Kerstverlichting

Iedereen kent het ritueel van de worsteling met de kerstverlichting. Een groot kluwen van de oude vertrouwde lichtjes die we jaarlijks uit één van de dozen met kerstversiering opduiken. Misschien is dit ook nog steeds een wederkerend fenomeen in jouw huishouden, zo één waarbij iedereen ongeveer spontaan iets belangrijkers weet te verzinnen, wanneer je eraan wilt beginnen en jouw gezinsleden om hulp probeert te vragen. Wanneer je dit probleem nog niet heeft ondervangen, kun je hiervoor in ons tuincentrum praktisch opbergmateriaal vinden. Wanneer je erg afwijkende kerstverlichting heeft qua afmeting of vorm, kun je eventueel met wat fantasie en een stuk karton een haspel maken voor jouw kerstverlichting.

Tuincentrum De Schouw | Kerstverlichting

Opbergen van kerstverlichting

Jarenlang gebruik en ook slecht opbergen kunnen ook jouw kerstverlichting bij het snoer beschadigen, dus zodra je jouw kerstverlichting uitgepakt heeft dien je het altijd grondig langs te lopen, zodat je zeker weet dat er geen beschadigingen aan het snoer zijn te vinden. Dit soort beschadigingen zijn brandgevaarlijk.

Tuincentrum De Schouw | Kerstverlichting

Voorkom beschadiging bij kerstverlichting

Wanneer jouw kerstverlichting aan vervanging toe is omdat het beschadigd is of gewoon niet uit de knoop te krijgen is, kun je in ons tuincentrum een groot assortiment kerstverlichting vinden. Beschadiging is wellicht niet de enige reden om jouw kerstverlichting te vervangen. Misschien wil je overstappen op energiezuinige ledverlichting. Ledverlichting is niet alleen energiezuinig, het wordt ook niet heet, waardoor het ook op allerlei andere manieren is toe te passen dan reguliere lampjes. En niet te vergeten, is het ook nog eens veel kind-vriendelijker. Ledverlichting is verkrijgbaar in verschillende varianten. In ons tuincentrum kunnen wij jou hierover informeren.

Lees meer over kerstbomen en kunstkerstbomen!

Openingstijden Tuincentrum De Schouw