Nieuwbouw

Volg hier de nieuwste bouw updates!

17-11-'17 De vlag staat in top, dus het hooste punt is bereikt. Je kan nu al goed zien hoe groot het allemaal gaat worden
Bijna al het staalwerk staat op zijn plaats en als het goed is gaan volgende week de eerste houten dakspanten erin.

10-11-'17 De langste paal is vandaag geplaast, en 12 meter is dan toch best wel hoog. Ook zijn ze al druk bezig met plaatsen van de drainagebakken voor onder het parkeerterrein. Hier gaan we het regenwater in opvangen zodat het weer geleidelijk terug gegeven kan worden aan de grond.

03-11-'17 Er is deze week veel werk verricht.
Het parkeerterrein is helemaal uitgegraven, zodat volgende week begin gemaakt kan worden met het plaatsen van de drainage bakken. De riolering zit er voor het grootste gedeelte in en de eerste stalen staanders zijn ondertussen ook al geplaast

.

 

27-10-'17 De fundering zit er bijna helemaal in, en de aanvoer van de bouwmaterialen is ook al goed op gang gekomen.

18-10-'17 Er wordt nu volop aan de fundering gewerkt.

   

04-10-'17 Het echte werk is ondertussen ook begonnen, de palen worden geboord!

 

02-10-'17 Leon v Rooijen en wethouder Geerdes hebben maandag de eerste klap op de paal gegeven, waarna we hem met z'n allen nog even een paar tikken na hebben gegeven.

Maandag 2 oktober 2017 wordt de eerste paal geslagen van ons nieuwe grote hypermoderne en zeer duurzame tuincentrum. Qua bouw wordt het voor Nederland ook een primeur omdat wij gaan bouwen met een bijna volledige houten constructie, wat een hele mooie en warme uitstraling gaat geven. Het tuincentrum wordt gebouwd aan de Korte Schaft in Houten.