Vijvervissen Nieuwegein

ontdek onze vijvervissen in ons tuincentrum nabij NieuwegeinBent u zoek naar vijvervissen nabij Nieuwegein? Dan kunt u terecht bij Tuincentrum De Schouw nabij Schalkwijk. Als we aan vissen denken dan denken we al snel aan de goudvis, deze sterke vis voelt zich al snel thuis. Wilt u een stapje verder kijk dan eens naar een mooie goudwinde, deze mooie vis jaagt graag op muggen waardoor hij aan de oppervlakte zwemt.

Vijvervissen kopen nabij Nieuwegein

De koikarpers die nu erg populair zijn hebben veel ruimte nodig en passen niet in een doorsnee vijver, laat u zich over deze dure maar prachtige vijvervissen goed voorlichten bij ons tuincentrum nabij Nieuwegein. Over het voeren van de vijvervissen kunnen we kort zijn: eens in de 2 dagen is voldoende, strooi het voer in de vijver, wat na 10 minuten niet weg is moet u verwijderen.

Zorg bij strenge vorst dat een deel van de vijver openblijft door middel van een ijsvrijhouder of beluchtingsset of probeer een plek in het ijs open te houden. Kom naar Tuincentrum De Schouw nabij Nieuwegein en ondek al onze mooie en diverse vijvervissen. Heeft u vragen over ons tuincentrum of de vijverafdeling? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.