Tuincentrum t Goy

Tuincentrum De Schouw is het meest volledige tuincentrum nabij 't Goy en omstreken. In ons tuincentrum vindt u alles voor uw huis, tuin en dier! Waar wij bekend staan om onze snijbloemen in Houten, kunt u bij ons ook terecht voor kamer- en tuinplanten en dierproducten voor de scherpste prijs! Ons tuincentrum is zeer ruim opgezet en biedt een zeer divers aanbod voor liefhebbers van de tuin en het buitenleven. Of u nu een geheel nieuwe tuin wilt, of met een aantal nieuwe toevoegingen uw tuin meer eigen wilt maken; bij Tuincentrum De Schouw bent u aan het juiste adres! Ook voor kamerplanten, snijbloemen en interieur accessoires kunt u bij ons terecht. Kortom, voor uw huis en tuin benodigdheden en een flinke dosis aan stijl inspiratie bent u bij Tuincentrum De Schouw aan het juiste adres! Gevestigd in Houten is ons tuincentrum centraal gelegen en vanuit 't Goy zeer gemakkelijk te bereiken.

Tuincentrum De Schouw nabij 't Goy

Op onze website vindt u een compleet overzicht van de producten die wij in ons assortiment hebben bij ons tuincentrum nabij 't Goy. Daarnaast vindt u hier ook handige tuintips over planten en alles wat te maken heeft met tuinieren. U vindt bij ons onder andere de volgende artikelen

  • Tuinplanten
  • Kamerplanten
  • Snijbloemen
  • Tuingereedschap
  • Gazon
  • Sfeer en cadeau artikelen
  • Interieur accessoires
  • Moestuin onderhoud
  • En nog veel meer!

Voor het volledige aanbod bent u van harte welkom in ons tuincentrum in Houten, dat vanuit 't Goy zeer gemakkelijk te bereiken is. Van maandag tot en met zondag is ons tuincentrum geopend en staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar. U kunt ons altijd om advies vragen op het gebied van tuinieren, tuinplanten en gerelateerde onderwerpen, dan denken wij graag met u mee! 

Bezoek ons tuincentrum nabij 't Goy

Kom langs in ons tuincentrum nabij 't Goy en laat u zich verassen door ons groots en breed assortiment. Of u nu op zoek bent naar snijbloemenbuitenpotten of kerstartikelen, bij Tuincentrum De Schouw nabij 't Goy slaagt u altijd! Ook als u een mooi cadeau zoekt, of als uw tuinmeubelen aan vervanging to zijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons gegarandeerd een aantal uur doorbrengen om weer flink veel nieuwe inspiratie op te doen! Rondom de gezellige feestdagen periode vindt u bij ons ook uiteraard sfeervolle kerstartikelen! 

Tot ziens bij Tuincentrum De Schouw nabij 't Goy

Heeft u nog vragen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op of breng een bezoekje aan ons tuincentrum nabij 't Goy, ons vriendelijk en vakkundig personeel neemt graag de tijd voor u! Winkelt u liever online, vanuit huis? Dan kunt u een kijkje nemen in onze bloemen webshop, waar we prachtige boeketten aanbieden. Bent u in ons tuincentrum en heeft u behoefte aan een pauze? Wij hebben ook een gezellig tuincafé waar u kunt genieten van een lunch, high tea, of een lekker kopje koffie. Tuincentrum De Schouw is gevestigd in Houten, nabij 't Goy. Graag tot ziens!