Tuincentrum Nieuwegein

Bezoek ons tuincentrum nabij NieuwegeinTuincentrum De Schouw is het meest volledige tuincentrum nabij Nieuwegein en omstreken. In ons tuincentrum vindt u alles voor uw huis, tuin en dier! Waar wij bekend staan om onze snijbloemen in Houten, kunt u bij ons ook terecht voor kamer- en tuinplanten en dierproducten voor de scherpste prijs! Op onze website vindt u een compleet overzicht van de producten die wij in ons assortiment hebben bij ons tuincentrum nabij Nieuwegein. Daarnaast vindt u hier ook handige tuintips over planten en alles wat te maken heeft met tuinieren. Tuincentrum De Schouw is het juiste adres als u liefhebber bent van tuinieren, interieur, het buitenleven en mooie woon accessoires! 

Bezoek ons tuincentrum in de buurt van Nieuwegein

Kom langs in ons tuincentrum nabij Nieuwegein en laat u zich verassen door ons groots en breed assortiment. Of u nu op zoek bent naar snijbloemenbuitenpotten of kerstartikelen, bij Tuincentrum De Schouw nabij Nieuwegein slaagt u altijd! Heeft u nog vragen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op of breng een bezoekje aan ons tuincentrum nabij Nieuwegein, ons vriendelijk en vakkundig personeel neemt graag de tijd voor u!

Het assortiment van Tuincentrum De Schouw nabij Nieuwegein

Tuincentrum De Schouw is het juiste adres voor vele artikelen voor huis en tuin. Wij hebben een zeer divers en uitgebreid aanbod, waar u zowel voor uzelf als voor anderen prachtige cadeaus en accessoires kunt vinden. Zo vindt u bij ons onder andere:

  • Tuinplanten
  • Tuingereedschap
  • Gazon
  • Moestuin
  • Snijbloemen
  • Sfeer en cadeau artikelen
  • Interieur accessoires
  • Kerstartikelen

Zowel voor uw tuin als voor uw interieur vindt u bij ons diverse artikelen. Ook voor mooie accessoires in huis kunt u bij ons terecht, evenals voor mooie cadeaus. Bent u tijdens het winkelen toe aan een pauze? Neem dan plaats in ons tuincafé waar u terecht kunt voor koffie, een high tea, of een lunch. Zo wordt uw bezoek aan ons tuincentrum meteen een gezellig uitje! Tuincentrum De Schouw is gevestigd in Houten en is vanuit Nieuwegein zeer goed te bereiken.

Tuincentrum nabij Nieuwegein voor tuinartikelen en meer

Niet alleen voor een mooie en gezonde tuin kunt u bij ons terecht, maar ook voor mooie interieur accessoires, prachtige boeketten en mooie cadeaus is ons tuincentrum de juiste locatie. De Schouw is van maandag tot en met zondag geopend, dus u kunt iedere dag bij ons terecht voor uw benodigdheden en inspiratie voor wonen en tuinieren. Neem ook eens gezellig iemand mee om te genieten van een heerlijke lunch of high tea in het tuincafé!

Tot ziens bij Tuincentrum De Schouw nabij Nieuwegein!

Tuincentrum De schouw is van maandag tot en met zondag geopend en wij staan met veel plezier voor u klaar. U bent van harte welkom voor tuinartikelen, snijbloemen, tuingereedschap, interieur accessoires en nog veel meer. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Vraag onze medewerkers dan gerust om advies, dan helpen wij u graag verder. Tuincentrum De Schouw is gevestigd in Houten en zeer goed te bereiken vanaf Nieuwegein. Graag tot ziens in het tuincentrum!