Bloemen Nieuwegein

De mooiste bloemen nabij Nieuwegein en omstreken vindt u bij Tuincentrum De Schouw! Al jaren staan wij bekend om ons groot aanbod van verse bloemen voor de scherpste prijs. Daarnaast kunt u bij Tuincentrum De Schouw nabij Nieuwegein naast bloemen ook terecht voor onder andere vazen, potten en manden. U bent van harte welkom bij de bloemen afdeling van Tuincentrum De Schouw in Houten, voor prachtige boeketten, snijbloemen en bloemstukken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze bloemen webshop, zodat u deze gemakkelijk online kunt bestellen. Dan zorgen wij dat deze op tijd bij u geleverd worden. Zoekt u een boeket voor uzelf, of wilt u iemand anders verblijden? Bezoek dan de bloemenwinkel van Tuincentrum De Schouw!

De mooiste bloemen en boeketten nabij Nieuwegein

Ons assortiment aan bloemen is afgestemd op het seizoen en komen vers van de veiling. Bij onze bloemist in ons tuincentrum nabij Nieuwegein kunt u een bloemstuk laten opmaken, een boeket samenstellen of een zorgvuldig geselecteerd boeket meenemen. Tegen een geringe extra vergoeding kan onze bloemist uw bloemen ook thuis nabij Nieuwegein en omstreken bezorgen via onze bloemenwebshop. Zo bestelt u uw boeket gemakkelijk online, zonder het huis te hoeven verlaten! U bent bij ons altijd zeker van kwalitatieve en verse bloemen, waar wij stijlvolle en verrassende boeketten en bloemstukken mee samenstellen. 

Bezoek De Schouw voor de mooiste snijbloemen en boeketten

Op onze bloemenafdeling vindt u mooie en verse snijbloemen, in verschillende kleuren. Uiteraard hebben wij altijd mooie boeketten en bloemstukken staan die bij het seizoen passen, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een boeket naar wens samen te stellen. Onze bloemistes denken graag met u mee. Wellicht heeft u een bepaalde kleur in gedachten, of wilt u uw favoriete bloem laten terugkomen. Of gaat u toch voor een veldboeket? Ook voor speciale gelegenheden kunnen wij bloemstukken voor u maken, zo maken wij onder andere:

Voor speciale gelegenheden maken wij graag een passend en waardig bloemstuk. Wij nemen graag uw wensen door om de juiste bloemstukken te maken. Voor een gelegenheid zoals een bruiloft of een begrafenis maken wij graag een afspraak met u, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het bloemstuk op tijd klaar is en aan de wensen voldoet. U kunt gerust langs lopen bij onze bloemist, of een afspraak bij ons inplannen. 

Tot ziens bij de bloemenwinkel van Tuincentrum De Schouw

Zoekt u specifieke bloemen of heeft u nog andere vragen? Neem contact met ons op of kom langs bij onze bloemist in ons tuincentrum nabij Nieuwegein, zij kunnen u helpen met al uw vragen! Loop gerust eens binnen bij onze bloemenwinkel, of neem een kijkje in onze online bloemenshop. Wij voorzien u graag van prachtige boeketten en bloemstukken voor iedere gelegenheid. Voor boeketten en bloemstukken op maat kunt u uiteraard ook bij ons binnen lopen, onze bloemisten denken graag met u mee. Onze bloemenwinkel vindt u in het tuincentrum in Houten. Tuincentrum De Schouw is 7 dagen per week geopend en u bent van harte welkom!