Kunstkerstbomen Schalkwijk

Als u op zoek bent naar kunstkerstbomen nabij Schalkwijk en omgeving bent u bij Tuincentrum De Schouw op het juiste adres! Hier vindt u de grootste collectie kunstkerstbomen in de omgeving van Schalkwijk! Wij hebben vele soorten kunstkerstbomen in ons tuincentrum nabij Schalkwijk, van kunstkerstbomen met of zonder LED verlichting, groot of klein en met of zonder decoratie. De voordelen van een kunstkerstboom zijn talrijk, ze gaan jaren mee, vergen geen onderhoud en zijn inmiddels niet meer van een echte kerstboom te onderscheiden.

Kunstkerstboom kopen nabij Schalkwijk?

Voor mooie kunstkerstbomen die niet van de echte te onderscheiden zijn, bent u bij ons aan het juiste adres. Kunst kerstbomen zijn er in vele verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Zo zijn er ook varianten die niet van echte bomen te onderscheiden zijn, maar ook zijn er gekleurde versies wanneer u de normale bomen zat bent. Er is een aantal keuzes waar u rekening mee dient te houden als u kiest voor een kunstkerstboom, namelijk:

 • De grootte van de kunstkerstboom
 • De gewenste kleur
 • Met of zonder nepsneeuw
 • Met of zonder verlichting
 • Met extra's zoals glitters of andere kleuren

Daarnaast wilt u uiteraard dat de boom er prachtig uit ziet, dus ook voor alle nodige kerstversiering en kerstverlichting bent u bij ons aan het juiste adres! Ons tuincentrum wordt in de aanloop naar kerst omgetoverd tot een waar kerst paradijs waar u al uw inspiratie kunt opdoen voor een prachtige kerst. Ook mooie kerst cadeautjes vindt u bij Tuincentrum De Schouw nabij Schalkwijk.

De voordelen van een kunstkerstboom

Wellicht twijfelt u nog of een kunst kerstboom de juiste keuze voor u is. Het is immers vaak nostalgisch en traditioneel om een boom uit te kiezen in het tuincentrum! Dat kan gelukkig nog steeds, maar dan heeft de aanschaf van een kunstkerstboom nog een aantal andere voordelen, zoals:

 • U kiest een maat die bij uw interieur past en de boom zal de komende jaren zo blijven
 • U heeft geen last van uitvallende naalden
 • De boom gaat jaren mee
 • De komende jaren kunt u de boom gemakkelijk weer in elkaar zetten
 • Een kunstkerstboom is een duurzame investering
 • Eventueel zit de kerstverlichting al in de boom en heeft u hier geen omkijken naar
 • Volgend jaar heeft u de boom gewoon al in huis! 

Bekijk de verschillende kunstkerstbomen in ons tuincentrum, en vergelijk deze eventueel nog eens met de echte bomen die wij hebben. Zo kunt u zelf bekijken wat het beste bij u past en heeft u wellicht vanaf binnenkort een prachtige kunst kerstboom thuis staan!

Compleet kerstassortiment met kunstkerstbomen bij De Schouw

Alle soorten kerstartikelen, kaarsen of kunstkerstbomen vindt u dan ook in ons tuincentrum nabij Schalkwijk. Ons tuincentrum is rond deze tijd omgetoverd tot een waar kerstparadijs waar u kunt genieten van ons veelzijdig aanbod aan kerstartikelen en kunstkerstbomen. Heeft u nog vragen over een van onze kunstkerstbomen of kerstartikelen? Kom dan langs in ons tuincentrum te Houten nabij Schalkwijk of neem contact met ons op, ons vriendelijk en behulpzaam personeel helpt u graag verder!