Kamerplanten Houten

Voor de mooiste kamerplanten in Houten en omstreken gaat u naar Tuincentrum De Schouw. Wij bieden een ruime keuze in diverse soorten kamerplanten. Bij ons in Houten zijn groene en bloeiende kamerplanten te vinden, maar ook cactussen, vetplanten en speciaal samengestelde arrangementen. Zo is er voor iedereen iets wils te vinden voor meer groen in huis. Ook kunt u mooie cadeaus samenstellen door kamerplanten te combineren met potterie en bijvoorbeeld een mooi dienblad. Bij Tuincentrum De Schouw vindt u het allemaal!

Ontdek de kamerplanten van Tuincentrum De Schouw

De liefhebbers van kamerplanten zijn bij Tuincentrum De Schouw aan het juiste adres! Of u nu een kale hoek in huis wilt opvrolijken, of een kleine toevoeging zoekt voor op een plank of op de salontafel, u vindt bij De Schouw vele kamerplanten in verschillende soorten en maten. Of u nu groene vingers heeft, of juist zo min mogelijk aan de planten doet, voor iedereen is een geschikte kamerplant te vinden bij Tuincentrum De Schouw! Zo vindt u bij ons onder andere:

  • Groene kamerplanten
  • Bloeiende kamerplanten
  • Cactussen en vetplanten
  • Arrangementen

En deze kamerplanten kunt u voor een stijlvol geheel uiteraard combineren met stijlvolle potterie en mooie interieur accessoires. U zult merken dat u met een aantal toevoegingen al meteen een frisse wind door het huis haalt! Een kamerplant is niet alleen mooi en sfeervol, de planten kunnen ook een luchtzuiverende werking hebben. Dat is natuurlijk erg mooi meegenomen! Kiest u voor een hippe hanging basket, of een aantal kleine potjes op een mooi dienblad? Of bent u meer van een grote bananenplant? Bij Tuincentrum De Schouw vindt u deze alIemaal in verschillende soorten en maten! 

Kamerplanten en meer in Houten

Naast kamerplanten vindt u in ons tuincentrum in Houten ook voor binnen een mooi assortiment aan tuinplanten. Zo zijn er vaste planten, klimplanten, éénjarigen en rozen te vinden. Daarnaast kunt u op deze afdeling terecht voor bomen, heesters, coniferen, bloembollen en zaden. Wilt u meer weten over de verschillende soorten planten? Bekijk dan de informatie over de kamerplanten en tuinplanten die u bij ons kunt kopen. Ook de benodigde grond vindt u in ons tuincentrum, zodat u meteen aan de slag kunt en de planten niks tekort komen. Heeft u vragen over de verzorging en de juiste standplaats van uw nieuwe planten? Vraag onze medewerkers dan gerust om advies, onze vakkundige medewerkers helpen u uiteraard graag verder! 

Tot ziens bij De Schouw in Houten voor kamerplanten en meer

Bij Tuincentrum De Schouw in Houten kunt u op uw gemak ons complete assortiment aan kamerplanten bekijken. Dus kom snel langs! Mocht u vragen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder met adviezen en meer informatie. Tuincentrum De Schouw is 7 dagen per week geopend en wij staan met veel plezier voor u klaar! Bent u tijdens uw bezoek aan het tuincentrum toe aan een pauze? Kom dan gezellig langs bij het tuincafé, voor een lunch, high tea, of een lekker kopje koffie. Graag tot ziens bij De Schouw!