alle verlichting LED. LED kerstverlichting gebruikt een stuk minder energie dan gewone verlichting. Daarnaast is het milieuvriendelijk, gaat het veel langer mee en is het dus een stuk duurzamer. Naast de bekende lichtsnoeren voor bijvoorbeeld in de kerstboom hebben wij in ons tuincentrum in Houten ook bijvoorbeeld kleine, houten verlichte kerstbomen. Dit staat natuurlijk erg leuk in de vensterbank of op tafel. Genoeg keuze in ieder geval bij Tuincentrum De Schouw!

Buiten kerstverlichting

Heeft u binnenshuis alles sfeervol ingericht voor de kerst? Dan kan wat kerstverlichting voor buiten natuurlijk niet ontbreken! Het maakt niet uit wat u wilt; uitbundig of juist wat meer ingetogen. Bij Tuincentrum De Schouw in Houten hebben wij onder andere ijspegelverlichting, lichtgordijnen en lichtfiguren voor in uw tuin. Wilt u advies van onze medewerkers? Dat kan natuurlijk. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de kerstverlichting voor buiten.

Kerstverlichting en kerstversiering kopen bij Tuincentrum De Schouw, nabij Utrecht

Kerstdecoratie kopen bij Tuincentrum De Schouw in Houten

Woont u dus in de buurt van Nieuwegein, Odijk of Utrecht en bent u op zoek naar kerstverlichting en kerstversiering? De deur van ons tuincentrum in Houten staat voor u open! U bent bij ons van harte welkom om onze kerstafdeling te bekijken en inspiratie op te doen. Laat u verrassen door alle kleuren, stijlen en trends van Kerst 2019. Heeft u zien in een bakje koffie? In ons Tuincafé kunt u genieten van lekkere soorten koffie, gebakjes en voor de lunch lekkere broodjes. Kom naar Tuincentrum De Schouw en maak er een uitje van. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder uw route naar onze winkel en dan zien we u hopelijk snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen