Vijverproducten Houten

ontdek onze vijverproducten in ons tuincentrum in HoutenVijverproducten in Houten, daar heeft Tuincentrum De Schouw een compleet assortiment van. Een vijver is een sieraad in uw tuin waarvan u elke dag kunt genieten. We bieden een volledig assortiment van diverse vijverproducten. Van aanleg en onderhoud tot de afwerking met ornamenten en verlichting. U kunt kiezen uit voorgevormde kunststof vijvers voor een snel een eenvoudige installatie of u kunt de vijver helemaal naar eigen smaak indelen, door de vijver met vijverfolie te bekleden.

Voor al uw vijverproducten in Houten

Bent u op zoek naar vijverproducten in Houten en omstreken en wilt u een goed overwogen keuze maken over hoe u een heldere vijver krijgt en behoud, welke vissen het beste in uw vijver passen en welke andere vijverartikelen nodig zijn in een vijver? Onze medewerkers staan graag voor u klaar voor een goed en passend advies. 

De goudvis is de meest populaire vis, deze sterke vis voelt zich al snel thuis. Afhankelijk van de grootte van uw vijver, kunt u ook koi vissen / karpers overwegen. Deze vissen hebben veel ruimte nodig en passen niet in een doorsnee vijver. Het is daarom belangrijk u goed in te laten lichten.

Wilt u weten welke soorten vijverproducten we nog meer aanbieden? Bezoek dan ons tuincentrum in Houten