Mooie kerstboom kopen dicht bij Houten

Wil je graag een kerstboom kopen in de buurt van Houten, Schalkwijk Utrecht, Nieuwegein of Bunnik? Dat is natuurlijk geen probleem bij Tuincentrum De Schouw! Bezoek dit duurzame tuincentrum en geniet van de mooiste kerstartikelen. Kerstbomen, hippe houten kerstbomen, kunstkerstbomen, sparrenbomen en zelfs Nordmann kerstbomen kun je hier zonder probleem vinden. Op zoek naar andere kerstproducten van uitstekende kwaliteit? Kom dan ook langs voor de mooiste kerstversiering, kerstverlichting en Lemax artikelen! Tuincentrum De Schouw in Houten heeft het allemaal klaarstaan.

Kerstboom kopen Houten bij TC de Schouw in Houten

Kunstkerstbomen kopen Houten en omgeving

Al jaren zijn kunstkerstbomen in regio Houten en Utrecht in trek, met goede reden. Kerstbomen werden eerst vaak elk jaar opnieuw gekocht, maar tegenwoordig kiezen veel mensen voor een kunstboom die jaren meegaat! In de omgeving van Houten, Nieuwegein en Werkhoven worden steeds meer kunstkerstbomen verkocht. Logisch ook, want aan het kopen van een kunstkerstboom zitten veel voordelen!

 • Kunstkerstbomen laten veel minder rommel achter. Losse naalden, aarde en schors over de vloer zijn nu verleden tijd.
 • Een kunstkerstboom is vaak veel makkelijker te vervoeren dan een echte kerstboom. Dat komt doordat je deze uit- en in elkaar kan zetten. Bovendien hoef je dit maar één keer te doen en heb je daarna eindeloos plezier tijdens de kerstdagen, zonder al het gedoe.
 • Een kunstboom is een éénmalige uitgave. Dit bespaart dus een hoop geld, vergeleken met het kopen van een nieuwe echte kerstboom ieder jaar.
 • De naalden van echte kerstbomen zijn giftig en kunnen dus een gevaar vormen als je huisdieren of kleine kinderen hebt. Neem geen risico’s en kies voor een kunstkerstboom!

Kunstkerstbomen kun je bij Tuincentrum De Schouw in Houten in alle soorten en maten vinden. Kies voor verschillende formaten, kleuren en zelfs voor kunstbomen die al prachtig versierd zijn! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kunstkerstbomen kopen Houten bij TC de Schouw in omgeving Utrecht en Nieuwegein

Kerstboom kopen in Houten van uitstekende kwaliteit

Als je eenmaal een prachtige kerstboom in huis hebt gehaald, is het tijd om deze te versieren met de mooiste kerstversiering. Kerstversiering is tegenwoordig overal te koop en het assortiment is zeer uitgebreid. Alle kleuren, vormen, thema’s en materialen die je je kunt bedenken zijn beschikbaar. Woon je in de buurt van Nieuwegein of Houten en vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken? Kom dan zeker langs bij tuincentrum de Schouw op de juiste kerstboom te kopen inclusief de mooiste kerstversiering! Hier vind je veel verschillende prachtige kerstversiering, zoals:

 • Originele pieken
 • Kleine kerstbomen
 • Kerstballen
 • Glazen kerstballen
 • Kerstlichtjes
 • Kerststukjes
 • Lemax kersthuisjes
 • Kerstboeketten
 • En nog veel meer!

Geniet van een prachtig kerstdorp dankzij Lemax. Dit merk verkoopt allerlei prachtige miniaturen van schattige kersthuisjes, vrolijke attracties van de kerstkermis en andere leuke kerstfiguurtjes.

De mooiste kerstboom kopen nabij Houten en Utrecht

Koop dit jaar jouw kerstboom bij Tuincentrum de Schouw in Houten! Het grote assortiment zit vol met allerlei prachtige kerstbomen van uitstekende kwaliteit. kies uit grote kerstbomen, kleine kerstbomen en de mooiste bijpassende kerstversiering. Heb je vragen over het assortiment? Onze medewerkers beschikken over echte vakkennis en zijn altijd beschikbaar om al jouw vragen aan te stellen. Kom dus zeker eens langs! Naast kerstartikelen vind je bij Tuincentrum De Schouw ook een uitgebreid Tuincafé dat 100 m² beslaat, veel duurzaamheid, een breed assortiment en veel goede service. Geniet bovendien van tuinadvies op maat over al onze producten. We zijn gemakkelijk te bereiken vanuit onder andere Schalkwijk Utrecht, 'T Goy, Nieuwegein, Bunnik en Werkhoven. Check de openingstijden op onze tuincentrumpagina en bekijk de route hieronder. Tot snel bij Tuincentrum de Schouw in Houten.