Vijverproducten Houten

Vijverproducten in Houten, daar heeft Tuincentrum De Schouw een compleet assortiment van. Een vijver is een sieraad in uw tuin waarvan u elke dag kunt genieten. We bieden een volledig assortiment van diverse vijverproducten. Van aanleg en onderhoud tot de afwerking met ornamenten en verlichting. U kunt kiezen uit voorgevormde kunststof vijvers voor een snel een eenvoudige installatie of u kunt de vijver helemaal naar eigen smaak indelen, door de vijver met vijverfolie te bekleden in de gewenste vorm en grootte. Zowel voor de aanleg van uw vijver als voor het onderhoud om een mooie en heldere vijver te behouden bent u op de vijver afdeling van Tuincentrum De Schouw aan het juiste adres! 

De Schouw voor al uw vijver producten in Houten

Bent u op zoek naar vijver producten in Houten en omstreken en wilt u een goed overwogen keuze maken over hoe u een heldere vijver krijgt en behoudt, welke vissen het beste in uw vijver passen en welke andere vijver artikelen nodig zijn in een vijver? Onze medewerkers staan graag voor u klaar voor een goed en passend advies! Bij Tuincentrum De Schouw kunt u onder andere terecht voor:

  • Vijveraanleg en onderhoud
  • Vijvervissen
  • Vijverpompen en -filters
  • Waterplanten

De juiste waterplanten, pompen en filters dragen bij aan een gezonde waterkwaliteit, waar u veel plezier van kunt hebben. Een heldere vijver is een prachtig pronkstuk in uw tuin, waar u lang van kunt genieten! Als u kiest voor de juiste onderhoudsartikelen, hoeft het helemaal niet veel werk te zijn om uw vijver te onderhouden. U vindt in ons uitgebreide assortiment de juiste artikelen voor een mooie en gezonde vijver, bekijk het volledige aanbod op onze vijverafdeling.

Vijvervissen kopen in Houten

De goudvis is de meest populaire vis, deze sterke vis voelt zich al snel thuis. Afhankelijk van de grootte van uw vijver, kunt u ook koi vissen / karpers overwegen. Deze vissen hebben veel ruimte nodig en passen niet in een doorsnee vijver. Het is daarom belangrijk u goed in te laten lichten. U kunt uiteraard met uw vragen over vijvervissen bij ons terecht, dan voorzien wij u graag van meer informatie. Er zijn verschillende vissen die uitstekend geschikt zijn voor in de vijver, zo zult u bij Tuincentrum De Schouw zien dat dit nog veel verder gaat dan de bekende goudvis en koi karpers! 

Bezoek Tuincentrum De Schouw voor al uw vijver producten!

U bent van harte welkom bij Tuincentrum De Schouw in Houten voor al uw vijver artikelen en benodigdheden. Wij helpen u graag bij het vinden van onderhoudsartikelen om een mooie en heldere vijver te behouden. Ook op het gebied van vijvervissen kunnen wij u helpen, met advies en informatie over de aanschaf van vijvervissen, de juiste waterkwaliteit en voer enzovoort. Van maandag tot en met zondag is tuincentrum De Schouw geopend en kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door een mail te sturen naar info@tcdeschouw.nl, of door te bellen naar 030-6371402. Graag tot ziens bij Tuincentrum De Schouw!