Potterie Utrecht

De keuze in potten en manden in de potterie van Tuincentrum De Schouw in Houten, provincie Utrecht is groot. Zo hebben we glazen, keramische, kunststof, mandwerk en zinken potten. Een ruime keuze dus en voor ieder wat wils. Zowel voor binnenpotten als voor buitenpotten bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u het terras opknappen, of een mooie kamerplant in een kale hoek in huis plaatsen? De keuze voor de juiste potterie kan veel toevoegen aan uw huis en tuin! Bekijk ons aanbod en vind de juiste soorten potterie voor uw huis en tuin. 

Buiten en binnen potterie in Utrecht

In ons tuincentrum in de provincie Utrecht hebben wij een zeer ruime keuze in buiten potterie van verschillende topmerken. Bij ons in Houten vindt u ook de nieuwste series en modellen van binnenpotten van glas en keramiek. Op onze website vindt u een overzicht van onze potterie. Wij hebben onder andere de volgende materialen:

  • Glas
  • Keramiek
  • Kunststof
  • Mandwerk
  • Zink

Geglazuurde potten hebben het voordeel dat het water in de pot minder verdampt dan in de roodstenen (terracotta) potten. In de terracotta potten zit veel kwaliteitsverschil, de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere goed doorgebakken, 's-winters kan het dus voorkomen dat de goedkopere potten stuk vriezen. Vraag daarom deskundig advies aan één van onze medewerkers in de potterie. Maak meteen van de gelegenheid gebruik om de mooiste combinaties samen te stellen en uw huis of tuin een geheel andere uitstraling te geven! Ook mooie cadeaus vindt u bij De Schouw, zoals een setje met kleine cactusjes en vetplantjes in stijlvolle potjes. 

Combineer potterie met uw favoriete planten

U vindt in ons tuincentrum een zeer divers aanbod aan potterie, passend bij de vele verschillende planten. Gaat u voor een tuinplant, of een kamerplant? Met een bezoek aan ons tuincentrum kunt u zelf de mooiste combinaties samenstellen en hiermee uw huis en tuin veel extra sfeer en stijl geven! Voor sommige planten kan het van belang zijn om rekening te houden met de grootte en het materiaal van de pot. Indien u hierover twijfelt, kunt u onze medewerkers uiteraard om advies vragen. Of u nu op zoek bent naar een kleine kamerplant op pot voor op de salontafeI, een grote plant in een lege hoek in huis, een plant voor op het terras, of zelfs een olijfboompje op pot, bij Tuincentrum De Schouw vindt u het allemaal! 

Ontdek ons volledige potterie aanbod nabij Utrecht

Kom langs bij Tuincentrum De Schouw in Houten in provincie Utrecht en bekijk ons complete assortiment in de potterie. Naast potten kunt u natuurlijk bij ons terecht voor een groot aantal huis- en tuin artikelen. Tuincentrum De Schouw is gevestigd in Houten in de provincie Utrecht en 7 dagen per week geopend. U bent van harte welkom in ons tuincentrum voor potterie en vele andere artikelen op het gebied van wonen en tuinieren. Bij vragen helpen wij u uiteraard graag verder, dus stel uw vragen gerust aan ons vakkundige personeel. Graag tot ziens bij Tuincentrum De Schouw in Utrecht!