Vijvervissen Nieuwegein

ontdek onze vijvervissen in ons tuincentrum nabij NieuwegeinBent u zoek naar vijvervissen nabij Nieuwegein? Dan kunt u terecht bij Tuincentrum De Schouw nabij Schalkwijk. Als we aan vissen denken dan denken we al snel aan de goudvis, deze sterke vis voelt zich al snel thuis. Wilt u een stapje verder? Kijk dan eens naar een mooie goudwinde, deze mooie vis jaagt graag op muggen waardoor hij aan de oppervlakte zwemt. Zo zijn er verschillende populaire vissen voor in de vijver, anders dan de goudvis. Bij de Schouw vindt u verschillende soorten vissen die zich goed thuis voelen bij u in de vijver!

Vijvervissen kopen nabij Nieuwegein

De koikarpers die nu erg populair zijn hebben veel ruimte nodig en passen niet in een doorsnee vijver, laat u zich over deze dure maar prachtige vijvervissen goed voorlichten bij ons tuincentrum nabij Nieuwegein. Over het voeren van de vijvervissen kunnen we kort zijn: eens in de 2 dagen is voldoende, strooi het voer in de vijver, wat na 10 minuten niet weg is moet u verwijderen. Verschillende soorten vissenvoer zijn ook in ons tuincentrum te verkrijgen, evenals de waterplanten en artikelen voor vijveronderhoud zodat de vissen een gezonde leefomgeving hebben.

Benodigdheden voor vijvervissen kopen

Als u vissen in de vijver wilt houden, zijn er verschillende aandachtspunten waar de vijver aan dient te voldoen. Een gezond leefklimaat voor de vissen is immers erg belangrijk! Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor zowel de verzorging voor de vissen, als het onderhoud en aanleg voor de vijver. Bekijk ons aanbod aan vijveronderhoud, zodat uw vijver een prachtig pronkstuk wordt in de tuin, waar u gerust een aantal vijvervissen in rond kunt laten zwemmen!  

Vissen in de vijver houden?

Zorg bij strenge vorst dat een deel van de vijver openblijft door middel van een ijsvrijhouder of beluchtingsset of probeer een plek in het ijs open te houden. Kom naar Tuincentrum De Schouw nabij Nieuwegein en ontdek al onze mooie en diverse vijvervissen. Heeft u vragen over ons tuincentrum of de vijverafdeling? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag. Vraag ook gerust om advies als u bij ons in het tuincentrum bent, dan helpen wij u uiteraard graag verder! Een aantal van de belangrijke elementen van een gezonde vijver zijn: 

Heeft u nog geen vijver en bent u benieuwd waar u op kunt letten zodat er later eventueel nog vissen in kunnen? Vraag onze medewerkers dan gerust om advies, dan helpen wij u op weg met een aantal aandachtspunten voor de aanleg van een vijver.

Bezoek Tuincentrum De Schouw in Houten voor vijvervissen en meer!

U bent bij ons van harte welkom voor verschillende soorten vijvervissen en diverse benodigde artikelen voor de verzorging. Tuincentrum De Schouw is 7 dagen per week geopend en wij staan met veel plezier voor u klaar. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, door te bellen naar 030-6371402, of door een mail te sturen naar info@tcdeschouw.nl, dan helpen wij u graag verder met aanvullende informatie!