Potterie Utrecht

Bezoek ons tuincentrum in Utrecht en ontdek ons assortiment potterieDe keuze in potten en manden in de potterie van Tuincentrum De Schouw in Houten, provincie Utrecht is groot. Zo hebben we glazen, keramische, kunststof, mandwerk en zinken potten. Een ruime keuze dus en voor ieder wat wils.

Buiten en binnen potterie in Utrecht

In ons tuincentrum in de provincie Utrecht hebben wij een zeer ruime keuze in buiten potterie van verschillende topmerken. Bij ons in Houten vindt u ook de nieuwste series en modellen van binnenpotten van glas en keramiek. Op onze website vindt u een overzicht van onze potterie

Geglazuurde potten hebben het voordeel dat het water in de pot minder verdampt dan in de roodstenen (terracotta) potten. In de terracotta potten zit veel kwaliteitsverschil, de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere goed doorgebakken, 's-winters kan het dus voorkomen dat de goedkopere potten stuk vriezen. Vraag daarom deskundig advies aan één van onze medewerkers in de potterie.

Kom langs bij Tuincentrum De Schouw in Houten in provincie Utrecht en bekijk ons complete assortiment in de potterie. Naast potten kunt u natuurlijk bij ons terecht voor een groot aantal huis- en tuin artikelen. Voor meer informatie over onze diensten, producten en openingstijden kunt u contact met ons opnemen.