Bloemist Houten

Ontdek wat onze bloemist in Houten met bloemen kan!De bloemist in Houten en omstreken vindt u bij Tuincentrum De Schouw! Al jaren staan wij bekend om ons groot aanbod van verse snijbloemen voor de scherpste prijs. Daarnaast kunt u bij deze bloemist in Houten ook terecht voor onder andere vazen, potten en manden. U bent van harte welkom op onze bloemen afdeling, of in onze bloemen webshop. Wij hebben verschillende soorten en maten boeketten in diverse stijlen. Of u nu kiest voor een veldboeket, of voor een prachtig bruidsboeket, u bent bij ons aan het juiste adres! De bloemenafdeling van Tuincentrum De Schouw is zeker een bezoekje waard voor bloemenliefhebbers in de regio Houten. 

Professionele bloemist in Houten

Ons assortiment aan snijbloemen is afgestemd op het seizoen en komen vers van de veiling. Bij onze bloemist in ons tuincentrum in Houten kunt u een bloemstuk laten opmaken, een boeket samenstellen of een zorgvuldig geselecteerd boeket meenemen. Tegen een geringe extra vergoeding kan onze bloemist uw boeket ook thuis in Houten en omstreken bezorgen via onze bloemen webshop. Ook voor speciale gelegenheden kunt u bij ons mooie bloemstukken laten opmaken. Zo maken wij bijvoorbeeld ook: 

Deze kunnen wij zorgvuldig voor u samenstellen naar wens. Wij nemen graag met u uw wensen door, zodat wij een stijlvol en passend bloemstuk voor u maken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Loop dan eens binnen bij onze bloemenwinkel, of maak een afspraak, dan nemen wij graag de mogelijkheden met u door. Voor bruidsboeketten en rouwarrangementen plannen wij graag een afspraak in, zodat wij deze op tijd kunnen maken op bestelling. 

Bezoek onze bloemenwinkel in Houten

Kom eens gezellig langs in ons tuincentrum en bezoek onze bloemenafdeling. U kunt hier kiezen uit een divers en seizoensgebonden aanbod aan reeds gebonden boeketten, maar ook zijn er altijd losse snijbloemen te verkrijgen waarmee u zelf een boeket naar wens kunt samenstellen. Heeft u een speciale gelegenheid? Bestel dan een boeket op maat, dan zorgen wij ervoor dat wij een speciaal bloemstuk voor u maken. Ook zijn er altijd verschillende bloemstukken te verkrijgen voor de feestdagen en de seizoenen. Wilt u een mooi boeket uitkiezen zonder hiervoor uw huis te hoeven verlaten? Neem dan eens een kijkje in onze bloemen webshop, dan bezorgen wij mooie en verse boeketten bij u thuis. 

Bezoek de bloemist van De Schouw in Houten

Een boeket is altijd geschikt als cadeautje voor uzelf of voor een ander. Of het nu gaat om een verjaardag, een felicitatie, of zomaar een liefdadigheid, vele mensen worden blij van een boeket. Zoekt u specifieke snijbloemen of heeft u nog andere vragen? Neem contact met ons op of kom langs bij onze bloemist in ons tuincentrum in Houten, zij kunnen u helpen met al uw vragen! U bent van harte welkom op onze bloemenafdeling voor zorgvuldig samengestelde boeketten. Heeft u zelf een boeket in gedachten? Dan stellen onze bloemistes deze met veel plezier voor u samen. Een boeket online bestellen is ook mogelijk, neem daarvoor een kijkje in onze online bloemenwinkel. Graag tot ziens bij De Schouw!