Tuincentrum Houten

Bezoek ons tuincentrum in Houten voor al uw tuinproductenTuincentrum De Schouw is het meest volledige tuincentrum in Houten en omstreken. In ons tuincentrum vindt u alles voor uw huis, tuin en dier! Waar wij bekend staan om onze snijbloemen in Houten, kunt u bij ons ook terecht voor kamer- en tuinplanten en dierproducten voor de scherpste prijs! Op onze website vindt u een compleet overzicht van de producten die wij in ons assortiment hebben bij ons tuincentrum in Houten. Daarnaast vindt u hier ook handige tuintips over planten en alles wat te maken heeft met tuinieren. Wilt u online winkelen bij Tuincentrum De Schouw? Neem dan een kijkje in onze bloemen webshop, voor prachtige boeketten!

Ontdek ons tuincentrum in Houten

Kom langs in ons tuincentrum te Houten en laat u zich verassen door ons grote en brede assortiment. Of u nu op zoek bent naar snijbloemenbuitenpotten of kerstartikelen, bij Tuincentrum De Schouw te Houten slaagt u altijd! U vindt bij ons onder andere:

  • Tuinplanten
  • Kamerplanten
  • Potterie
  • Tuingereedschap
  • Vijveronderhoud
  • Woonaccessoires
  • Sfeerartikelen en cadeaus
  • Kerstartikelen
  • Vuurwerk

En nog veel meer artikelen op het gebied van wonen, tuinieren en buiten leven! Voor het volledige aanbod bent u uiteraard van harte welkom in ons tuincentrum. Bent u tijdens het winkelen toe aan een pauze? Neem dan gezellig plaats in ons tuincafé, waar u kunt genieten van een lunch, high tea, of een heerlijk kopje koffie. Zo wordt een bezoek aan ons tuincentrum een gezellig uitje! U kunt gemakkelijk een aantal uur vertoeven en zeer veel inspiratie opdoen, met een lunch pauze tussendoor. 

Tuincentrum De Schouw in Houten

In ons tuincentrum in Houten vindt u al uw benodigdheden voor het buitenleven. Ook voor mooie cadeaus en interieur accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Het tuincentrum is zeer ruim opgezet met een divers en breed assortiment. Voor vragen over tuinonderhoud of andere zaken kunt u ons uiteraard om advies vragen, dan denken wij graag met u mee. Wij voorzien u van de nodige adviezen en helpen u bij eventuele vragen! Wij voorzien de echte liefhebbers van tuinieren en wonen graag van een flinke dosis aan inspiratie, daarom hebben zij een zeer divers aanbod voor zowel huis en tuin. Of u nu gaat voor een volledige tuinverbouwing, groot onderhoud of een aantal mooie extra's om net even wat sfeer toe te voegen; bij Tuincentrum De Schouw in Houten bent u aan het juiste adres!

Tot ziens bij De Schouw in Houten! 

Heeft u nog vragen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op of breng een bezoekje aan ons tuincentrum te Houten, ons vriendelijk en vakkundig personeel neemt graag de tijd voor u! Tuincentrum De Schouw in Houten is zeven dagen per week geopend en wij staan met veel plezier voor u klaar. Bekijk online alvast het assortiment en laat u in ons tuincentrum verrassen door het zeer uitgebreide aanbod. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, via de mail of telefonisch, dan staan wij u graag te woord. Tot ziens bij Tuincentrum De Schouw in Houten!