Kerstverlichting en kerstversiering

Het is eindelijk zover... de kerstboom of kunstkerstboom staat in huis, dan is het nu tijd om deze te versieren met sfeervolle kerstverlichting en prachtige kerstversiering. Wat is jouw favoriete kleur? Bij tuincentrum De Schouw in Houten hebben wij kerstdecoratie in veel verschillende kleuren: rood, groen, blauw, roze enzovoort. Wij hebben ook dit jaar weer flink uitgepakt met onze kerstshow. Je bent van harte welkom om onze kerstafdeling te komen bekijken en inspiratie op te doen.

Kerstversiering: allerlei kleuren, stijlen en trends

Als het om kerstdecoratie gaat, dan is de keuze erg groot bij tuincentrum De Schouw in Houten. Wij steken ieder jaar erg veel tijd en energie in onze kerstshow. Wij willen dat de kerstafdeling er perfect uitziet en dan je met onze kerstversiering een onvergetelijke kerst heeft. Wij hebben de kerstthema's van dit jaar bij elkaar voor je gepresenteerd. Zo zie je gemakkelijk welke kleuren en materialen je bijvoorbeeld goed met elkaar kunt combineren. Wat kun je onder andere in ons tuincentrum vinden:

  • Kerstballen
  • Kerstslingers
  • Pieken
  • Houten kersthangers
  • Kerstkransen

In ons tuincentrum vind je ook mooie kerststukjes voor op tafel. Wil je iets speciaals laten maken, dan doen wij dat natuurlijk graag voor jou. Vraag het aan één van onze medewerkers!

Kerstverlichting en kerstversiering kopen bij Tuincentrum De Schouw, nabij Utrecht

Binnen kerstverlichting

Voor de echte sfeer in huis is kerstverlichting natuurlijk dé oplossing. Het is meteen een stuk knusser en gezelliger wanneer het sfeerlicht aan kan of wanneer je de kerstboomverlichting aan kunt zetten. Tegenwoordig is eigenlijk alle verlichting LED. LED kerstverlichting verbruikt een stuk minder energie dan gewone verlichting. Daarnaast is het milieuvriendelijk, gaat het veel langer mee en is het dus een stuk duurzamer. Naast de bekende lichtsnoeren voor bijvoorbeeld in de kerstboom hebben wij in ons tuincentrum in Houten ook bijvoorbeeld kleine, houten verlichte kerstbomen. Dit staat natuurlijk erg leuk in de vensterbank of op tafel. Genoeg keuze in ieder geval bij tuincentrum De Schouw!

Buiten kerstverlichting

Heb je binnenshuis alles sfeervol ingericht voor de kerst? Dan kan wat kerstverlichting voor buiten natuurlijk niet ontbreken! Het maakt niet uit wat je wil; uitbundig of juist wat meer ingetogen. Bij tuincentrum De Schouw in Houten hebben wij onder andere ijspegelverlichting, lichtgordijnen en lichtfiguren voor in jouw tuin. Wil je advies van onze medewerkers? Dat kan natuurlijk. Onze medewerkers kunnen je alles vertellen over de kerstverlichting voor buiten.

Kerstverlichting en kerstversiering kopen bij Tuincentrum De Schouw, nabij Utrecht

Kerstdecoratie kopen bij tuincentrum De Schouw in Houten

Woon je dus in de buurt van Nieuwegein, Odijk of Utrecht en ben je op zoek naar kerstverlichting en kerstversiering? De deur van ons tuincentrum in Houten staat voor je open! Je bent bij ons van harte welkom om onze kerstafdeling te bekijken en inspiratie op te doen. Laat je verrassen door alle kleuren, stijlen en trends van kerst 2020. Kom naar tuincentrum De Schouw en maak er een uitje van. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder jouw route naar onze winkel en dan zien we je hopelijk snel!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen